PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سرور اختصاصی به عنوان وب هاست و همچنین فایل هاست

nimait70
August 15th, 2012, 00:28
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سرور اختصاصی unmanaged اجاره کردم و از اون به عنوان فایل هاستینگ بدون مشکل استفاده میکنم. یعنی از اون برای دادن لینک دانلود فایل های سایتم استفاده میکنم.
اخیرا یه اسکریپتی (MP3 Online Tag Editor) میخوام رو سرورم قرار بدم ولی هر چی اون آدرس اسکریپت رو فراخونی میکنم صفحه کاملا سفید میشه و هیچ چیزی نشون نمیده.
از اسکریپت های دیگه ای مثل رپیدلیچ بدون مشکل استفاده میکنم. ولی نمیدونم چرا با این مشکل داره؟ البته بگم که اسکریپت مشکل نداره چون اونو روی یه وب هاست همین شرکت های معمولی تست کردم و بدون مشکل کار کرد.
حالا میخوام از سرور اختصاصی خودم به عنوان وب هاستم استفاده کنم فکر کنم مشکلم حل بشه. کلا اگه خواستم cms ی نصب کنم مشکل نداشته باشم. من باید دقیقا چه کار کنم؟
پی اچ پی و وب سرور هم نصبه رو سرورم. ورژن پی اچ پی 5.3.14 هست.
سیستم عامل : centos 6
کنترل پنل : directadmin
مرسی

nimait70
August 15th, 2012, 11:59
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سرور اختصاصی unmanaged اجاره کردم و از اون به عنوان فایل هاستینگ بدون مشکل استفاده میکنم. یعنی از اون برای دادن لینک دانلود فایل های سایتم استفاده میکنم.
اخیرا یه اسکریپتی (MP3 Online Tag Editor) میخوام رو سرورم قرار بدم ولی هر چی اون آدرس اسکریپت رو فراخونی میکنم صفحه کاملا سفید میشه و هیچ چیزی نشون نمیده.
از اسکریپت های دیگه ای مثل رپیدلیچ بدون مشکل استفاده میکنم. ولی نمیدونم چرا با این مشکل داره؟ البته بگم که اسکریپت مشکل نداره چون اونو روی یه وب هاست همین شرکت های معمولی تست کردم و بدون مشکل کار کرد.
حالا میخوام از سرور اختصاصی خودم به عنوان وب هاستم استفاده کنم فکر کنم مشکلم حل بشه. کلا اگه خواستم cms ی نصب کنم مشکل نداشته باشم. من باید دقیقا چه کار کنم؟
پی اچ پی و وب سرور هم نصبه رو سرورم. ورژن پی اچ پی 5.3.14 هست.
سیستم عامل : centos 6
کنترل پنل : directadmin
مرسی

چرا کسی جواب نمیده؟

Cold
August 15th, 2012, 13:20
از چند تا مورد میتونه باشه

مثلا یک سری تنظیمات و پرم ها که باید به فایل ها بدید

یا اسکریپت برای اجرا نیاز به یک ماژول داره که نصب نیست

یا یک فانکشن مورد نیازه که بسته شده

در بعضی مواد هم اجرا فایل های htaccess یا قوانین و rule های اینجاد شده مشکل ساز میشند

nimait70
August 15th, 2012, 14:11
از چند تا مورد میتونه باشه

مثلا یک سری تنظیمات و پرم ها که باید به فایل ها بدید

یا اسکریپت برای اجرا نیاز به یک ماژول داره که نصب نیست

یا یک فانکشن مورد نیازه که بسته شده

در بعضی مواد هم اجرا فایل های htaccess یا قوانین و rule های اینجاد شده مشکل ساز میشند

دوست عزیز من اسکریپت رو براتون ضمیمه میکنم خودتون یه چک کنید. اگه کمک کنید که خیلی ممنونتون میشم.

Cold
August 15th, 2012, 18:23
میگم فقط اسکریپت نیست

ممکنه مشکل از سرویس هاستیگ شما باشه

تو یاهو به من پیام بدید بررسی کنیم با هم

cyrus_blackhat