PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت هارد Enterprise و هارد معمولی در سرور اختصاصی

mobin96
August 14th, 2012, 16:58
سلام به همه ی دوستان

من میخوام سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم،میخواستم بدونم تفاوت هارد Enterprise و هارد معمولی که این دیتاسنتر ارائه میده چیه؟(کلا تفاوت هارد های معمولی با Enterprise چیه؟)

MagicVps.Com
August 14th, 2012, 16:59
سرعت و همچین عمر بیشتر سری اینترپرایز

mobin96
August 14th, 2012, 22:00
سرعت و همچین عمر بیشتر سری اینترپرایز
با تشکر از MagicVPS عزیز،لطفا میشه بگید که اختلاف سرعت محسوسی بینشون وجود داره؟(مثلا ۲ برابر بیشتر هست؟)
عمرش چی،چقدر دوام میاره؟
یه سوال دیگه هم دارم،هارد ساس ای که هتزنر میده زیر فشاری که بر اثر کار های ممتد سرور بهش میاد چقدر دوام میاره؟

novinvps.com
August 14th, 2012, 22:03
در مورد تجربم بگم خدمتتون
یه سری از این هاردها به خوبی سازگاری با esxi ندارند که با تلاش های دیتاسنتر مشکلمون حل شد . و دیتاسنتر از عدم پشتیبانی کافی از این هاردها اعلام کرد ( نه همه مدل هاش )
دقیقا حضور ذهن ندارم که بگم چه هاردی بود

MagicVps.Com
August 14th, 2012, 22:42
با تشکر از MagicVPS عزیز،لطفا میشه بگید که اختلاف سرعت محسوسی بینشون وجود داره؟(مثلا ۲ برابر بیشتر هست؟)
عمرش چی،چقدر دوام میاره؟
یه سوال دیگه هم دارم،هارد ساس ای که هتزنر میده زیر فشاری که بر اثر کار های ممتد سرور بهش میاد چقدر دوام میاره؟

والله سررواز هتزنر ندارم از وضعیتشون بیخبرم دوستانی که سروراز اینجا دارن باید جواب بدن ولی در کل بیشترین تفاوتشون توی عمر هارد و کیفتش هست سرعت تفاوت داره ولی نه دیگه دو برابر

irlogo
August 14th, 2012, 23:20
من خیلی تفاوتی از بعد سرعت و بازدهی فنی حس نکرده ام ( برای مدیریت سرور حظور فیزیکی داریم و وضعیت سخت افزاری آن را محسوس چک می کنیم ) البته ممکن هست به قول همکار عزیزمون طول عمر بیشتری داشته باشن
من تجربه ای که با هارد های sata دارم به نظرم سریعترین و کارآمد ترین هارد های sata موجود 3 ترابایتی وسترن دیجیتال 6 گیگبیت هستند که بالاترین کش و بافر رو دارن و i/o خوبی ارائه می کنن.

MagicVps.Com
August 14th, 2012, 23:31
هاردهای نسل جدید 64 مک بافر هستندوبرای همین هم سرعت خوبی دارند