ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل باز نشدن سایت بدون یا با www

saiona20
August 14th, 2012, 15:54
آقایون سلام
من چند روزه این مشکلو دارم و هیچکس نتونست بهم کمک کنه تا اینکه بالاخره با کمک یکی از دوستانم (آقا مهرشاد) فهمیدیم مشکل از کجاست اینجا می نویسم که بقیه هم بدونن مشکلشون از کجاست تا با هم بتونیم درستش کنیم:

اول اینکه تمام کسانی که به این مشکل خوردن هاستشونو ترنسفر کردن .
دوم اینکه این مشکل به خاطر ست نشدن http روی هاست جدیدشون هست
سوم اینکه اگه توجه کنن می فهمن فایل ها و برنامه هایی که تو دو تا هاست مشترکن میان چه با www و چه بدون www
خوب حالا همه فهمیدین که مشکل از کجاس الان خیلی ها این مشکلو نمیدونستن از کجاس اما حالا که فهمیدین باید برای حلش کمک کنین

الان چند تا فرضیه هست اینکه دامنه خوب ست نشده و دومیش اینه که مشکل از سروره
من خودم فکر می کنم از دومین هست یعنی الان فایل ها با یه www میان تو سرور جدید و بدون www میرن به سرور قبلی که برا بعضیا این برعکس هست.اینکه میگن صبر کنید همش الکیه مشکل از جای دیگه هست من الان 2 هفته هست این هاست رو خریدم اما هنوز خرابه و درست نشده من الان دوباره دومین هارو ست کردم امیدوارم درست شه . اگه درست شد بهتون تو همین ÷ست میگم تا شما هم کارتون راه بیوفته اما اگه نشد بازم اینجا می گم تا یه فکری بکنیم.
لطفا همینجا فرضیه هاتونو بنویسید تا مشکل همه حل شه

با تشکر
مرتضی جهانی

shivahost
August 14th, 2012, 16:10
یک نمونه از این دامین را بگویید؟