Cold
August 14th, 2012, 15:28
با نام خدا
در این قسمت از اموزش به طریقه نصب PHP به دو صورت دستی(کامپایل از کد منبع) و به صورت اتوماتیک با استفاده از دستور YUM
1-نصب به صورت اتوماتیک با استفاده از دستور Yum
در این حالت شما با دستور yum میتونید خود PHP و بقیه پکیج های مورد نیاز رو نصب کنید
با استفاده از دستور زیر:
yum install php
2-نصب به صورت دستی(کامپایل از کد منبع)
در این روش ما اول فایل رو روی سرور میاریم و از حالت فشرده خارج میکنیم در اخر هم کامپایل میکنیم و نصب.
ابتدا با دستور زیر یکی از نسخه های PHP رو که از سایت خودش گرفتید لینکش رو روی سرور میاریم
wget Adress
که به جای Adress ادرس لینک دانلود PHP رو میزانید
به طور مثال:
wget http://www.php.net/get/php-5.2.6.tar.gz/from/this/mirror
بعد فایل رو از حالت فشرده با دستور Tar -xzvf خارج میکنیم
tar -zxvf php-5.2.6.tar.gz
به پوشه ای که ایجاد شده میریم برای نصب
cd php-5.2.6
و حالا باید قبل نصب یک سری کانفیگ به صورت دلخواه انجام بدید ( در پست بعدی سوییچ هاشو میزارم)
اما اگه میخواین به صورت تنظیمات پیش فرض نصب بشه هیچ سوییچی رو به دستور زیر اضافه نکنید
./configure
البته من خودم در موقع نصب از یک سری سوییچ استفاده میکنم :
./configure --with-config-file-path=/etc --with-config-file-scan-dir=/etc/php.d --with-apxs2 --with-libdir=lib64 --with-mysql --with-mysqli --with-zlib
و در اخر میریم برای کامپایل و نصب
make
make install
پایان
در این قسمت از اموزش به طریقه نصب PHP به دو صورت دستی(کامپایل از کد منبع) و به صورت اتوماتیک با استفاده از دستور YUM
1-نصب به صورت اتوماتیک با استفاده از دستور Yum
در این حالت شما با دستور yum میتونید خود PHP و بقیه پکیج های مورد نیاز رو نصب کنید
با استفاده از دستور زیر:
yum install php
2-نصب به صورت دستی(کامپایل از کد منبع)
در این روش ما اول فایل رو روی سرور میاریم و از حالت فشرده خارج میکنیم در اخر هم کامپایل میکنیم و نصب.
ابتدا با دستور زیر یکی از نسخه های PHP رو که از سایت خودش گرفتید لینکش رو روی سرور میاریم
wget Adress
که به جای Adress ادرس لینک دانلود PHP رو میزانید
به طور مثال:
wget http://www.php.net/get/php-5.2.6.tar.gz/from/this/mirror
بعد فایل رو از حالت فشرده با دستور Tar -xzvf خارج میکنیم
tar -zxvf php-5.2.6.tar.gz
به پوشه ای که ایجاد شده میریم برای نصب
cd php-5.2.6
و حالا باید قبل نصب یک سری کانفیگ به صورت دلخواه انجام بدید ( در پست بعدی سوییچ هاشو میزارم)
اما اگه میخواین به صورت تنظیمات پیش فرض نصب بشه هیچ سوییچی رو به دستور زیر اضافه نکنید
./configure
البته من خودم در موقع نصب از یک سری سوییچ استفاده میکنم :
./configure --with-config-file-path=/etc --with-config-file-scan-dir=/etc/php.d --with-apxs2 --with-libdir=lib64 --with-mysql --with-mysqli --with-zlib
و در اخر میریم برای کامپایل و نصب
make
make install
پایان