ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعداد درایوها

setarehfb
August 14th, 2012, 13:51
میخوام ویندوزمو عوض کنم. اگر فرمت کنمشون و کل فضای هاردو فقط درایو سی بذارم ایراد داره؟
/:)

shivahost
August 14th, 2012, 13:56
خیلی هم خوبه، برای همینه که همه laptop های نو که ویندوز هم روی آنها هست فقط یک پارتیشن دارند.

taghi.karimi
August 14th, 2012, 14:20
میخوام ویندوزمو عوض کنم. اگر فرمت کنمشون و کل فضای هاردو فقط درایو سی بذارم ایراد داره؟
/:)

درود
لپتاپ هست یا پی سی؟
اگر لپتاپ هست سی دی ریکاوری اگر داشته باشه,بزارید روی ریکاوری خودش ویندوز را به نحو احسن نصبو پارتیشن را یکپارچه میکند!
اگر که پی سی هست و شما بعدا نمیخواهید درایو جدا کنید.موردی ندارد که تک درایو باشد.بعد از نصب هم میتوانید پارتیشن بنده نمایید.

setarehfb
August 15th, 2012, 12:54
من ویندوزمو عوض کردم. 7ویندوزم و روی لپ تاپ نصب کردم.درایور ها رو ندارم! چیکار کنم؟ لپ تابم dell 1510 هست.سرچ کردم پیدا نکردم. اصلا چه درایور هایی باید نصب کنم؟

setarehfb
August 15th, 2012, 13:02
ممکنه جواب سوالمو زود بگیدhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/62.gif؟ درخواست درایور

bia2znd
August 15th, 2012, 13:18
در سایت dell.com/support/drivers هست به دقت جستجو کنید

setarehfb
August 15th, 2012, 21:37
هاست سیپنل خریدمومیخوام وب سایت تبلیغاتی طراحی کنم. راهنماییم می کنید؟

bia2znd
August 15th, 2012, 21:51
این چه ربطی به موضوع اصلی تاپیکتون داره
خب میتونید به دوستان بدید یک سیستم براتون طراحی کنن / یا از یه سی ام اس آماده استفاده کنید