ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی با dns

iranianvps
August 14th, 2012, 13:26
با سلام یک هفته درگیر بودم اما باز هم نشد :107:
من کنترل پنل Kloxo رو نصب کردم . و در قسمت admin -DNS Templates اومدم ادد کردم به صورت زیر :
7804
بعد اومدم و یک Customer ساختم و در قسمت manage dns به این صورت کانفیگ شده
7805

24 ساعت هم گذشته از تغیر کنترل پنل دامین . ممنون میشم راهنمایی کنید .

iranianvps
August 21st, 2012, 01:38
واقعا بعد از گذشت 6 روز کسی نیست راهنمایی کنه ؟

arkahost
August 21st, 2012, 11:58
منم یک بار چند وقت پیش این مشکل رو داشتم هرچی هم تلاش کردم نتونستم حلش کنم واسه همین مجبور شدم دوباره نصب کنم کنترل پنل رو . درست شد .

Metalik
August 21st, 2012, 12:48
سلام
ربطی به بروزرسانی نداره صد سال دیگه هم منتظر باشید درست نمی شه چون اشتباه کانفیگ شده:
http://intodns.com/djshiraz.ir

iranianvps
August 23rd, 2012, 02:17
آره میدونم کانفیگم یک جا مشکل داره اما نمیدونم کجاش
1 سال پیش که با این کنترل پنل کار میکردم دقیقا همین مشکل پیش او.مد اما بلد بودم dns رو درست کانفیگ کنم اما الان یادم رفته

navidhosting
September 1st, 2012, 15:10
منم یه همچنین مشکلی دارم و هرکاری میکنم درست نمیشه
اینجا کسی هست بتونه کانفینگ کنه برام کل کنترل پنل رو؟ هر هزینه ایی باشه من پرداخت میکنم فقط یه جوری خبرم کنید

darya
September 1st, 2012, 15:40
شما باید تو کنترل پندل دی ان اس رو تعریف کنید بعد تو کنترل پنل دامین هم دی ان اس هارو تعریف کنید .. همین
اگر مشکلی بود پی ام بدید انجام میدم برای کلکسو

daryaco_net@yahoo.com

iranianvps
September 3rd, 2012, 01:52
با سلام . واقعا بعضی موقع ها موندم چی بگم من هیچ کار دیگه ای انجام ندادم تو کانفیگ dns الان بعد از 10 روز میبینم که سایت ها بالا میاد و درست شده . ( خیلی جالب بود )

DellQ
September 3rd, 2012, 02:14
با سلام . واقعا بعضی موقع ها موندم چی بگم من هیچ کار دیگه ای انجام ندادم تو کانفیگ dns الان بعد از 10 روز میبینم که سایت ها بالا میاد و درست شده . ( خیلی جالب بود )

کلکسو ی دیگه :))