توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم نبودن php.ini سرور و برخی مشکلات
javadonline2
August 13th, 2012, 22:53
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان من چند روز پیش از یه جایی رسیلر گرفتم و چندتا مشکل هست که ممنون میشم راهنمایی کنید :
1- دسترسی فایل ها رو موقع نصب یک Cms خودش تغییر نمیده باید دستی 777 کنی در صورتی که من رو هاست های دیگه دیدم اینطوری نبود.
2-فایل config.php رو Rename نمیکنه خودش. بر فرض ماله وردپرس که Wp-config-sample.php هست بقیه هاست خودش به config.php تبدیل میکنه ولی رو این هاست که دارم باز دستی باید rename کنم.
3- نیوک وقتی نصب میشه (8.3) چهار مرحله اول کامل نصب میشه ولی وفتی میره admin رو بسازه (admin.php) بر میگرده اول کار و نصب میخواد. در صورتی که تو چند هاست دیگه نصب کردم.
دوستان ممنون میشم جوابی بدید که مشکل حل بشه
اگه میشه یک php.ini که تنظیم شده و مشکلی نداره که بدم این طرف تنظیم کنه:-|
ممنون از همگی:53:
saeedxxx
August 13th, 2012, 22:57
سلام.
1- مدیر سرور باید php رو دوباره کمپایل کنند (در حالت fcgi یا با ماژول های مربوط به این کار در حالت cli)
2- اینم به همون مورد اول برمیگرده
3- این رو دقیق نمیدونم ولی به احتمال خیلی بالا به تنظیمات نادرست سرور برمیگرده (چون چیز خاصی نداره)
mr amiri
August 13th, 2012, 23:46
متاسفانه از این راه نشد ایا راه دیگری وجود دارد .
saeedxxx
August 13th, 2012, 23:54
الان php در حالت cli هست؟
mr amiri
August 13th, 2012, 23:58
بله
mr amiri
August 14th, 2012, 00:00
متاسفانه نیوک روش نصب شده قبلن .ولی این دوستمون میخان نیوک جدید رو نصب کنند . این مشکل رو دارن . نمیدونم منم توش موندم
دوستان من چند روز پیش از یه جایی رسیلر گرفتم و چندتا مشکل هست که ممنون میشم راهنمایی کنید :
1- دسترسی فایل ها رو موقع نصب یک Cms خودش تغییر نمیده باید دستی 777 کنی در صورتی که من رو هاست های دیگه دیدم اینطوری نبود.
2-فایل config.php رو Rename نمیکنه خودش. بر فرض ماله وردپرس که Wp-config-sample.php هست بقیه هاست خودش به config.php تبدیل میکنه ولی رو این هاست که دارم باز دستی باید rename کنم.
3- نیوک وقتی نصب میشه (8.3) چهار مرحله اول کامل نصب میشه ولی وفتی میره admin رو بسازه (admin.php) بر میگرده اول کار و نصب میخواد. در صورتی که تو چند هاست دیگه نصب کردم.
دوستان ممنون میشم جوابی بدید که مشکل حل بشه
اگه میشه یک php.ini که تنظیم شده و مشکلی نداره که بدم این طرف تنظیم کنه:-|
ممنون از همگی:53:
فکر نمیکنم جایی به صورت اتوماتیک Rename کنه ها ! باید کلا خودت اسم رو عوض کنی
javadonline2
August 14th, 2012, 00:19
نه میشه شما بر فرض مای بی بی رو نصب کنید خودش دسترسی ها درست میکنه و نام فایل config رو هم اوکی میکنه !
mosili
August 14th, 2012, 00:32
مای بی بی بله ! بعضی اسکریپت ها مثل دیتالایف هم بله ! ولی وردپرس فکر نمیکنم ! من که اینهمه نصب کردم تاحالا ندیدم اتومات rename کنه !
javadonline2
August 14th, 2012, 00:33
وردپرس هم میشه من رو هاست قبلی دیدم. حالا وردپرس به کنار همین مای بی بی هم باید خودت عوض کنی همه چیزش رو!
mr amiri
August 15th, 2012, 00:21
با تشکر تمام مراحل رو طی کردم و بدرستی . الان نیوک 8.2 نصب میشه متاسفانه این دوستمون نیوک.8.3.6 رو میخان نصب کنند نمیتونند