PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cms با سئو بالا

sohrab1374
August 12th, 2012, 13:44
سلام دوستان
بهترین cms برای سایت موزیک چیه؟
خیلی ها بهم گفتن نیوک ولی من خودم قبولش ندارم
درسته که بیشتر سایت های موزیک از نیوک استفاده میکنن ولی به نظرم دلیل نمیشه واسه موزیک خوب باشه
امارشونو هم میگن دستکاری میکنن
خیلی وقتا که یه اهنگو سرچ میکنم وبلاگای بلاگفا و میهن بلاگ و ... بالا تر از سایت های نیوکی با بازدید های چشمگیرشون بالا میان !!!!
و البته سایت های سرگرمی که با ورد پرس هستن هم صفحه اول و دوم میان
حالا به نظر شما کدوم cms واسه موزیک مناسبتره که سئوش بالا باشه
ممنون که کمک می کنید

hannah
August 12th, 2012, 13:49
سئو بالا وردپرس و امکانات خوب و هم استایل زیبا جوملا ولی باید با جوملا یکم ور بری تا سئو خوب بشه

sohrab1374
August 12th, 2012, 13:51
سئو بالا وردپرس و امکانات خوب و هم استایل زیبا جوملا ولی باید با جوملا یکم ور بری تا سئو خوب بشه

تالارشو میشه جدا نصب کرد؟
کار باهاش راحته؟

nima17701
August 12th, 2012, 14:12
بهتره از وردپرس استفاده کنید
قالب های متعددی در زمینه موزیک هم دارد .
برای انجمن نیز میتونید mybb یا vb نصب کنید و آخرین ارسال ها را به وردپرس اضافه کنید
موفق باشید

iraniandata
August 12th, 2012, 14:14
سلام

دوست عزیز به نظر من شما یه ریز امکانات دلخواه تهیه کنید به یه برنامه نویس متعهد و کاردان بدین تا براتون در درجه اول یه سیستم مدیریت محتوا طبق خواسته های شما برنامه نویسی کنه

بعد اگر اون برنامه نویس سئو هم کار میکنه نمونه کاراش ببینید بعد بدید بهش یا با یکی دیگر از سئو کاران صحبت کنین

من نظرم اینه که اختصاصی کار کنید

///////////////////

اما اگه بازم با آماده کار میخواید بکنید

وردپرس بهتون پیشنهاد میکنم

یه قالب زیبا بدید طراجی کنن بعد بذارید رو وب سایت بعد بدید سئو بعد با خیال راحت به مدیریت وب سایت خود بپردازید(البته به اختصاصی نمیرسه(به نظر من))

درپناه وراه حق موفق و موید باشید

یا حق

jahan654
August 12th, 2012, 14:39
یه قالب زیبا بدید طراجی کنن بعد بذارید رو وب سایت بعد بدید سئو بعد با خیال راحت به مدیریت وب سایت خود بپردازید(البته به اختصاصی نمیرسه(به نظر من))

یا حق

ممکنه دلیل اینکه می فرمایید اختصاصی از ورد پرس بهتره را بفرمایید؟
از نظر سئو منظورم است

iraniandata
August 12th, 2012, 15:02
سلام

خوب هستین؟

در ابتدا باید بگم از نظر من اینطوره!! اینطور نیست که بگم 100 درصد بهتره

اما اینکه چرا این میگم اینه که!

یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی کاملا طبق خواسته ها و سلیقه های شما نوشته میشه

اگه برنامه نویس به مسائل سئو اشراف خوبی داشته باشه خیلی بهتر از سیستم های آماده سئو رو انجام میده چون دستش کاملا بازه و کاملا از شیوه و کدهای برنامه نویسی آگاهه(البته به نظر من)

البته هر ایده ای نقاط قوت و ضعف خاص خودش داره

ممنون از سوالتون

اگر بی ادبی هم شده ببخشید

jahan654
August 12th, 2012, 15:06
سلام

خوب هستین؟

در ابتدا باید بگم از نظر من اینطوره!! اینطور نیست که بگم 100 درصد بهتره

اما اینکه چرا این میگم اینه که!

یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی کاملا طبق خواسته ها و سلیقه های شما نوشته میشه

اگه برنامه نویس به مسائل سئو اشراف خوبی داشته باشه خیلی بهتر از سیستم های آماده سئو رو انجام میده چون دستش کاملا بازه و کاملا از شیوه و کدهای برنامه نویسی آگاهه(البته به نظر من)

البته هر ایده ای نقاط قوت و ضعف خاص خودش داره

ممنون از سوالتون

اگر بی ادبی هم شده ببخشید

ممنون به لطف شما
به نظرم بحث جالبی است و خیلی کاربردی
خودم یک تایپیک جداگانه ایجاد می کنم و نظرسایر دوستان را هم می پرسم
قصد داشتم یک سایت با ورد پرس یا جوملا بالا بیاورم و روی آن سرمایه گذاری کنم که لازم شد یک کم بیشتر تحقیق کنم
باز هم ممنون از جوابتان

bia2znd
August 12th, 2012, 15:07
از لحاظ سئو وردپرس بسیار مناسب است و همچنین کار باهاش آسان میباشد

Amir.Mansoury
August 12th, 2012, 15:12
دروپال گزینه خوبی است

iraniandata
August 12th, 2012, 15:14
سلام

کار خوبیه تاپیک جداگانه!

ان شاء الله که بهترین انتخاب می کنید

اما من نظرم اینه که چون میخواید سرمایه گذاری کنید از اختصاصی استفاده کنید

بحث اصلی رو تاپیک جداگانه ان شاء الله

یا حق

safarian
August 12th, 2012, 20:14
نیوک مطمئنن آخرین گزینه ای هست که من سراغش خواهم رفت . بهترین گزینه وردپرس هستش از نظر من .

parsianweb
August 13th, 2012, 01:33
بدون شک wp

safarian
August 13th, 2012, 01:36
بدون شک wp

ایشون هم تایید میکنن .

کلا فکر نمیکنم کسی باشه توی اینترنت و بخواد بهترین cms اوپن سورس رو انتخاب کنه و اسم وردپرس رو نیاره !!

delta
August 13th, 2012, 01:50
داداش من بستگی داره برای چه کاری میخواهید راه اندازی کنید؟ من خودم به شخصه با وردپرس و نیوک و جوملا و ... کار کردم.. چرا دروغ انصافا همشون آشغالی بیش نیستند.. واقعیت رو باید قبول کنیم هیچ کدومشون اصلا کامل نیست..یعنی شما از هیچ کدوم اینا نمیتونی یکجا انتظاراتت رو برآورده کنی.. دنبال یک چیزی هستی تو وردپرس پیدا میشه... دنبال یک چیز دیگه هستی تو نیوک پیدا میشه.. دنبال یک قالبی تو جوملا پیدا میشه..خدایی خود من سر همینا نابود شدم آخر فهمیدم سروته همشون یک چیزه... گفتند وردپرس سئو بهتری داره.. سایت زدم وردپرس رنک که نگرفت هیچ سقوط آزاد رنکینگ کرد... با نیوک سایت دارم هردفعه عشقش میکشه یک روزه 20 -30 هزار الکسا کم میکنه میشه سلطان سایتها کمتر از 24 ساعت سقوط آزاد میکنه میشه ته جدول... واسه همین بیخیال سئو و سیستم مدیریت شدم..چسبیدم به هدف اصلیم.شما هم همین کار رو کن.بچسب به هدفت و بیخیال سئو و ... شو. ببین واقعا چی دوست داری بزنی بر اساس همون سی ام اس انتخاب کن.. وردپرس وبلاگی بیش نیست.حالا بخوای هرجوری طراحیش کنی!! نیوک رو تا الان فقط نسخه 8.2 رو خودم قبول دارم..که البته راضی هم نیستم و اجباری روشم..نسخه جدید در دست ساخته انشالا که نسخه خوبی در بیاد... جوملا واقعا عالیه و شبیه یک سایت حرفه ای و شکیل هست اما واقعا پنلش سخته استفادش..
حالا شما ببین واقعا چی میخوای بزنی سی ام اس رو انتخاب کن..

sohrab1374
August 13th, 2012, 15:34
داداش من بستگی داره برای چه کاری میخواهید راه اندازی کنید؟ من خودم به شخصه با وردپرس و نیوک و جوملا و ... کار کردم.. چرا دروغ انصافا همشون آشغالی بیش نیستند.. واقعیت رو باید قبول کنیم هیچ کدومشون اصلا کامل نیست..یعنی شما از هیچ کدوم اینا نمیتونی یکجا انتظاراتت رو برآورده کنی.. دنبال یک چیزی هستی تو وردپرس پیدا میشه... دنبال یک چیز دیگه هستی تو نیوک پیدا میشه.. دنبال یک قالبی تو جوملا پیدا میشه..خدایی خود من سر همینا نابود شدم آخر فهمیدم سروته همشون یک چیزه... گفتند وردپرس سئو بهتری داره.. سایت زدم وردپرس رنک که نگرفت هیچ سقوط آزاد رنکینگ کرد... با نیوک سایت دارم هردفعه عشقش میکشه یک روزه 20 -30 هزار الکسا کم میکنه میشه سلطان سایتها کمتر از 24 ساعت سقوط آزاد میکنه میشه ته جدول... واسه همین بیخیال سئو و سیستم مدیریت شدم..چسبیدم به هدف اصلیم.شما هم همین کار رو کن.بچسب به هدفت و بیخیال سئو و ... شو. ببین واقعا چی دوست داری بزنی بر اساس همون سی ام اس انتخاب کن.. وردپرس وبلاگی بیش نیست.حالا بخوای هرجوری طراحیش کنی!! نیوک رو تا الان فقط نسخه 8.2 رو خودم قبول دارم..که البته راضی هم نیستم و اجباری روشم..نسخه جدید در دست ساخته انشالا که نسخه خوبی در بیاد... جوملا واقعا عالیه و شبیه یک سایت حرفه ای و شکیل هست اما واقعا پنلش سخته استفادش..
حالا شما ببین واقعا چی میخوای بزنی سی ام اس رو انتخاب کن..

منم قبول دارم که هر کدومش یه سری محاسن و معایب داره
مرسی از همه ی دوستان که نظراتشونو گفتن.

mosili
August 13th, 2012, 15:38
مسلما وردپرس بهترین انتخابه ! واقعا دنیای جدیدی خلق کرده وردپرس !

IranHosting
August 13th, 2012, 15:59
سيو بیشتر بسته به خودتون هست
پلاگین ها-پوسته و محتوا از عوامل اصلی تاثیر گذارند.
وردپرس و مووبل تایپ پیشنهاد میشه

mosili
August 13th, 2012, 16:30
سيو بیشتر بسته به خودتون هست
پلاگین ها-پوسته و محتوا از عوامل اصلی تاثیر گذارند.
وردپرس و مووبل تایپ پیشنهاد میشه

Movable Type از نظر سئو برتری خاصی نسبت به وردپرس نداره . تنها چیزی که داره Ping دادن به صورت اتوماتیکه که اونم میشه توی وردپرس به وجود آورد .
ولی وردپرس هزاران امکانات دیگه داره که میشه به عنوان بهترین CMS سئو انتخابش کرد . هزاران پلاگین و پوسته و امکانات بیشمار ...

rezaei1374
August 13th, 2012, 16:31
وردپرس و دیگر هیچ
اصلا هم حرف اونیکه گفت وردپرس وبلاگی بیش نیست را قبول ندارم

IranDream
August 13th, 2012, 16:45
سلام و عرض ادب . سالهاست که سی ام اس های مختلف رو با هم مقایسه میکنند . و سئوال معروف : وردپرس یا جوملا ؟ پرسیده میشود ..خدمتان عرض کنم که هرکدام از اینها مزیت ها و کاستی های دارند .پس بهترین راه انتخاب سی ام اس با توجه به موضوع سایت میباشد . برای سایت های دانلود وب لاگ یا (انتشار مطلب بهر نحو )یا موضوعات مشابه مثل موزیک ..وردپرس پیشنهاد میشود انهم نه بعلت اینکه سی ام اس های دیگرمشکل دارند یا بخاطر سئو بلکه بخاطر اینکه مدیریت سایت ساده تر هست .در باره سئو هم خدمتان عرض کنم اینگونه نیست که سایتهای که بروی جوملا یا دروپال هستند جلوتر یا عقب تر از وردپرس قرار گیرند و اگر شما نمونه های دیدید بخاطر فاکتورهای دیگری بوده نه خود سی ام اس . الگوریتم گوگل پاندا برای رتبه بندی سایت شما از 2 فاکتور page authority و Domain authority
استفاده میکند ( امتیاز و اعتبار دامنه - امتیاز و اعتبار صفحه مورد نظر ) و پس امتیاز دهی محل صفحه شما رومشخص میکتد . نحوه این امتیاز دهی هم فاکتور هایی دارد که خدمتان عرض کنم هیچکدام به نوع سی ام اس شما ربطی ندارد

mehdisr
August 13th, 2012, 16:49
وردپرس بهترین هست . یقین داشته باشید جواب گو خواهد بود . البته باید یک حرفه نیز تغییراتی رو به اون بنده ( استفاده از قالب + افزونه های کاربردی پرکاربرد)

خیلی از این سایتهایی که روزانه شما میبنید از وردپرس و جوملا و ... استفاده کرده اند .

سیستم و طراحی اختصاصی هم خوب هست اما هزینه و وقت لازم رو باید براش بزارید .

از سیستم وردپرس استفاده کنید بعد سایت شما جواب گو بود تغییر سیستم دهید . (الکی کلی هزینه نکنید بعد جواب نگیرید)

انشالله کارتون بگیره .

H0sseiN
August 13th, 2012, 18:12
اگر میخواید هر روز پست بزنید وردپرس برای وبلاگ گزینه خوبی هست.
دروپال و جوملا هم برای طراحی سایت خوب هستند.

mosili
August 13th, 2012, 19:47
اگر میخواید هر روز پست بزنید وردپرس برای وبلاگ گزینه خوبی هست.
دروپال و جوملا هم برای طراحی سایت خوب هستند.

جوملا بیشتر مورد استفاده شرکت ها و ارگان ها هستش . ( گرچه اگر من یه روزی بخوام برای یه شرکت سایت طراحی کنم بازم بهش وردپرس رو پیشنهاد میکنم )

dude
August 26th, 2012, 02:10
دروپال به نظرم گزینه خوبی است. بدون هیچ تغییری clean url (یعنی تیتر در آدرس) را ساپورت می کند. به علاوه افزونه های فراوانی مثل page title برای بهبود seo دارد. البته با وردپرس هم همین قبلیت ها را می توانید داشته باشید. به علاوه توجه کنید که cms به طور معجزه آسا برای شما seo خوبی ایجاد نمی کند. اصل محتوای ارزنده ای است که تولید می کنید و برای دامنه تان اعتبار می آورد. بقیه موارد فرع قضیه هستند.

rezarostami
August 26th, 2012, 02:16
طبق گفته خودتون بیشتر سایت ها از سیستم نویک استفاده می کنن به خاطر راحتی کار و سرعت عمل برای انجام کارهای بروز رسانی و ... اما این سیستم و تمامی سیستم ها مدیریت هیچ کدوم کامل نیستند و هر کدوم یه جا کار لنگ میزنه . اگه برای شما سئو سایت خیلی مهمه می تونید از وردپرس استفاده کنید که هر کاری که دوست داشته باشید می تونید روش پیاده کنید . ولی اگه براتون سیستم عضویت و امتیاز و تالار آماده هم مهمه می تونید از نیوک استفاده کنید که این ویژگی ها بصورت پیش فرض در سیستم فعاله