توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور دانلود و مستقیم کردن لینک
sadeghbb
August 12th, 2012, 05:48
سلام
دوستان من روزانه بالای 60-70گیگ دانلود دارم...
و از آپلود سنتر های مختلف !
ولی تو مستقیم کردنشون مودنم چیکار کنم !!!
هم از RealDebrid.Alldebrid.Zevera و... هم استفاده کردم جوابگو نبودن !
چه نوع سروری بگیرم تا راحت بشم از شر مستقیم کردن فایل ها !!!
تورنت هم زیاد دارم...
دمتون گرم...
kami1
August 12th, 2012, 06:52
از سایت mul.ir
2تا 500 گیگ بگیر میشه 1t - هزینش میشه 90 تومان ولی راحت میشی
m_m_e_a_r
August 12th, 2012, 08:36
از سایت downloads.ir بگیر خیلی خوبه هم قیمتش مناسبه در ضمن طرح میزاره برای خرید دیروز 57 گیگ رو میداد 9 هزار تومان بگیری راحت میشی همه فایل ها رو میتونی مستقیم کنی حتی تورنت
hannah
August 12th, 2012, 09:31
mul.ir توصیه میشه
sadeghbb
August 12th, 2012, 23:24
نه منظورم سایت نبود...
سروری هست که بشه روش همه فایل ها رو مستقیم کرد؟ مثه vps و این چیزا؟
saeedxxx
August 12th, 2012, 23:30
یه سرور بگیر تورنت باهاش مستقیم کن ;) همه فایل هاتم فکر کنم تو تورنت پیدا بشه.
camelian77
August 12th, 2012, 23:47
از تورنت استفاده کنید بهتر و سریع تر هست ... یه ویندوز ۵۱۲ بگیرید
hoka
August 13th, 2012, 03:44
سرور و رپیدلیچ خودشون برای کار نیاز به دانش دارن و کلی هم دردسر
تورنت خوبه در صورتی که توی سایت های خوب عضو ویژه یا دعوت شده باشید مگر نه بیشتر فایل ها خراب یا الکی هستند
همون که دوستان گفتند خوبه
اول mul.ir و دوم دانلودز
CmanDesign
August 13th, 2012, 05:00
یه VPS بگیرین ، به Alldebrid هم ایمیل بزنین ما تحریم سایت ها چون هستیم و فیتلرینگ داریم مجبوریم *** بزنیم آی پیم ISP ــه ، بعد با سرور میتونی دانلود کنی دیگه .
ms95
August 13th, 2012, 05:46
یه وی پی اس بگیرین روش راپیدلیچ نصب کنید بعد یه اکانت از realdebrid یا هر جای دیگه بگیرید پلاگینش رو نصب کنید و با خیال راحت استفاده کنید . فقط قبلش بهشون پیام بدید که به قول دوستمون ما تحریم و ... هستیم که اکانتتون رو نبندن . منم همین مشکل شما رو داشتم از از این روش استفاده کردم مشکلم حل شد تا 90% . خوبیش این هست که تحت وب واسه خودتون با هزینه ی کم یه لیچر دارید که رار و آنرار و خیلی امکانات دیگه داره . نصبش هم کاری نداره میتونید بگید به سرویس دهنده واستون با wampserver نصب کنه یا خودتون لوکال نصب کنید و با آی پی اجراش کنید .
راهنمایی خواستید واسه اینروش در خدمتم پیام خصوصی بدید .