توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور پیشنهادی برای هاستینگ
tizparvaz
August 12th, 2012, 03:25
سلام
ما سرور هاستینگمون از رد استیشن تهیه کردیم از نظر کیفیت و آپتایم هیچ حرفی توش نیست با ارسال ایمیل به مشکل خردیم ایمیلارو مدام میبندن
میخوام بدونم سرور هاستینگ بین این 2 تا کدوم کیفیت بهتری داره سرعت لوئ خیلی واسمون مهمه
1- کیمسوفی
2 - هتزنر
--
دوستانی که فروشنده هستند هم بگن رو کیمسوفی یا او وی اچ هارد ساس میشه گرفت یا نه اگر آره هزینش و فضاش و ...
دیتاسنتر هلند به جز لیزوب و ورلد استریم هم که برای هاستینگ مناسب باشه معرفی کنید ممنون میشم
RoobinaServer
August 12th, 2012, 03:30
سلام
ما سرور هاستینگمون از رد استیشن تهیه کردیم از نظر کیفیت و آپتایم هیچ حرفی توش نیست با ارسال ایمیل به مشکل خردیم ایمیلارو مدام میبندن
میخوام بدونم سرور هاستینگ بین این 2 تا کدوم کیفیت بهتری داره سرعت لوئ خیلی واسمون مهمه
1- کیمسوفی
2 - هتزنر
--
دوستانی که فروشنده هستند هم بگن رو کیمسوفی یا او وی اچ هارد ساس میشه گرفت یا نه اگر آره هزینش و فضاش و ...
دیتاسنتر هلند به جز لیزوب و ورلد استریم هم که برای هاستینگ مناسب باشه معرفی کنید ممنون میشم
هیچ فرقی نداره هتزنر با کیمسوفی به جز شبکه و سخت افزار به نظر من
و اینا ربطی به سرعت لود نداره
سرعت لود همش بر میگرده به کانفیگ درست سرور.
من نظرم هتزنر هست.
یا حق
hamedmabdi
August 12th, 2012, 03:49
با سلام خدمت دوستان عزیز به نظرم هتز نر بهتر باشه.در ضمن سرعت لو خیلیشم به پینگ بر میگرده که کل اروپا تفاوت چندانی با هم ندارن.
با تشکر
itjavani
August 12th, 2012, 04:09
سلام
1- کیمسوفی
2 - هتزنر
--
هر دو مناسب هستند ولی بدلیل 2 هارد بودن سرورهای هتزنر و قابلیت رید نرم افزاری من هتزنر رو به کیم سوفی ترجیح میدم!
DATAFARM.IR
August 12th, 2012, 05:52
من گزینه سوم مایلاک با قابلیت رید سختافزاری(!) رو پیشنهاد میکنم...
mehrshad.ho
August 12th, 2012, 07:20
مشتری آلمان رو بهتر می پسنده
Ashkankamangar.ir
August 12th, 2012, 11:21
بهتون هتزنر و سرور ex6 رو پیشنهاد میکنم
تست شدست
sarwhost
August 12th, 2012, 11:24
طرف کیم سوفی نرید
ERfan.Taleghani
August 12th, 2012, 11:32
سلام. برای هاستینگ بهترین جا Xlhost هستش که من پیشنهاد میدم !
از میان دو شرکت فوق هم Hetzner رو انتخاب کنید
tizparvaz
August 12th, 2012, 11:57
طرف کیم سوفی نرید
]چطور مشکلش چیه ؟
--
ممنون از همه دوستان که شرکت کردین از هلند نمیشناسید به جز لیز وب و ورلد استریم که به درد اینکار بخوره
tizparvaz
August 12th, 2012, 11:59
من گزینه سوم مایلاک با قابلیت رید سختافزاری(!) رو پیشنهاد میکنم...
سایت این دیتاسنتر رو بدید واسه سرور مجازی که تست کردیم افتضاح بود
tizparvaz
August 12th, 2012, 12:00
سلام. برای هاستینگ بهترین جا Xlhost هستش که من پیشنهاد میدم !
از میان دو شرکت فوق هم Hetzner رو انتخاب کنید
آمریکا کپی رایت ... یکم از این دوجا بیشتر گیر میدن
itjavani
August 12th, 2012, 12:53
سایت این دیتاسنتر رو بدید واسه سرور مجازی که تست کردیم افتضاح بود
Dedicated Root-Server und Webserver mieten — webtropia (http://www.webtropia.com/)
asrhosting
August 12th, 2012, 13:54
سلام
1- کیمسوفی
2 - هتزنر
--
دیتا سنتر ovh و خود سرور های ovh .
j4b3r
August 12th, 2012, 14:24
آمریکا کپی رایت ... یکم از این دوجا بیشتر گیر میدن
اتفاقا تا الان مورد کپی رایت با این دیتاسنتر نداشتیم
سراغ کیم سوفی نرید.
ولی هتز نر هم خوب هست شرکتهای زیادی سرورهای هاستینگ شون با هتزنر هست
hamedmabdi
August 12th, 2012, 14:41
به نظرم هتز ند آلمان همانطور که قبلا هم گفتم.ولی اگر هلند میخوای اسنل رو بت پیشنهاد میکنم.دی سی خوب هست
با تشکر
tizparvaz
August 12th, 2012, 14:52
به نظرم هتز ند آلمان همانطور که قبلا هم گفتم.ولی اگر هلند میخوای اسنل رو بت پیشنهاد میکنم.دی سی خوب هست
با تشکر
اسنل ایمیل زدم هنوز جواب ندادن از پریروز ایمیل زدم حس کردم تعطیلن که جواب نمیدن
tizparvaz
August 12th, 2012, 14:57
اتفاقا تا الان مورد کپی رایت با این دیتاسنتر نداشتیم
سراغ کیم سوفی نرید.
ولی هتز نر هم خوب هست شرکتهای زیادی سرورهای هاستینگ شون با هتزنر هست
حرفتون درسته من و شما اینو میدونیم اما ثابت کردنش به مشتری دردسریه
tizparvaz
August 12th, 2012, 14:58
فقط نمیدونم چرا همه میگین کیمسوفی نه خیلی از سایتایی که از سرعت لودشون خوش اومده رو کیمسوفی بودن میشه با علت بگید
mamali5
August 12th, 2012, 15:27
به نظر من هم هتزنر بگیرید
دلیل اینکه دوستان میگن کیم سوفی نگیرید با یک سرچ و گرفتن اطلاعات در مورد کیم سوفی متوجه میشید.
از نظر سخت افزار هم به گفته بعضی دوستان شانسی هست که چی گیرتون بیاد!
این روزا از یاهو زیاد پیام دریافت کردم که با کیم سوفی مشکل داشتن و درخواست کمک کردن...
موفق باشید
danitfk
August 12th, 2012, 16:20
Kimsufi فقط شانسیه :d جدی بگیرید این حرفو ..
برای هاستینگ از دیتاسنتر های آمریکایی تهیه کنید :39: