PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به مازول ثبت فیش بانکی

rezahd
August 12th, 2012, 00:11
سلام دوستان من نیاز دارم به مازول ثبت فیش بانکی با امکان دسترسی تایید کردن فاکتور
لطفا راهنمایی کنید

loginvps
August 12th, 2012, 00:14
farasoo ro ye nega bendazin

wanener
August 12th, 2012, 00:15
سلام دوستان من نیاز دارم به مازول ثبت فیش بانکی با امکان دسترسی تایید کردن فاکتور
لطفا راهنمایی کنید

حتما باید ماژول باشه که تائید کردید بخوره توی حساب مشتری ؟
نمیخواهد از از Custom Filed استفاده کنید و اطلاعات رو بگیرید و روی فاکتور اعمال کنید ؟

j4b3r
August 12th, 2012, 00:16
سلام
WHMCS[CompleteSolution] - نسخه فارسی (http://whmcs.ir)
موفق باشید

rezahd
August 12th, 2012, 00:24
حتما باید ماژول باشه که تائید کردید بخوره توی حساب مشتری ؟
نمیخواهد از از Custom Filed استفاده کنید و اطلاعات رو بگیرید و روی فاکتور اعمال کنید ؟

سلام و دورد فراوان خواهش میکنم بیشتر توضیح بدهید

wanener
August 12th, 2012, 00:39
سلام و دورد فراوان خواهش میکنم بیشتر توضیح بدهید

سلام
البته با کمال میل
ببنید ماژول هایی که توسط شرکتهایی مثل فراسو ارائه می شود این قابلیت را دارد که اطلاعات را از کربر گرفته و بصورت یک بخش جداگانه برای شما به نمایش بگذارد که وقتی فیش را تائید می کنید به صورت اتوماتیک در حساب کاربر اعمال مشود

اما برای اینکه بدون ماژول این کار رو انجام دهید کافی است یک بخش پشتیبانی به نام ثبت فیش واریزی ایجاد کنید و در ان بخش روی سرفصل Custom fileds کلیک کنید و در آن قسمت TextBox هایی برای دریافت اطلاعات ار کاربر ایجاد کنید ( تایخ پرداخت ، شماره فیش ، شماره فاکتور مربوطه و....... ) حال وقتی کاربر قصد ثبت تیکت در این بخش را دارد اطلاعاتی از او پرسیده می شود که همان اطلاعات مورد نیاز شما از فیش واریزی می باشد
شما اطلاعات را دیده و در صورت صحت آنها به صورت دستی در صورتحساب کاربر اعمال می کنید

امیدوارم با این شیوه بتوانید بدون هزینه نیاز خود را برطرف نمائید

rezahd
August 12th, 2012, 00:41
سلام
البته با کمال میل
ببنید ماژول هایی که توسط شرکتهایی مثل فراسو ارائه می شود این قابلیت را دارد که اطلاعات را از کربر گرفته و بصورت یک بخش جداگانه برای شما به نمایش بگذارد که وقتی فیش را تائید می کنید به صورت اتوماتیک در حساب کاربر اعمال مشود

اما برای اینکه بدون ماژول این کار رو انجام دهید کافی است یک بخش پشتیبانی به نام ثبت فیش واریزی ایجاد کنید و در ان بخش روی سرفصل Custom fileds کلیک کنید و در آن قسمت TextBox هایی برای دریافت اطلاعات ار کاربر ایجاد کنید ( تایخ پرداخت ، شماره فیش ، شماره فاکتور مربوطه و....... ) حال وقتی کاربر قصد ثبت تیکت در این بخش را دارد اطلاعاتی از او پرسیده می شود که همان اطلاعات مورد نیاز شما از فیش واریزی می باشد
شما اطلاعات را دیده و در صورت صحت آنها به صورت دستی در صورتحساب کاربر اعمال می کنید

امیدوارم با این شیوه بتوانید بدون هزینه نیاز خود را برطرف نمائید
ممنون از شما