||حتما شرکت کنید||نظر شما راجع این 4 شرکت برای خرید vps
خسته نباشید
بعد از دویدن های پی در پی سه شرکت را پیدا کردم برای خرید وی پی اس ... اینم بگم شرکتهای دیگه ستند منتها با سرویسی که من یخوام و هزینه ام قدرت انتخابم کمه..بین این سه شرکت نسبت ه سرویسی که میده کدوم رو بهتر میینید . فول کانفیگ رو هم میدم خودشون انجام بدن...هزینه هاشون هم یکی هست هر سه اما خب منابع سرور متفاوته.
شرکت پارس وی پی اس
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی (http://www.parsvps.net)
سرور از هتزنر . رم سه.هارد زیر 100
سرو آی تی
هاست |سرو ای تی | سروهاست|دیتاسنتر سرو ای تی<h1>|sarv-it|sar|sarvit|sarwhost|نمایندگی هاست| سرور مجازی | سرور اختصاصی| ثبت دامنه|نمایندگی هاست|هاست لینوکس| (http://www.sarv-it.ir)
سرور xlhost . رم چهار با هارد بالا
رایان پردازندگان تواتر
رایان پردازندگان تواتر - سرویس های میزبانی وب لینوکس و ویندوز - سرورهای مجازی ویندوز و لینوکس (http://www.raypar.ir)
سرور از هتزنر . رم 4
اینم بگم نیاز به منابع کافی دارم و پشتیبانی خوب .. و البته قدرت فنی بالا...زمان و حوصله داشته باشه سوالاتم رو جواب بده و یا یه چیزی ازش یاد بگیریم
لطفا اگر اینو میخونید و مطلبی برا گفتن دارید نظر بدید تا به ما هم کمکی کرده باشید
HADNEZ-ICT
August 11th, 2012, 20:41
هاست نتورک ;)
j4b3r
August 11th, 2012, 20:41
یکم بیشتر تحقیق کنید
من یکی از این شرکت ها ( نمیشه گفت )
می شناسم از نظر فنی اصلا جالب نیست !
bidari
August 11th, 2012, 21:48
ممنون آقا جابر
ما اینجا نظرسنجی گذاشتیم که بفهمیم همینارو...اگه میخواستیم ندونیم که تاپیک باز نمیکردم...
دوستان لطفا در نظرسنجی شرکت کنید...اگر گزینه ای مد نظرتونه متناسب با کار من نظر بدید....
sibsib
August 11th, 2012, 21:54
اولی فکر کنم بهتره
بقیه همشون اککرا تاپیک انتقاد دارند و معلومه زیاد وارد نیستند
j4b3r
August 11th, 2012, 22:03
انجمن مکان خوبی هست
سرچ کنید ببیند تا پیک نارضایتی دارند.پا در مورد دانش فنی شون میشه اطلاعاتی کسب کرد
loginvps
August 11th, 2012, 23:15
همه خوبن شما هم همين طور:65:
HADNEZ-ICT
August 11th, 2012, 23:19
البته توجه بکنید که 2 تاجایی که بنده خبر دارم فقط 2 تای این 4 مورد شرکت هستند ;)
یک توصیه دوستان می کنم چون خودم مدتی هست که از کار مجازی سازی و فروش وی پی اس اومدم بیرون و این توصیه ام تخریب به حساب نمی یاد
گزینه های خیلی بهتر از این چهار مورد تو همین انجمن هست ;)
موفق باشید .
shikdl
August 11th, 2012, 23:22
ویرایش..................
پارس وی پی اس رو با وی پی اس فارس اشتباه گرفتم
serverstar.ir
August 12th, 2012, 00:55
خیلی ببخشیدا ولی هر چیز پی ان فروشی الان یه سرور اجاره میکنه vps میده اسم خودشو شرکت میزاره ...
به نظر من این سوال کاملا" خنده داره که نظر شما در مورد این 4 شرکت چیه
---
August 12th, 2012, 01:27
با مورد سوم همکاری داریم و مشکلی تا الان وجود نداشته
همونطور که ملاحظه میکنید بنده در جمله ی بالا فقط نظرم رو گفتم و حرفی از تایید یا عدم تایید نزدم پس هرگونه مشکل چه در صورت خرید و ... برعهده ی خودتون خواهد بود
parsa53
August 12th, 2012, 01:40
هاست نتورک از همه بهتره
اینم خوبه :)
شرکت پارسا سرور ایرانیان/سرور مجازی (http://microhost.ir/vps.php)
Web-Lovers
August 12th, 2012, 02:20
من از سرو آی تی سرویس دارم خوبه پاسخگو هستند.
اون سه تا دیگر باهاشون کار نکردم.
mooka
August 12th, 2012, 02:38
من مدتی هست از سرو ای تی استفاده می کنم و راضیم
اتفاقا از همین انجمن هم باهاشون اشنا شدم
میخواستم هاست بگیرم مشاوره میخواستم ... ساعت 3 نصفه شب س م س دادم سریع جواب دادن!
hamedmabdi
August 12th, 2012, 02:42
با سلام سرور آی تی خوب هستن -راضیم بد نبوده
بقیه رو اصلا کار نکردم
morteza.pr
August 12th, 2012, 03:47
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و عرض ادب
من خودم در حال حاضر از سرور آي تي سرويس دارم و 100 درصد تاييد ميشن .
علاوه بر كيفيت بالاي سرويس ها اون چيزي كه براي يه كاربر مهمه ، به نظرم ، پشتيباني قوي سرويس دهنده هست كه الله وكيلي پشتيباني سور آي تي عالي هست و تمام تيكت ها رو كمتر از 5 دقيقه جواب دادن و اخلاق تمام كارمندان شركت شون هم عاليه و كاملا پاسخگو هستند .
در مورد بقيه شركت ها هم اطلاعي ندارم و باهاشون كار نكردم
يا علي
bidari
August 12th, 2012, 04:29
مچکرم از اظهار نظرتون...یک گزینه حذف شد..بین سه گزینه دیگر گیر کردم..حرفه ای ها و قدیمی های این انجمن هم اگر یکی را بیشتر از بقیه تایید میکنند بفرمایند.چیزی کم نمیشه از کسی..من ی تاپیک زدم در مورد درخواست سرور که از بنی اونا این سه چهار گزینه رو جدا کردم.حالا بین اینها موندم.لطفا اگر چیزی میدونید بگین.این چند ماهه بازیچه دست این وی پی اس فروشا شده ایم و ضرر دادیم
اینم بگم نیاز به منابع کافی دارم و پشتیبانی خوب .. و البته قدرت فنی بالا...زمان و حوصله داشته باشه سوالاتم رو جواب بده و یا یه چیزی ازش یاد بگیریم
baghebahar
August 12th, 2012, 04:58
سلام
ببخشید نمیخوام به شخصی یا ... جسارت بشه
بنده هم با تایید کاربران از یک سرویس دهنده سرورمجازی سرور گرفتیم.از شانس ما سرور ایشون به مشکل برخورد و ما ازشون انتقاد کردیم.
همه با رفتار نیک و ... ازشون تعریف میکردند اما برا ما برعکس بود.
شاید اسمشو میشه گذاشت شانس یا شایدم هم ....
j4b3r
August 12th, 2012, 09:23
پیغام خصوصی تون رو چک کنید!
این تاپیک یهویی یه کم مشکوک شد! البته خوب طبیعیه!
sibsib
August 12th, 2012, 09:33
4 پست پشت سر هم و یک شکل و در یک بازه زمانی از سرور آی تی تعریف کرده !!!! :71: خوب تابلو بازی در نیارید دیگه
sarwhost
August 12th, 2012, 10:23
4 پست پشت سر هم و یک شکل و در یک بازه زمانی از سرور آی تی تعریف کرده !!!! :71: خوب تابلو بازی در نیارید دیگه
شما هنوز تازه کارید نمیدونید وقتی کسی یوزر متوالی داره به وسیله مدیران انجمن درجا بن دائم میشه
هرچند گناهی ندارید تازه اومدید
واقعا متاسفام یعنی اینقد تابستون بهتون فشار اورده میخواید هرطور شده همکاراتونو بد نام کنید
من مطمئنم الان هزار تا پ خ برای استارتر اومده که هرکدوم همو رد کرندچند چیزم روش گذاشتن .
همه اینایی که اینجا هستن هم این چهارتا شرکت هم کل اعضای این انجمن به نوعی در کار خودشون خبره هستند
امیدوارم دوستان این 2 ماهم صبر کنند و پشت سر هم حرف نزنند
یکم ایرانی وار باشیم
دوست عزیز استارتر گرامی مطمئن باش کسی که میخواد یکی دیگرو خراب کنه چشمش به دنبال پوله پوله پوله
sibsib
August 12th, 2012, 10:28
شما هنوز تازه کارید نمیدونید وقتی کسی یوزر متوالی داره مدیران انجمن درجا بن دائم میشه
هرچند گناهی ندارید تازه اومدید
واقعا متاسفام یعنی اینقد تابستون بهتون فشار اورده میخواید هرطور شده همکاراتونو بد نام کنید
من مطمئنم الان هزار تا پ خ برای استارتر اومده کههرکدوم همو رد کردد چند چیزم روش گذاشتن
همه اینایی که اینجا هستن هم این چهارتا شرکت هم کل اعضای این انجمن به نوعی در کار خودشون خبره هستند
امیدوارم دوستان این 2 ماهم صبر کنند و پشت سر هم حرف نزنند
یکم ایرانی وار باشیم
اولا من همکار شما نیستم که بخوام هاست بفروشم و اینا
تازه وارد هم نیستم تاریخ عضویت رو نگاه کن
هر کسی وقتی 4 پست ببینه که تعریف شده شک می کنه برداشت هم با خواننده هست که درست میگم یا نه
sarwhost
August 12th, 2012, 10:31
اولا من همکار شما نیستم که بخوام هاست بفروشم و اینا
تازه وارد هم نیستم تاریخ عضویت رو نگاه کن
هر کسی وقتی 4 پست ببینه که تعریف شده شک می کنه برداشت هم با خواننده هست که درست میگم یا نه
منظور بنده از همکار شما نبودید
sibsib
August 12th, 2012, 10:33
منظور بنده از همکار شما نبودید
من که کاری با شما ندارم صحبتم با آن 4 یوزر پست سر هم بود
sarwhost
August 12th, 2012, 10:38
من که کاری با شما ندارم صحبتم با آن 4 یوزر پست سر هم بود
تا الان خیلی ازاین پست زده شده بگردیدپیدا خواهید کرد
اینم یک نمونش
http://www.webhostingtalk.ir/f161/55248/
موفق و سربلند باشد
امیدوارم استارتر شخص خوبی را انتخاب کنند
sibsib
August 12th, 2012, 10:57
تا الان خیلی ازاین پست زده شده بگردیدپیدا خواهید کرد
اینم یک نمونش
http://www.webhostingtalk.ir/f161/55248/
موفق و سربلند باشد
امیدوارم استارتر شخص خوبی را انتخاب کنند
چقدر جالبه
توی اون لینک هم که دادید دقیقا همون یوزرا گفتند سرو آی تی خیلی خوبه :71:
sarwhost
August 12th, 2012, 11:20
مشتری دائمی به همین میگن
چون ما نمیخوایم به مشتریامون بگیم اقا بییاد فلان جا مارو تایید کنید
sibsib
August 12th, 2012, 11:35
مشتری دائمی به همین میگن
چون ما نمیخوایم به مشتریامون بگیم اقا بییاد فلان جا مارو تایید کنید
من فروشنده نیستم که اگه خراب شدی من سود کرده باشم یه سایت دارم با یه وی پی اس که برام بسه
اما دفعه بعدی که خواستی تعریف کنی تابلو نکن یه نقشه دیگه بکشید
موفق باشید البته من اسمتتون رو نمیدونم
aminreza
August 12th, 2012, 11:44
از پارس وی پی اس سرور مجازی نداشتم اما حدودا یکساله مشتریشونم خیلی راضیم. پشتیبانیشون عالیه.
من اگر بخوام بگیرم از پارس وی پی اس میگیرم چرا که هرچند سرور مجازی ازشون نداشتم اما حداقل همون هاستینگشون کیفیت کارشون رو مشخص کرده.
بدرود
sarwhost
August 12th, 2012, 11:55
من فروشنده نیستم که اگه خراب شدی من سود کرده باشم یه سایت دارم با یه وی پی اس که برام بسه
اما دفعه بعدی که خواستی تعریف کنی تابلو نکن یه نقشه دیگه بکشید
موفق باشید البته من اسمتتون رو نمیدونم
شما سوادت در حدیه که نتونستی حرفایی که اون بالا زدم برا خودت معنیی کنی
sibsib
August 12th, 2012, 12:03
شما سوادت در حدیه که نتونستی حرفایی که اون بالا زدم برا خودت معنیی کنی
ادب مرد، به ز دولت اوست
bidari
August 12th, 2012, 12:19
یعنی چی ـخه؟ تو تاپیک نظر سنجی اومدید با هم بحث میکنید.sibsib عزیز من خودم میفهمم که چی به چیه و نیازی به بحث کردن شما نیست...لطفا من رو در انتخاب سرویس دهنده یاری کنید نه اینکه این چرت و پرتا رو بگین.فعلا یک گزینه حذف شده.یک عبارت کوچیک لازمه که به من کمک کنه.من تا به حال بیشتر از ده نفر رو جابه جا شدم.هر ده نفر هم به نظر رفه ای میومدند و شرکتی بودند . منتها یه فایروال بلد نبوده نصب کنه..فعلا بر حسب سابقه
اول پارس وی پی اس
رایان پرداز تواتر
هاست نتورک
سروآِ تی هستند به ترتیب...
sibsib
August 12th, 2012, 12:24
یعنی چی ـخه؟ تو تاپیک نظر سنجی اومدید با هم بحث میکنید.sibsib عزیز من خودم میفهمم که چی به چیه و نیازی به بحث کردن شما نیست...لطفا من رو در انتخاب سرویس دهنده یاری کنید نه اینکه این چرت و پرتا رو بگین.فعلا یک گزینه حذف شده.یک عبارت کوچیک لازمه که به من کمک کنه.من تا به حال بیشتر از ده نفر رو جابه جا شدم.هر ده نفر هم به نظر رفه ای میومدند و شرکتی بودند . منتها یه فایروال بلد نبوده نصب کنه..فعلا بر حسب سابقه
اول پارس وی پی اس
رایان پرداز تواتر
هاست نتورک
سروآِ تی هستند به ترتیب...
یه سری خبر از طریق پ.خ برام اومد که خیلی جالب بود
در جواب شما :
بهتره مشخصاتی که نیاز دارید رو در یک تاپیک درخواست سرویس اعلام کنید تا فروشنده ها مشخصات و قیمت هارو بدند تا بتونید مقایسه کنید
این طوری بیشتر با فروشنده های دیگر آشنا میشید و میتونید تک تک ازشون تحقیق کنید مثلا یه راه تحقیق اینه که تاپیک انتقاد دارند یا خیر
bidari
August 12th, 2012, 12:40
عرض کردم که تاپیک رو زدم و با توجه به شرایط من فقط این چند نفر رو من خودم انتخاب کردم...تپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f13/55459/
sibsib
August 12th, 2012, 12:54
عرض کردم که تاپیک رو زدم و با توجه به شرایط من فقط این چند نفر رو من خودم انتخاب کردم...تپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f13/55459/
تاپیکت رو قبلا دیده بودم
یه چیزی رو راست بهت بگم اگه فرشنده ای کل توانش رو بزاره برای آموزش دادن به شما و مدیریت سرور ها اونم رایگان به نظر من خیلی بی کاره
من میگم از یه جا سرور بخر از یه جای دیگه برای مدیریت و کانفیگ کمک بگیر
حالا چرا ؟
فرض کن سرور گرفتی مدیرش رایگان برات کانفیگ کرد پس فردا که مشکل پیش اومد نمیتونی بگی چرا این طوریه چون براش پول ندادی اما اه درست بدی یه جا کانفیگ بشه با مدارک پس فردا میتونی مدعی بشی
danitfk
August 12th, 2012, 13:11
گزینه های خیلی بهتری نسبت به این به اصطلاح شرکت ها هست !!
از آمریکا بخواید به نظر من : j4b3r گیتفا ( یکی از اشخاص معتبر برای خرید سرور مجازی / اختصاصی xlhost آمریکا با دانش فنی فوق العاده بالا )
از انگلیس دیتاسنتر uk2 : مجیک وی پی اس Magic-Vps.com ( کیفیت سرور اصلی A - سابقه کاری 3 سال !! )
از ایران میخواید : سرور پارس با 8 سال سابقه کاری :71:
saftaber114
August 12th, 2012, 16:34
سلام داداش خسته نباشي فقط يك كلام سرو آی تی من خودم ازشون خريد كردم قيمت مناسب پشتيباني عالي سرور هاي قوي حرف نداره من راضي هستم البته نظر شخصي بود خدايش خوب هست من بهتون پيشنهاد ميكنم ازشون خريد كنيد ضرر نمي كنيد در ضمن همه جور هم بهتون كمك مي كنند و بهتون راه مياند به بنده كه خيلي كمك كردند دستشون درد نكنه فعلا يا علي