PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ul li allways open

reza_dadashian
August 11th, 2012, 15:46
با سلام به دوستان

من به تازگی در طراحی یک وبسایت به مشکلی بر خوردم:

در قسمتی از صفحه اول این وبسایت قرار هست یک فهرست از موضوعات باشه که تمام موضوعات به 2 موضوع اصلی مشاغل و نیازمندی ها تقسیم میشه.

فهرست به این صورت هست که بر هر موضوع که کلیک شود زیر موضوعات آم موضوع در پیج جدید مشاهده شود

حالا سوال اینجا هست که از په کدی استفاده کنم که 2 li اول در صفحه اول همیشه باز بمانند و دیگر نیازی به کلیک بر روی آن نباشد که باز شوند یعنی از همان اول زیر مجموعه های آن نمایش داده شود.

با تشکر،
داداشیان

rezaonline.net
August 11th, 2012, 17:10
والا من خوب متوجه نشدم چی گفتی اگه یه ذره بیشتر توضیح بدی و یک عکس بذاری بهتره .

reza_dadashian
August 11th, 2012, 20:38
7734
در این عکس در سمت چپ مرحله اول هست که یک ul li داریم که با کلیک بر روی آن ul li زیر اون نمایش داده میشود ( سمت راست ) چگونه میتونم برای این کد که یک ماژول برای وردپرس هم هست تعریف کنم که li های زیر آن همیشه دیده شوند؟ ( یعنی مرحله اول را نداشته باشیم و در صفحه اول از همان اول لیست باز را داشته باشیم.

با تشکر

iraniandata
August 11th, 2012, 22:04
به نام خدا

سلام خوب هستین؟

خوب کار سختی نیس که شما میتونین با ترکیب جاوا اسکریپت و سی اس اس این کار کنید

راهنمایی:

میتونید از دیسپلی استفاده کنید (درجاوااسکریپت)

reza_dadashian
August 11th, 2012, 23:51
سلام
مرسی دوست من،

من جاوا نمینویسم ... لطفا بیشتر راهنمایی کنید. در ضمن این پلاگین وردپرس open source نیست.