PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا اوردن سایت روی سیستم شخصی

alimooghashang
August 11th, 2012, 11:50
سلام
من میخوام بدونم اگه یک IP استاتیک خریداری کنم ، میتونم سایت شخصی خودم رو از طریق wamp یا هر چیزی روی کامپیوتر خودم بالا بیارم؟
که وقتی هرکسی آدرس IP من رو زد سایتم رو ببینه؟
برای اینکار به چه ویندوزی نیازه؟ ویندوز سرور 2008 ؟ نمیشه XP نصب کرد؟
آیا روی ویندوز سرور میشه .net 4 رو نصب کرد؟

ممنون

fathipours1
August 11th, 2012, 11:57
بله میتونید بیارید بالا . اما نیاز به سرعت اینترنت بالا دارید و برای اینکه سایتتون دون نشه مجبورید سیستمو خاموش نکنید که پوله برقش 6 برابر هزینه خرید هاست میشه

alimooghashang
August 11th, 2012, 13:29
نه مهم نیست واسم
یعنی راستشا بخواهید برای یک سازمانی میخوام این کار رو بکنم که اون سازمان همیشه ups داره و مشکلی نداره از لحاظ برق و اینترنت!
میخوام یه سایت داشته باشن، و باید سیتسم عاملش ویندوز باشه و یه سری برنامه هم براشون باید بنویسم که با دات نت کار میکنه!
سیستم سروری که براشون انتخاب کردیم 16 هسته داره و مشکلی از این لحاظ هم نیس!
به نظر شما ویندوز xp نصب کنم روش یا سرور 2008 ؟
ممنون

CmanDesign
August 11th, 2012, 13:44
چیزی که من برداشت میکنم شما میخواین بی دلیل از منابع یک سازمان استفاده کنید . این مقدار هزینه ی برای یه اسکریپت معمولی اصراف هست .. صرفا اگر این سازمان دولتی هم باشه شما کارتون اشتباه هست . واقعا نیاز به توضیح نیست .

akbari
August 11th, 2012, 14:48
نه مهم نیست واسم
یعنی راستشا بخواهید برای یک سازمانی میخوام این کار رو بکنم که اون سازمان همیشه ups داره و مشکلی نداره از لحاظ برق و اینترنت!
میخوام یه سایت داشته باشن، و باید سیتسم عاملش ویندوز باشه و یه سری برنامه هم براشون باید بنویسم که با دات نت کار میکنه!
ممنون

اگه سرور ۱۶ هسته داره خوب ویندوز اکس پی xp معدش تعجب میکنه :d

alimooghashang
August 11th, 2012, 15:13
چیزی که من برداشت میکنم شما میخواین بی دلیل از منابع یک سازمان استفاده کنید . این مقدار هزینه ی برای یه اسکریپت معمولی اصراف هست .. صرفا اگر این سازمان دولتی هم باشه شما کارتون اشتباه هست . واقعا نیاز به توضیح نیست .

دوست عزیز اسکریپت ساده نیست!
وقتی سرور 16 هسته داره، به نظر شما اسکریپت ساده است؟ و ذکر کردم که برنامه ی دات نت 4 روش باید نصب کنیم! به نظر شما این به چه دلیلی هست؟ یک برنامه ی ویندوز اپلیکیشن سنگین هست که کارش سرویس دهی به 2000 برنامه ی دیگه هست، که این وسط به یک وبسایت هم نیازه که گزارش نمایش بده!
ایا به نظر شما به صرفه هست که من برم و یک سرور اختصاصی در امریکا بگیرم، که تا یه مشکل تحریم پیش اومد ، سریعا سرورم رو ببندن و تمام اطلاعاتم رو از دست بدم؟

من فقط به شما یک قسمت از پروژه رو توضیح دادم!

و از دوستان کمک میخوام که راهنمایی کنند!

که این سیستم با مشخصات 16 هسته ، با ویندوز XP بهتر کار میده یا server 2008؟

با توجه به اینکه این سیستم باید یک وب هاست هم باشه!
و اگر بخوام این سیستم رو وبسرور کنم و روش php و mysql رو بالا بیارم، چه برنامه ی نصب کنم؟
ایا به نظر شما wamp جوابگو هست؟ یا خودم php و mysql و apache رو نصب کنم و کانفیگ کنم؟

alimooghashang
August 11th, 2012, 15:14
اگه سرور ۱۶ هسته داره خوب ویندوز اکس پی xp معدش تعجب میکنه :d

بله واقعا 16 هسته هست و 16 گیگ رم داره!
و قراره به 2000 کلاینت سرویس بده!
برای همینه میپرسم که سیستم عاملش چی باشه!
به نظر شما XP بهتره یا server 2008

alimooghashang
August 14th, 2012, 11:09
دوستان کسی نظری نداشت؟

rezaonline.net
August 14th, 2012, 12:33
xp از نظر امنیتی ضعیفه ، باید بگم هر چیزی نصب کنید غیر از xp .
یه چیزی از مطالب شما جالب بود .

و بعد

و اگر بخوام این سیستم رو وبسرور کنم و روش php و mysql رو بالا بیارم، چه برنامه ی نصب کنم؟
ایا به نظر شما wamp جوابگو هست؟ یا خودم php و mysql و apache رو نصب کنم و کانفیگ کنم؟

شما انقدر زود بین زبان برنامه نویسی مورد نیاز سویچ میکنید؟؟
فکر نکنم شما خودتون برنامه نویس این پروژه باشین بهتره برنامه نویس تصمیم بگیره .

جهت اطلاع بگم ، پی اچ پی روی ویندوز به مراتب کندتر از پی اچ پی روی لینوکس هست .

موفق باشید

alimooghashang
August 14th, 2012, 13:14
میدونم کند تره ولی چاره ی نیست!
من خودم برنامه نویس سیستم هستم!
وباید ویندوز بیس باشه!
php ی که روی wamp هست با php ی که خودم نصب کنم روی ویندوز فرقی از نظر سرعت و کارایی میکنن؟
هاست های ویندوزی که php هم ساپورت میکنن به چه صورت هستند؟

j4b3r
August 14th, 2012, 14:22
zpanel
رو نصب کن روی سرور از ویندوز 2008 64 بیت استفاده کن

alimooghashang
August 14th, 2012, 15:24
ممنون
چه مزایایی نسبت به wamp داره؟
میشه از مزایاش بگید!؟

noob
August 14th, 2012, 15:32
نه مهم نیست واسم
ممنون

پول برق رو بيخيال
پول اينترنت رو بيخيال
اگه اين وسط يكي از قطعات سرور سوخت هزينه 1سال سرور مجازي رو بايد تاوان بديد
قطعي برق كه قربون شركت نيرو توانير برم اصلا ضرري به رنكينگ سايتتون نميزنه:65::65:
ساير مشكلات به كنار
پيشنهاد بنده :‌ يه سرور مجازي بگيريد و سايتتون رو بياريد بالا

hos7ein
August 14th, 2012, 16:48
ممنون
چه مزایایی نسبت به wamp داره؟
میشه از مزایاش بگید!؟

همانطور که دوستان گفتن بهتره به نظر من هم یه vps بگیرن.ولی به هر حال اگه تمایل دارین خودتون سرور راه اندازی کنین اون هم با سیستم عامل ویندوز پس بهتره بی خیال ویندوز xp بشین و از نسخه های سرور استفاده کنین.
در مورد وب سرور و اینها هم از wamp استفاده نکنین و سعی کنین که شخصا سرویس ها رو نصب و کانفیگ کنین(php,mysql,phpMyAdmin,Apache و غیره)

پیروز باشید