دیتاسنترهای آلمان و هلند هم warez ساپورت نمی کنن چه طور caro وارز ساپورت می کنه؟
حقیقتا من تا امروز جایی را ندیدم که کامل Warez ساپورت کنن جز ایران !
Arashdn
December 8th, 2009, 21:12
دیتاسنترهای آلمان و هلند هم warez ساپورت نمی کنن چه طور caro وارز ساپورت می کنه؟
حقیقتا من تا امروز جایی را ندیدم که کامل warez ساپورت کنن جز ایران !
چین از ایران هم وارز تره
روسیه هم وارزه
pedram2222
December 8th, 2009, 22:06
کدوم دیتا سرور ها وارز هستند؟
delta
December 8th, 2009, 22:50
آقا یک سوال.. این ریموت دسکتاپ معنی واقعیش چیه؟ مثال من الان تو کامپیوترم فیلم دارم 700 مگابایت . آیا با ریموت دسکتاپ میتونم آپلودش کنم با سرعت؟ یا نه فقط ریموت دسکتاپ مثل رپیدلچ عمل میکنه؟
goldstar
December 8th, 2009, 23:08
آقا یک سوال.. این ریموت دسکتاپ معنی واقعیش چیه؟ مثال من الان تو کامپیوترم فیلم دارم 700 مگابایت . آیا با ریموت دسکتاپ میتونم آپلودش کنم با سرعت؟ یا نه فقط ریموت دسکتاپ مثل رپیدلچ عمل میکنه؟
سلام
یک چیز کاملتر
شما فرض کن یک کامپیوتر با سرعت اینترنت بالا و فایرفوکس در آمریکا زیر دستته
فقط بدی که داره هرکاری داری توی همون میتونی انجام بدی و فایل به کامپیوتر شما نمیاد با اون سرعت!
delta
December 8th, 2009, 23:46
فقط اینو بگید. با همون سرعت اینترنت آمریکا میشه آپلود کرد رو هاست دیگه درسته؟ نمیخوام فایل به کامپیوتر من بیاد. میخوام از کامپیوترم بفرستم رو هاست با همان سرعت آمریکا.آیا میشه یا نه عملکردش مثل رپید لچ هست و فقط لینک میشه ارسال کرد؟
Arashdn
December 9th, 2009, 13:34
فقط اینو بگید. با همون سرعت اینترنت آمریکا میشه آپلود کرد رو هاست دیگه درسته؟ نمیخوام فایل به کامپیوتر من بیاد. میخوام از کامپیوترم بفرستم رو هاست با همان سرعت آمریکا.آیا میشه یا نه عملکردش مثل رپید لچ هست و فقط لینک میشه ارسال کرد؟
میشه فایل رو با همون سرعت آپلود کرد