توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه هارد به سرور مجازی اضافه کنم؟
irdelta
August 10th, 2012, 12:09
درورد بر شما
من سرور مجازی وقتی میخوام هارد اضافه کنم میتونم یک درایو جدید بسازم
اما نمیدونم چزوری به درایو cاضافه کنم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
alborzdata
August 10th, 2012, 12:34
درود !
عزیز برای اضافه کردن به درایو C باید از برنامه استفاده کنی ! که یه خورده وقت گیره !
اما به راحتی میتونی یه درایو جدید مثل درایو E بسازی , بعد از اضافه کردن هارد از VMware به وی پی اس خودت برو و توی قسمت Computer Managment توی قسمت Disk Managment هارد جدید رو آنلاین کن و بعد فرمت و کار تمام میشه و میتونی به راحتی از درایوت بدون مشکل و لطمه زدن به ویندوز استفاده کنی
irdelta
August 10th, 2012, 13:03
درود !
عزیز برای اضافه کردن به درایو C باید از برنامه استفاده کنی ! که یه خورده وقت گیره !
اما به راحتی میتونی یه درایو جدید مثل درایو E بسازی , بعد از اضافه کردن هارد از VMware به وی پی اس خودت برو و توی قسمت Computer Managment توی قسمت Disk Managment هارد جدید رو آنلاین کن و بعد فرمت و کار تمام میشه و میتونی به راحتی از درایوت بدون مشکل و لطمه زدن به ویندوز استفاده کنی
منم فرمودم که e رو میتونم بسازم
برنامشم هست ولی نمیدونم چطوری به C اضافه کنم
DVBBaz
August 10th, 2012, 13:33
منم فرمودم که e رو میتونم بسازم
برنامشم هست ولی نمیدونم چطوری به C اضافه کنم
می تونی از برنامه های پارتیشن بندی تحت ویندوز استفاده کنی دوست من ...
irdelta
August 10th, 2012, 15:14
می تونی از برنامه های پارتیشن بندی تحت ویندوز استفاده کنی دوست من ...
از یک برنامه استفاده میکنم
وقتی creat میزنم میاره درایو جدید بسازم
توضیح روش اضافه کردن بدین لطفا
DVBBaz
August 10th, 2012, 15:39
از یک برنامه استفاده میکنم
وقتی creat میزنم میاره درایو جدید بسازم
توضیح روش اضافه کردن بدین لطفا
دوست من ...
از این برنامه برای سرور ویندوز استفاده کنید ...
2 تا از بهترین برنامه های تغییر پارتیشن سرور
Paragon Partition Manager 11 Server (http://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=238&Title=Paragon-Partition-Manager-11-Server-v10.0.10.11287-Retail-x86/x64)
میتونی از Partition Majic
استفاده کنی
چیز باحالیه
اگرم میخوای میتونی با همون Disk Management اگه هاردت اضافه داره با زدن Extend Volume بهش اضافه کنی و با زدن Shrink Volume ازش کم کنی