PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه از امنیت سرورت مطمئنی بیا تو افر بده

a.shah
August 9th, 2012, 14:13
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
از دوستانی که شرکت دارن و دراین انجمن فعالیت دارن خواهشا افر بدن فقط شرکت ثبت شده و دارای سابقه خوب

دوستان من با یه شرکت کار میکردم که خیلی اذیت میکرد خیلی قطعی داشت تا اینکه یه هکر سایت من رو تنها تو اون شرکت هک کرد مشکل از سایت من نبود خلاصه میگم
مشکل از سرور بود خلاصه به شرکت گفتم گفت مشکل از سایتت هست من یه سایت با html بهش دادم (منظورم هکر ) که باز هکش کرد که گفت مشکل از سرور هست تا صبحم سایت بدی هک میکنم خلاصه هکر تصمیم گرفت کلی از سایت های این شرکتو هک کنه که کرد

من تصمیم گرفتم سرور عوض کنم که کردم بعد از 2 ماه باز اون هکر اومد و باز داستان قبلی تکرار شد

هکر میگه تو سایتت امنیت لازمو داره فقط یه سرور خوب و قوی و دارای امنیت میخوای که ایشون هیچ شرکتی معرفی نمیکنن برای گرفتن سرور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلاصه بگم چی میخوام ؟؟؟؟؟
سرور حتما حتما انتی شلر رو داشته باشه ؟؟؟؟؟اگه داره سرورتون از چه نوعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورت حمله dd مقاوم باشه و مقابله کنه ؟
ایا در php از su_php استفاده میکنه ؟
انتی ویروس حتما داشته باشه و اتو باشه ؟
سرور کانفیگ داشته باشه ؟
و شرکت دارای کادری مجرب و با سواد باشه ؟ نه این باشه 2 تا دختر یا 2 دانشجو که..... که نمیدونم جریان از چیه .................... پشتیبانی عالی داشته باشه حداکثر به یه تیکت تو 5 ساعت تو ساعت های غیر اداری و تعطیل جواب بده

من اگه قیمت ها مناسب باشه بین 6 تا 10 گیگ لازم دارم (تخفیف بده و کنار بیاد که خیلی خوبه )

و تا 48 الی 72 ساعت تست باشه
و بازگشت وجح داشته باشه (بدون چون و چرا)

و در اخر لازمه بگم درسته که همچی سرور نیست اما من از سایتی که طراحی میکنم اطمینان دارم (هر چند نمیشه گفت 100 اما 95 هست سایتم )

دوستان اگه شرایط بالا رو دارن افر یا پ خ بدن
اگه ندارید لطفا نه افر و نه پ خ بدید
حتما حتما شرایط بالا رو داشته باشید اگه ندارید حتما تست بدید اگه نمیدید افر ندید اگه انتی شلر رو معرفی نمیکنید خصوصی هست براتون افر ندید اگه بازگشت وجح ندارید افر ندید

لطفا اسپم ندید اگه کاری از دستتون بر نمیاد
دیگه نمیخوام الکی هزینه کنم
با تشکر از همگی دوستان و ....
یا علی

H0sseiN
August 9th, 2012, 18:14
درود

در خدمتیم.

استفاده از اسکنر پرقدرت eXploit Scanner
وب سرور پرقدرت لایت اسپید
7 روز گارانتی بازگشت وجه

www.serveriran.net

darya
August 9th, 2012, 18:32
اگر امنیت براتون خیلی مهمه پیشنهاد می کنم از سرور شخصی استفاده کنید نه هاست اشتراکی

به هر حال ما نمایندگی هاست آشیانه هستیم و سرور های مارو هم بچه های تیم اشیانه کاره امنیتش رو انجام داده (البته سرور ایران رو فقط)

در صورتی که نیاز به هاست در ایران هستید ما در خدمتیم

موفق باشید

mehrshad.ho
August 9th, 2012, 18:36
http://portal.nikserver.com/cart.php

salar74_a
August 9th, 2012, 19:36
ژنرال هاست

|ژنرال هاست|هاستینگ وارز|هاست وارز|سرور مجازی|میزبانی وب (http://www.generalhost.ir)

موفق باشید

ertebat7
August 9th, 2012, 19:39
امنیت و اپتایم 99.99 را تضمین میکنیم

کد تخفیف 15 درصدی برای سفارش های سالیانه : MEDAD
کد را تایپ کنید با حروف بزرگ ( کپی نکنید)

http://user.ertebat7.ir/cart.php

یاهو ای دی : ERTEBAT2002

Host Pardaz
August 9th, 2012, 20:35
با سلام

کنترل پنل: Cpanel
دیتاسنتر: هلند (لیزوب)
پهنای باند و تمامی امکانات نامحدود.
انتقال رایگان وبسایت شما
پشتیبانی 24 ساعته از طریق یاهو + تیکت + پشتیبانی آنلاین سایت.

سبد خرید - هاست پرداز (http://www.my.hostpardaz.net/cart.php?gid=1)

هاست پرداز ، میزبانی وب ، هاست لینوکس ، هاست وارز ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، نمایندگی هاست ، ثبت دامین (http://www.hostpardaz.net/)

PerDon
August 9th, 2012, 21:55
اگر امنیت براتون خیلی مهمه پیشنهاد می کنم از سرور شخصی استفاده کنید نه هاست اشتراکی

به هر حال ما نمایندگی هاست آشیانه هستیم و سرور های مارو هم بچه های تیم اشیانه کاره امنیتش رو انجام داده (البته سرور ایران رو فقط)

در صورتی که نیاز به هاست در ایران هستید ما در خدمتیم

موفق باشید

امنیت رو اصلا نباید با آشیانه مقایسه کرد. اگر امنیت داشتند همین چند وقت پیش سایت خودشون هک نمیشد! ;)

danitfk
August 9th, 2012, 21:59
امنیت رو اصلا نباید با آشیانه مقایسه کرد. اگر امنیت داشتند همین چند وقت پیش سایت خودشون هک نمیشد! ;)
سایت خود آشیانه که هیچ ؛ خود آشیانه هاست هم هک شد :71:

irihost
August 9th, 2012, 22:00
درود

دوست عزیز از سرورپارس هاست تهیه کنید و امنیت وب سایت خودتون رو به ما بسپارید.:x

a.shah
August 9th, 2012, 22:44
درود

دوست عزیز از سرورپارس هاست تهیه کنید و امنیت وب سایت خودتون رو به ما بسپارید.:x

سرور پارس : هزینه هاش بالاست
سرور پارس داره نامحدود ارائه میده اما چه نامحدودی ...................
نامحدود باید نامحدود باشه نه اینکه تا تعداد کانکشن هات رفت بالا .......................

a.shah
August 9th, 2012, 22:46
امنیت و اپتایم 99.99 را تضمین میکنیم

کد تخفیف 15 درصدی برای سفارش های سالیانه : MEDAD
کد را تایپ کنید با حروف بزرگ ( کپی نکنید)

http://user.ertebat7.ir/cart.php

یاهو ای دی : ERTEBAT2002

دوست عزیز من گفتم شرکت ها افر بدن نه شخصی ها هر چند.....

ourweb
August 9th, 2012, 22:49
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
از دوستانی که شرکت دارن و دراین انجمن فعالیت دارن خواهشا افر بدن فقط شرکت ثبت شده و دارای سابقه خوب

دوستان من با یه شرکت کار میکردم که خیلی اذیت میکرد خیلی قطعی داشت تا اینکه یه هکر سایت من رو تنها تو اون شرکت هک کرد مشکل از سایت من نبود خلاصه میگم
مشکل از سرور بود خلاصه به شرکت گفتم گفت مشکل از سایتت هست من یه سایت با html بهش دادم (منظورم هکر ) که باز هکش کرد که گفت مشکل از سرور هست تا صبحم سایت بدی هک میکنم خلاصه هکر تصمیم گرفت کلی از سایت های این شرکتو هک کنه که کرد

من تصمیم گرفتم سرور عوض کنم که کردم بعد از 2 ماه باز اون هکر اومد و باز داستان قبلی تکرار شد

هکر میگه تو سایتت امنیت لازمو داره فقط یه سرور خوب و قوی و دارای امنیت میخوای که ایشون هیچ شرکتی معرفی نمیکنن برای گرفتن سرور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلاصه بگم چی میخوام ؟؟؟؟؟
سرور حتما حتما انتی شلر رو داشته باشه ؟؟؟؟؟اگه داره سرورتون از چه نوعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورت حمله dd مقاوم باشه و مقابله کنه ؟
ایا در php از su_php استفاده میکنه ؟
انتی ویروس حتما داشته باشه و اتو باشه ؟
سرور کانفیگ داشته باشه ؟
و شرکت دارای کادری مجرب و با سواد باشه ؟ نه این باشه 2 تا دختر یا 2 دانشجو که..... که نمیدونم جریان از چیه .................... پشتیبانی عالی داشته باشه حداکثر به یه تیکت تو 5 ساعت تو ساعت های غیر اداری و تعطیل جواب بده

من اگه قیمت ها مناسب باشه بین 6 تا 10 گیگ لازم دارم (تخفیف بده و کنار بیاد که خیلی خوبه )

و تا 48 الی 72 ساعت تست باشه
و بازگشت وجح داشته باشه (بدون چون و چرا)

و در اخر لازمه بگم درسته که همچی سرور نیست اما من از سایتی که طراحی میکنم اطمینان دارم (هر چند نمیشه گفت 100 اما 95 هست سایتم )

دوستان اگه شرایط بالا رو دارن افر یا پ خ بدن
اگه ندارید لطفا نه افر و نه پ خ بدید
حتما حتما شرایط بالا رو داشته باشید اگه ندارید حتما تست بدید اگه نمیدید افر ندید اگه انتی شلر رو معرفی نمیکنید خصوصی هست براتون افر ندید اگه بازگشت وجح ندارید افر ندید

لطفا اسپم ندید اگه کاری از دستتون بر نمیاد
دیگه نمیخوام الکی هزینه کنم
با تشکر از همگی دوستان و ....
یا علی

با سلام در خدمت هستیم سرور ها اپ 4 روز تست سرویس بر روی ایران.

a.shah
August 9th, 2012, 22:57
http://portal.nikserver.com/cart.php

شما فقط لیست فروشتونو گذاشتید
همین پهنای باند نامحدود شما نشانگر کار شماست اگه نامحدوده چرا بازدید باید محدود باشه ....................................

a.shah
August 9th, 2012, 23:04
دوستان چکار دارید کی هک شده کی نشده هر شرکت به یه جستجو تو گوگل سابقه اش بالا میاد

بازم میگم من از هیچ سایت شخصی هاست نمیگیرم از هیچ گروهی هاست نمی***م

دوستان لطفا اسپم ندید

دوستان لطفا اعلام کنید امکانات سرورتونو نه اینکه فقط لیست فروشتونو بذارید

با تشکر از شما

allbert
August 9th, 2012, 23:13
هرچند شما افر خواستید اما برای شما هاست توصیه نمیشه

برای هک کردن اکانت شما کافی هست یک سایت دیگه روی سرور که از یه cms مشکل دار استفاده میکنند رو هک کنند و در این صورت mass def انجام میدند

پیشنهاد من به شما :

یک وی پی اس سرور با قدرت مناسب + یک کانفیگ حرفه ای

هم فضای بیشتری در اختیار دارید هم پهنای بان هم امنیت مناسب تر

البته انتخاب با خودتون هست و من فقط راهنماییتون کردم.

موفق باشید

Ashkankamangar.ir
August 10th, 2012, 00:18
https://clients.mizbansite.com/cart.php
میزبان سایت با نام تجاری "ثمین پرتو داده" به شماره ثبت 17522 فعالیت خود را از سال 1389 آغاز نموده
تمامی سرور های میزبان سایت مجهز به وبسرور قدرتمند "لایت اسپید" می باشند که باعث افزایش سرعت لود سایت ها شده.
کنترل پنل:سیپنل آخرین ورژن
وب سرور:لایت اسپید
بکاپ گیری روزانه ، هفتگی و ماهیانه روی سروری دیگر
99.99 درصد تضمین آپتایم و امنیت
فایروال سخت افزاری
آنتی شلر قدرتمند cxs
پشتیبانی 24 ساعته واقعی از طریق تیکت ، تلفن ، چت ، منشی پیامکی
ارسال فاکتور ممهور درب منزل
تلفن تماس: ۰۲۱۴۷۶۲۶۶۴۹ پیام کوتاه:۳۰۰۰۸۰۱۴۰۰۰۰۰۱

a.shah
August 10th, 2012, 00:33
https://clients.mizbansite.com/cart.php
میزبان سایت با نام تجاری "ثمین پرتو داده" به شماره ثبت 17522 فعالیت خود را از سال 1389 آغاز نموده
تمامی سرور های میزبان سایت مجهز به وبسرور قدرتمند "لایت اسپید" می باشند که باعث افزایش سرعت لود سایت ها شده.
کنترل پنل:سیپنل آخرین ورژن
وب سرور:لایت اسپید
بکاپ گیری روزانه ، هفتگی و ماهیانه روی سروری دیگر
99.99 درصد تضمین آپتایم و امنیت
فایروال سخت افزاری
آنتی شلر قدرتمند cxs
پشتیبانی 24 ساعته واقعی از طریق تیکت ، تلفن ، چت ، منشی پیامکی
ارسال فاکتور ممهور درب منزل
تلفن تماس: ۰۲۱۴۷۶۲۶۶۴۹ پیام کوتاه:۳۰۰۰۸۰۱۴۰۰۰۰۰۱

ایا شما تست میدید ؟
ایا شما بازگشت وجح بدون چون و چرا دارید؟

Ashkankamangar.ir
August 10th, 2012, 00:34
ایا شما تست میدید ؟
ایا شما بازگشت وجح بدون چون و چرا دارید؟
تست خیر
تا 7 روز با چون و چرا یعنی با دلیل بازگشت وجه میدیم

a.shah
August 10th, 2012, 00:36
تست خیر
تا 7 روز با چون و چرا یعنی با دلیل بازگشت وجه میدیم

خوب دیگه من هم در اول حرفام گفتم اگه این شرایطو ندارید افر ندید
اسپم هست

danitfk
August 10th, 2012, 07:59
خوب دیگه من هم در اول حرفام گفتم اگه این شرایطو ندارید افر ندید
اسپم هست
کی به کی میگه اسپم ؛ از لحن حرف زدنت معلومه چند سالته پسر جان =;

a.shah
August 10th, 2012, 14:44
کی به کی میگه اسپم ؛ از لحن حرف زدنت معلومه چند سالته پسر جان =;
بچه معلومه کیه؟اونیه که ظرفیت نداره و داره اتیش میگیره خلایق هر چه لایق
این کدوم از شما هست که با یوزر دیگه میاد که خودشه درست کنه شما اگه راست میگی برو سابقه خرابتو درست کن بعد بیا بگو اسپم اسپم
تا حالا فقط 3 نفر اسپم نبودن

r_22009
August 10th, 2012, 14:55
یه پیشنهاد برادرانه!!
سروری که CXS Exploit scanner و Litespeed رو با هم نداشته باشه معمولا امنیت جالبی نداره (چون می دونم الان دوستان فروشنده میان اعتراض می کنن، هر کی خواست می تونم با یه اکانت تست هر سایتی روی سرورش که خود شخص بخوادو بیارم پایین!)
پیشنهاد من اینه که این دو مورد با هم باشن
امنیت هیچ وقت 100 % نیست اما این شرایط خیلی امن تره!!

darya
August 12th, 2012, 17:01
یه پیشنهاد برادرانه!!
سروری که CXS Exploit scanner و Litespeed رو با هم نداشته باشه معمولا امنیت جالبی نداره (چون می دونم الان دوستان فروشنده میان اعتراض می کنن، هر کی خواست می تونم با یه اکانت تست هر سایتی روی سرورش که خود شخص بخوادو بیارم پایین!)

cPanel/WHM
Redhat/CentOS/CloudLinux Linux v5/6
Apache v2+
ClamAV daemon process, for virus scanning
Mod_security v2+, to enable upload script scanning (not supported for litespeed, nginx, etc. - only Apache v2+)
Pure-ftpd, compiled with --with-uploadscript for ftp upload scanning
csf, if you want pure-ftpd IP address blocking

شما رو کدوم سرور این دو تارو با هم داشتی که دیدی امنیتش بالاست ؟؟

r_22009
August 12th, 2012, 18:19
host97.ir
اگه یه مثال کافیه این خدمت شما!!
جفتشو با هم داره
لایت اسپیدش که مشخصه اونم می تونید بپرسید

DeLtAvPs
August 12th, 2012, 19:06
كساني كه افر دادند يعني امنيتشون 100 درصده؟
امنيت صد در صدر رو هر كسي تضمين كنه بايد به كارش شك كرد!!!
خودتون هم بهتر از هر كسي ميدونيد اگر امنيت 99.99 هم تضمين كنيد اون 1 صدم درصد هم سرور رو ... ميده
اين دوست عزيزمون هم اگر سرور به اصطلاح امنيت بالا ميخواد و همه چي هم ميدونه بهتره بره از سرورهاي رتبه بالا ايران مثل پارس ديتا بگيره كه يك گيگ رو ميده 290.000 تومان !!!

sa_sh41
August 12th, 2012, 23:31
پیشنهاد من .: Secure Host :. هاست امن - سرور امن - فضای امن - هاستینگ - ثبت (http://www.securehost.ir)
من خودم از ایشون سرویس دارم
واقعا سرورهای امنی دارند
و خودشون واقعا اطلاعاتشون کامل هست تو این زمینه

amir2647
August 13th, 2012, 01:19
دوست عزیز اینجا نمیشه دنبال (شرکتی ) گشت که بگه سرور من امن هست حداقلشم تضمین نمیکنن اگر هم مشکلی پیش بیاد میذارن پای خودت (منظورم همه نیست حالا به خودتون نگیرید)
انتی شلر روی بیشتر سرور ها نصب نیست به دلیل هزینه بالا
انتی شلر روی سرور شرکت های مطرح نصب هست و مشتری خوب و لازم خودشونو دارن (البته لازمه بگم قیمت هاشون با توجه به خدمتی که دارن انجام میدن بالاست ) به نظر من حقشونه
و این شرکت ها سرورشون کافیگ لازمو داره

secure_host
August 13th, 2012, 04:46
یه پیشنهاد برادرانه!!
شاید اسپم باشه . و از آغاز کننده تاپیک عذر می خواهم.
به طور حتم نمی توان این موضوع را جمع بست.به تمام سرویس دهنده ها .زیرا با apache نیز می توان خیلی بهتر پیکربندی امنیتی را پیاده سازی نمود.
من می تونم یک اکانت در اختیار شما قرار دهم جهت بررسی .در صورت تمایل یا در همین تاپیک و یا در پیغام خصوصی مطرح نمایید.

netbaran
August 14th, 2012, 12:58
اگه یه سرویس حرفه ای میخوای میتونی سه سری به ما بزنی: NetBaran Host: Host and Domain Registration: Network and IT services (http://www.netbaran.com)