سلام دوستان عزیز
من سرور مجازی با رم 2گیگ و سی پی یو در صورت امکان 2هسته ای و پورت 1gb با پهنای باند بالا میخواهم
که به صورت فوری به من تحویل بدن همچنین انتقال اطلاعات و کانفیگ های مورد نیاز نیز رایگان انجام بشه
من لایسنس رو هم میخواهم از کسی که سرور رو به من میده خریداری نمایم
در ضمن سرور بدون قطعی و با سرعت و کیفیت بالایی باشه که برای راه اندازی جامعه ی مجازی مناسب باشه
باتشکر
ERfan.Taleghani
August 9th, 2012, 12:40
سلام. سرویس ماه اول به صورت رایگان به شما تعلق میگیره - و از ماه دوم 45 هزار تومان ماهانه . نصل دایرکت ادمین وانتقال اطلاعات به عهده شما !
tizparvaz
August 9th, 2012, 13:07
با سلام
نصب دایرکت ادمین رایگان انجام میشه
در حال حاضر از فرانسه و کانادا میتونم بهتون سرویس بدم
از فرانسه شامل تخفیف 30% برای ماه اول هست با کد تخفیف fr30 خرید نمایید
dertgtr
August 9th, 2012, 13:17
سلام
فضا 100GB / پهنای باند نامحدود / رم2072MB/ سی پی یو اختصاصی / مجازی سازی Xen/ هزینه ماهانه 43 هزار تومان( با تخفیف 40 درد ماه اول 25800 تومان )
7 روز تضمین برگشت هزینه
اتصال به اینترنت 1000Mbps هست
انتقال و کانفیگ البته رایگان . نصب دایرکت ادمین نیز رایگان انجام میشه + - 50 درصد تخفیف در خرید لایسنس دایرکت ادمین از شرکت (iranlicense.ir (http://iranlicense.ir))
از دیتاسنتر هتزنتر
1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر
2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین
3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین!
4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100%
---------------------------------------------------------------------------------------------------
برای کلیه سرویس های vps ویژه کاربران انجمن 40 درصد تخفیف برای ماه اول وجود دارد جهت استفاده از تخفیف از کد زیر استفاده فرمایید:
کد: fovps
---------------------------------------------------------------------------------------------------
قابل ذکر است کلیه پکیج های vps لینوکس و ویندوز هاست نتورک از خدمات زیر برخوردار هستند
- کانفینگ فنی و امنیتی اولیه( رایگان)
- 50 درصد تخفیف در خرید لایسنس دایرکت ادمین از شرکت (iranlicense.ir (http://iranlicense.ir))
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق چت انلاین،تیکت و...
- گارانتی عودت وجه در صورت نارضایتی از کیفیت سرور( داون تایم،عدم پشتیبانی) تا یک هفته به صورت کامل
- تحویل سرویس از 1 الی 12 ساعت
1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر
2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین
3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین!
4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100%
5 ) راه اندازی و نصب کنترل پنل دایرکت ادمین به صورت رایگان !
6 ) اتصال به اینترنت 1000MBPS توسط چندین سرویس دهنده اینترنت معروف جهان
7 ) Raid سخت افزاری برای امنیت و از دست نرفتن اطلاعات
8 ) پردازندهای فوق قدرتمند سری نهالم شرکت معظم اینتل
9 ) استفاده از سرور های شرکت DELL و SuperMicro مطابق با استاندارد جهانی
واحد فروش و بازاریابی شرکت توسعه تجارت الکترونیک شبکه مجازی
موفق باشید
irlogo
August 9th, 2012, 13:20
دایرکت ادمین رایگان
http://www.webvillage.ir/v2/server/
هر هسته پردازنده 1 گیگاهرتز می باشد
سرور ها در یک روز کاری تحویل می گردند
هزینه هر آی پی اضافه 4 هزار تومان می باشد
خرید شش ماهه شامل 1 ماه تخفیف و خرید یکساله شامل 2 ماه تخفیف می گردد
سرور ها در کشور های فرانسه، آلمان، هلند، انگلیس، سوئیس، کانادا و آمریکا می باشند
سرور ها دارای کونسول مانیتور، ریبوت، روشن، خاموش و مانیتورینگ سخت افزار و تعویض سیستم عامل می باشد
تکنولوژی مجازی سازی سرور ها Xen, Full KVM, Vmware, Hyper -v بوده و سرور های ایجاد شده با منابع اختصاصی و کرنل اختصاصی می باشند
هزینه اضافه کردن هر هسته پردازنده 12000 تومان و هزینه ارتقاء هر 512 مگابایت رم 10000 تومان 1 گیگابایت رم 18000 تومان و هر 100 گیگ هارد دیسک 25000 تومان می باشد
ترافیک پهنای باند محاسبه نمی گردد و به صورت اشتراکی برای دیگر سرور های مجازی موجود بر روی Node قرار دارد و تا زمانی که مشکلی برای دیگر سرور ها ایجاد نکند می توانید بی نهایت از ترافیک پهنای باند استفاده نمایید
سرور ها کاملا Self-Managed هستند و کلیه امور سرور به عهده کاربر می باشد و در صورت نیاز به بررسی امور فنی توسط دهکده وب شامل هزینه می گردد، تنها سرور های مجازی لینوکس با Directadmin و cPanel در روز اول تحویل کانفیگ/اپتیمایز/امن شده تحویل می گردند
ضمانت آپتایم 99% تابع ضمانت دیتاسنتر می باشد
سلام دوستان عزیز
من سرور مجازی با رم 2گیگ و سی پی یو در صورت امکان 2هسته ای و پورت 1gb با پهنای باند بالا میخواهم
که به صورت فوری به من تحویل بدن همچنین انتقال اطلاعات و کانفیگ های مورد نیاز نیز رایگان انجام بشه
در ضمن سرور بدون قطعی و با سرعت و کیفیت بالایی باشه که برای راه اندازی جامعه ی مجازی مناسب باشه
باتشکر
سلام
دایرکت ادمین براتون مجانی نصب میگردد.
1- کلیه سرویس ها دارا پنل ریستارت ریبوت می باشند ( نمونه عکس کنترل پنل در اخر )
2- سرویسها میزبانی پورت هاشون1 گیگابیت می باشد.
3- سرویس ها به هیچ عنوان مناسب برای اسپم و هک نمی باشند.
4- سیستم عامل سرویس ها : لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک و.... می باشد.
5- در صورت درخواست مشتری کنسول داده میشود.
6- این سری پردازنده ی سرور از برند Core i72600 K می باشد.
آفر ها به شرح زیر می باشند.
VDS-2048
VDS-1024
VDS-512
VDS-256
مشخصات
Core i72600 K
Core i72600 K
Core i72600 K
Core i72600 K
نوع cpu
در خدمتیم
مشخصات کامل داخل سایت هست.
نصب و کانفیگ اولیه رایگان صورت میگیرد
صفحه اصلی پورتال - آرام هاست (http://www.aramhost.com/client)
DATAFARM.IR
August 10th, 2012, 02:46
با سلام
بدون هزینه لایسنس همراه با نصب دایرکت ادمین:
نام پلان : DF-VPS-2048-ML
تعداد هسته : 3 عدد
فرکانس پردازنده : 1500 مگاهرتز
سیستمعامل : ویندوز/لینوکس/غیره
رم : 2048 مگابایت رم DDR3
هارد دیسک : 400 گیگابایت ساتا 2 یا ساتا 3
فضای بکاپ : ندارد
پهنایباند : نامحدود روی پورت 1 گیگابیت
آدرس آیپی : 1 عدد
مجازیسازی: VMware ESXi
دیتاسنتر : دوسلدورف آلمان myLoc
کدتخفیف : Ramezan91
سفارش با تخفیف دائمی 40500 تومان / بدون تخفیف 54000 تومان (http://portal.datafarm.ir/cart.php?a=add&pid=88)
===================
نام پلان : DF-VPS-3072-ML
تعداد هسته : 3 عدد
فرکانس پردازنده : 2000 مگاهرتز
سیستمعامل : ویندوز/لینوکس/غیره
رم : 3072 مگابایت رم DDR3
هارد دیسک : 500 گیگابایت ساتا 2 یا ساتا 3
فضای بکاپ : ندارد
پهنایباند : نامحدود روی پورت 1 گیگابیت
آدرس آیپی : 1 عدد
مجازیسازی: VMware ESXi
دیتاسنتر : دوسلدورف آلمان myLoc
کدتخفیف : Ramezan91
سفارش با تخفیف دائمی 60750 تومان / بدون تخفیف 81000 تومان (http://portal.datafarm.ir/cart.php?a=add&pid=89)
windowsgame
August 10th, 2012, 20:17
سلام
دوستان عزیز ما یه اشتباهی کردیم و رفتیم از هاست نتورک خریدیم متاسفانه از دیشب تا الآن حتی به ما اطلاعات سرور رو هم ندادن که هیچ تازه میگم پپولمو برگشت بدین میگن که 40% پول بابت فلان و بهمان کم میشه
خواهشا دوستان به من کمک کنین این رو درست کنم ممنونتون میشم اگه راهی هست به من نشون بدین
باتشکر
tizparvaz
August 10th, 2012, 20:33
سلام
دوستان عزیز ما یه اشتباهی کردیم و رفتیم از هاست نتورک خریدیم متاسفانه از دیشب تا الآن حتی به ما اطلاعات سرور رو هم ندادن که هیچ تازه میگم پپولمو برگشت بدین میگن که 40% پول بابت فلان و بهمان کم میشه
خواهشا دوستان به من کمک کنین این رو درست کنم ممنونتون میشم اگه راهی هست به من نشون بدین
باتشکر
باید قبل خرید قوانینشونو میخوندید این 1
دو اینکه خوب شما لایسنس خواستید تحویل لایسنس بین 24 تا 72 ساعت زمان میبره
serverstar.ir
August 10th, 2012, 22:03
سلام در خدمتیم با پینگ زیر 180 تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه
سلام
باتشکر
دوست من متاسفانه اولین و مهمترین چیزی که زمان خرید بهش توجه میکنند معمولا" قیمت هست و این هم ...
windowsgame
August 14th, 2012, 00:27
دوستان عزیز چه کسی میتونه فوری به من لایسنس و سرور رو تحویل بده به طوری که سایتم تا فردا صبح بر روی این سرور باشه قیمت رو بگین
باتشکر
nader12
August 14th, 2012, 00:37
اقا ما براتون همین امشب سریع سرور رو تحویل میدیم و فردا هم کانفیگ سی پنل و دایرکت ادمینشو نجام میدیم
قیمت هم دو گیگ با تخفیف ویژه 28700
برای خرید با ایدی:nader120 در ارتباط باشین الان هم هستیم.
sniper000man
August 14th, 2012, 00:39
دوستان عزیز چه کسی میتونه فوری به من لایسنس و سرور رو تحویل بده به طوری که سایتم تا فردا صبح بر روی این سرور باشه قیمت رو بگین
باتشکر
هستیم در خدمت تا فردا سایتتون بالا ست انشالله
nader12
August 14th, 2012, 00:43
اقا ما براتون همین امشب سریع سرور رو تحویل میدیم و فردا هم کانفیگ سی پنل و دایرکت ادمینشو نجام میدیم
قیمت هم دو گیگ با تخفیف ویژه 28700
برای خرید با ایدی:nader120 در ارتباط باشین الان هم هستیم. همین الان بخرین تا فردا سایتتون بالا بیاد قیمت هم فوق العادست
wanener
August 14th, 2012, 12:25
سلام دوستان عزیز
باتشکر
لطفا از تاپیک ما دیدن فرمائید
روی سرورهای 2 گیگ به بالا لایسنس دایرکت ادمین رایگان ارائه می شود
نصب و پیکربندی دایرکت ادیمن هم رایگان صورت خواهد پذیرفت
http://www.webhostingtalk.ir/f15/52924/
AvalinHost
August 14th, 2012, 15:56
هتزنر آلمان > فروش سرور مجازی با قیمت مناسب (http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852)
amirizadi
August 14th, 2012, 16:09
با سلام
2 گیگ رم
60 گیگ هارد
2 ترابایت پهنای باند
ماهانه 45000
پشتیبانی 24 ساعت و شرکت رسمی
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 10.000
با کانفیک کامل تا شب تقدیمتون میشه