توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی وب سرور خوب
toptop
August 9th, 2012, 03:03
سلام
من 2 ماهه vps ویندوز گرفتم واسه دانلود کابرانم امام خدود 7 روزه که مدیر سرور میگه شما زیادی به سرور فشار میاری واسه همین بعضی وقت ها سایتت قطع و وصل میشه اون گفت باید سرور رو کانفیک کنم که اونم هزینه زیادی داره
من در حال حاضر از وب سرور XAMPP استفاده میکنم و میخواستم بدون چجوری باید کانفیگش کنم و یا یه وب سرور خوب دیگه به من معرفی کنید
danitfk
August 9th, 2012, 03:26
سلام
از وب سرور iis استفاده کنید .. فقط یکسری تنظیمات سطح دسترسی روی فولدر ها باید انجم بدید ؛ مصرف کمتری هم داره.
Iis رو نصب کردم ولی سرعت دانلودش خیلی پایینه وب سرور دیگه سراغ ندارید
toptop
August 9th, 2012, 18:15
کیسی نیست
toptop
August 9th, 2012, 21:34
این ارور رو میده
The connection was reset
danitfk
August 9th, 2012, 22:28
سیستم عامل لینوکس نمیتونید بگیرید ؟!
که apache یا nginX نصب کنید.
برای فایل هاستینگ nginX پیشنهاد میشه ! :53:
toptop
August 9th, 2012, 23:31
قبلا لینوکس بود با لینوکس خیلی بدتر بود میشه اموزش نصب nginX رو بدید
tizparvaz
August 10th, 2012, 01:56
سلام
برای iis از بخش آموزشای سایت ما میتونید نحوه نصب و کانفیگ درسترو به صورت تصویری ببینید
ali2k
August 10th, 2012, 02:00
برای سرور دانلود لینوکس + nginx پیشنهاد میشه :)
toptop
August 10th, 2012, 18:12
ببخشید کسی اموزش نصب nginx رو داره
alborzdata
August 10th, 2012, 18:18
دوست عزیز iis عالیه !
سرعت دانلود هم بستگی به سرور شما داره , و شاید هم کانفیگ iis
toptop
August 10th, 2012, 18:47
میشه لف کنید اموزش کانفیک کردن iis و یا نصب nginx رو بدید
toptop
August 12th, 2012, 17:24
ببخشید شما راهی سراغ دارید که فشار بر سرور رو پایین بیاره
YazdData
August 13th, 2012, 14:59
از IIS استفاده کنید مناسب هست.
از nginx هم میتونید استفاده کنید. آموزشهای مربوط به nginx داخل همین انجمن وجود داره آموزش های از وب سرور nGinx - مبتدی تا پیشرفته (http://www.webhostingtalk.ir/f175/28822)
mosili
August 13th, 2012, 15:52
معمولا Litespeed رو تایید میکنند همه
toptop
August 14th, 2012, 17:47
ببخشید iss چند یورز( تعدا دانلود) رو در ساعت ساپورت میکنه
YazdData
August 14th, 2012, 18:20
درستش iis هست. تعدادش بستگی به نحوه کانفیگ شما و تعداد کانکشنهای مجاز و نوع فایل ها و ... متغیر هست. اگر دنبال یک عدد حدودی باشید بین 1000 تا 1000000 تا ! (البته کاملا میتونه این عدد فرق کنه)
toptop
August 14th, 2012, 18:35
ممنون به خاطر پاسختون ... وب سرور nginx چی خوبه از iis بهتره و چند یوزر رو پوشش میده در ساعت
mosili
August 14th, 2012, 19:10
وب سرور لایت اسپید رو اکثرا تایید و استفاده میکنن ، مثلا هاستینگ هایی مثل هاست دی ال از لایت اسپید استفاده میکنن .
ولی من به شخصه اگر بخوام هاست دانلود راه بندازم از وی پی اس ویندوز + iis استفاده میکنم چون فوق العاده راحت و باحاله
toptop
August 14th, 2012, 21:10
من iis رو نصب کردم ولی سرعت دانلود پایینی داره
cdcenterahmadi
August 14th, 2012, 21:27
سلام
برای سرویس دانلود
koloxo+ lighttpd
بهترین گزینه است
toptop
August 14th, 2012, 22:13
ببخشید کسی از دوستان سایتی رو میشناسه که vps ارزان بده؟؟؟
noob
August 14th, 2012, 22:46
سلام
من 2 ماهه vps ویندوز گرفتم واسه دانلود کابرانم امام خدود 7 روزه که مدیر سرور میگه شما زیادی به سرور فشار میاری واسه همین بعضی وقت ها سایتت قطع و وصل میشه اون گفت باید سرور رو کانفیک کنم که اونم هزینه زیادی داره
من در حال حاضر از وب سرور XAMPP استفاده میکنم و میخواستم بدون چجوری باید کانفیگش کنم و یا یه وب سرور خوب دیگه به من معرفی کنید
چرا يكي از دوستان نميخواد جواب درستي به اين دوستمون بده همه فقط ميگن nginx iis lightspeed
يه راه حل كاربردي پيشنهاد بديد
دوست عزيز همونطور كه خودتون گفتين ميزان مصرف شما بالا رفته
و با توجه به اينكه رم 4 سرور مجازي اندازه رم 2 سرور اختصاصي قدرت نداره شما گول ارغام و مشخصات سرورتون رو نخوريد
راه حل: اگه سرور اختصاصي يا سرور دانلود براتون مقرون به صرفه نيست يه سرور مجازي با منابع اختصاصي بگيريد كه حداقل از اونچه كه حقتون هست استفاده كنيد اگه ديدين بازم سرور كم مياره خوب بايد راه ديگه رو انتخاب كنيد
براي وب سرور هم اگه سيستم عامل لينوكس هست يه كلوكسو نصب كنيد و از وب سرور لايت تي پي دي استفاده كنيد
واسه سيستم عامل ويندوز هم دوستان iisرو تاييد ميكنن اما خودم به شخصه كار نكردم
در كل مواردي كه توي هاست دانلود اهميت بيشتري داره : هارد ديسك-پورت-وب سرور-نوع كانفيگ-
mosili
August 14th, 2012, 23:12
چرا يكي از دوستان نميخواد جواب درستي به اين دوستمون بده همه فقط ميگن nginx iis lightspeed
يه راه حل كاربردي پيشنهاد بديد
دوست عزيز همونطور كه خودتون گفتين ميزان مصرف شما بالا رفته
و با توجه به اينكه رم 4 سرور مجازي اندازه رم 2 سرور اختصاصي قدرت نداره شما گول ارغام و مشخصات سرورتون رو نخوريد
راه حل: اگه سرور اختصاصي يا سرور دانلود براتون مقرون به صرفه نيست يه سرور مجازي با منابع اختصاصي بگيريد كه حداقل از اونچه كه حقتون هست استفاده كنيد اگه ديدين بازم سرور كم مياره خوب بايد راه ديگه رو انتخاب كنيد
براي وب سرور هم اگه سيستم عامل لينوكس هست يه كلوكسو نصب كنيد و از وب سرور لايت تي پي دي استفاده كنيد
واسه سيستم عامل ويندوز هم دوستان iisرو تاييد ميكنن اما خودم به شخصه كار نكردم
در كل مواردي كه توي هاست دانلود اهميت بيشتري داره : هارد ديسك-پورت-وب سرور-نوع كانفيگ-
بنده 100 % توی ویندوز iis رو تایید میکنم ! کلا ویندوز اگر ویروسی نشه و خوب کانفیگ بشه و مشکلی براش پیش نیاد به نظرم خیلی بهتر از لینوکسه !
ولی گاهی این ارور رو میده The connection has timed outمشکلش چیه؟
chezgi
September 22nd, 2012, 17:41
دوستان من برایه سایتم 1سرور اختصاصی گرفتم
cpu 4core 2.64ghz
ram:2
bandwich:2000GB
hard:250GB
من رو این سرور فقط یک سایت دارم
با دایرکت ادمین کار میکنم.اما سرور خرجش برام زیاده
میخوام 1یا 2تا یوزر نامحدود دایرکت ادمین بفروشم کسی خواست ایمیل بده
email:kermanishahrokh@yahoo.com
id:kermanishahrokh
parsdrive
September 22nd, 2012, 18:03
با عرض سلام و احترام
برای کاربرانی که از ما وی پی اس ویندوز تهیه کردند Easy PHP نصب کردیم و برای دانلود فایل هیچ مشکل یا افت سرعتی ندارند. توصیه ما به شما Easy PHP است.
musicayob
September 22nd, 2012, 21:41
با عرض سلام و احترام
برای کاربرانی که از ما وی پی اس ویندوز تهیه کردند Easy PHP نصب کردیم و برای دانلود فایل هیچ مشکل یا افت سرعتی ندارند. توصیه ما به شما Easy PHP است.
با nginX کار میکنه
musicayob
October 8th, 2012, 21:37
با nginX کار میکنه
؟؟؟
HiDd#N
October 13th, 2012, 18:01
iis خوب نیست؟؟iis واقعا عالیه اشتباه کانفیگ کردید در ضمن حتما یه میزان برای ترافیک بزارید که بیشتر نشه که مدیر سرور اذیتتون نکنه؟
tarfand08
November 11th, 2012, 12:23
اگه من بودم به يه فرد مطمئن سرور رو ميسپوردم تا امكانات سرورم رو بررسي كنه و بهترين راه رو براي كم كردن فشار روي سرور رو انجام بده. اين طوري شما هم سردر گم نميشيد و از اين به بعد راه به كارتون مي بريد.
موفق باشيد.