ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به سایت بعد از....

bihoviat
August 8th, 2012, 22:56
داشتم با لپ تاپ توی سی پنل کار می کردم که یهو برق رفت وقتی برق اومد دیگه با لپ تاپ وارد سایت هم نمیشه پینگ هم نمیده بهش ( حتی تایم اوت هم نمیده ) ولی با پی سی ( و همون خط ای دی اس ال ) وارد میشه !!!!!! مشکل از کجاست. با هاستم تماس گرفتم گفتن آی پی من بلاک نیست!!!!:77: تورو خدا کمک کنید

mortezaaalam
August 9th, 2012, 05:13
سلام
فقط سایتت باز نمیکنه یا کلا هیچ سایتی باز نمیکنه؟

bihoviat
August 9th, 2012, 11:03
فقط این لپ تاپ با این اشتراک همین یه سایتو بالا نمیاره وگرنه pc بالا میاره و لپ تاپ با خط اشتراک دیگه ای هم بالا میاره!!!!!

behnam289
August 10th, 2012, 19:47
داشتم با لپ تاپ توی سی پنل کار می کردم که یهو برق رفت وقتی برق اومد دیگه با لپ تاپ وارد سایت هم نمیشه پینگ هم نمیده بهش ( حتی تایم اوت هم نمیده ) ولی با پی سی ( و همون خط ای دی اس ال ) وارد میشه !!!!!! مشکل از کجاست. با هاستم تماس گرفتم گفتن آی پی من بلاک نیست!!!!:77: تورو خدا کمک کنید

سلام دوست عزیز

واقعا لپتاپت را مستقیم به برق زده بودی ؟ تو ایران
فرکانس ولتاژ جریان برق مون در حال نوسان هستند!!
کار جالبی نیست بهتره قید باتری را بزنی و همیشه از باتری استفاده کنی یا اگر باتری زود تموم میشه هم به برق بزنی باتری هم داخلش باشه
خلاصه از من به تو نصیحت

در ضمن مشکلی که گفتی فکر نکنم تو انجمن بتونی حلش کنی باید حضوری یک نفر ببینه ولی فکر کنم در بد ترین شرایط یه نصب ویندوز برات داشته باشه:39:

bihoviat
August 11th, 2012, 09:38
سلام دوست عزیز واقعا لپتاپت را مستقیم به برق زده بودی ؟ تو ایران فرکانس ولتاژ جریان برق مون در حال نوسان هستند!! کار جالبی نیست بهتره قید باتری را بزنی و همیشه از باتری استفاده کنی یا اگر باتری زود تموم میشه هم به برق بزنی باتری هم داخلش باشه خلاصه از من به تو نصیحت در ضمن مشکلی که گفتی فکر نکنم تو انجمن بتونی حلش کنی باید حضوری یک نفر ببینه ولی فکر کنم در بد ترین شرایط یه نصب ویندوز برات داشته باشه:39: نه دوست عزیز مستقیم نزده بودم ولی برق که رفت آنتن وایرلس قطع شد خب اینترنتمم قطع شد. به هر حال ممنون

fathipours1
August 11th, 2012, 10:01
کش مرورگر لپ تاپتون رو خالی کردید ؟

payahosting
August 11th, 2012, 11:00
کشتو خالی کن درست میشه

safarian
August 12th, 2012, 20:38
از کش مرورگر و دی ان اس هست

sina_mech
August 12th, 2012, 20:44
cache مرورگر رو پاک کنید و بعد هم داخل CMD، این رو بزنید :

ipconfig /flushdns

احتمالاً برطرف میشه :)

YazdData
August 13th, 2012, 15:42
اگر تایم اوت هم نمیده احتمالا could not find host میده که مربوط به DNS کامپیوتر شما هست. DNS را 4.2.2.4 ست کن و تست کن.

mosili
August 13th, 2012, 16:35
Start > Control Panel > Network Connections > Local Area Connection > Properties > Internet Protocol (TCP/IP) > Properties > Use the following dns server address > Alternate DNS Server > 4.2.2.4
مشکلتون برطرف میشه