سوال من از دوستان و اساتید این هست که چطور یک مبتدی میتونه خودشو توو زمینه مدیریت سرور بالا بکشه؟
از کجا باید شروع کنه و چه کتابها و مقالاتی رو بخونه و چه دورههایی رو بگذرونه تا بتونه روی یک سرور اختصاصی، به خوبی به مشتریهاش سرویس بده؟!
da6276
August 9th, 2012, 04:10
تجربه عملی و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات + مطالعه + صبر
از همین انجمن میتونید شروع کنید
بنده خودم از همینجا شروع کردم و خیلی دیگه از ذوستان هم همینطور
arta.group
August 9th, 2012, 13:16
تجربه عملی و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات + مطالعه + صبر
از همین انجمن میتونید شروع کنید
بنده خودم از همینجا شروع کردم و خیلی دیگه از ذوستان هم همینطور
حرف شما کاملا درسته. ولی اشکالی که در این انجمن وجود داره واسه کسایی که میخوان شروع کن به یادگیری این رشته, اینه که خیلی اطلاعات بهم ریخته و گاهی هم سردرگم کننده س.
da6276
August 9th, 2012, 13:29
حرف شما کاملا درسته. ولی اشکالی که در این انجمن وجود داره واسه کسایی که میخوان شروع کن به یادگیری این رشته, اینه که خیلی اطلاعات بهم ریخته و گاهی هم سردرگم کننده س.
هرکاری سختی های خودشو داره و این راهیه که همه طی میکنن
انجمن هم خیلی خوب دسته بندی شده و براحتی میتونید مطالب رو یاد بگیرید
من پیشنهاد میکنم با توجه به مشکلی که دارید داخل انجمن سرچ کنید
payam_shzbax
August 9th, 2012, 13:54
همین طور که دوستمون گفت! تجربه! و از همه مهم تر شما باید احساس نیاز کنید تا بری دنبال یک چیز .
مثلا 90% افراد دنبال جلوگیری از حملات d-dos نیستن! همین که ddos میخورن سر 1 روز انقدر جستجو می کنن تا جواب رو پیدا کنن
قزوین هاست
August 9th, 2012, 16:37
با سلام
خیلی راه ها هست.اما بهترین راه یادگیری،یادگیری تجربی هست.
---
August 9th, 2012, 17:00
بهترین راه برای یادگیری در مرحله ی اول مشخص کردن راه و چهارچوب اصلی هست در مرحله ی دوماستفاده از یک مدرس با تجربه و حرفه ای
شاید با راه حل بالا 1 ساله نتیجه بگیرید حتی کمتر اما با مراحلی که دوستان گفتند اگر بعد از 2 سال نا امید نشید فکر کنم 3 یا 4 ساله به هدفتون برسید
arta.group
August 9th, 2012, 17:25
بهترین راه برای یادگیری در مرحله ی اول مشخص کردن راه و چهارچوب اصلی هست در مرحله ی دوماستفاده از یک مدرس با تجربه و حرفه ای
شاید با راه حل بالا 1 ساله نتیجه بگیرید حتی کمتر اما با مراحلی که دوستان گفتند اگر بعد از 2 سال نا امید نشید فکر کنم 3 یا 4 ساله به هدفتون برسید
راه و چارچوب اصلی منظورتون هدف شخص هست یا چیز دیگهای؟
و دوم اینکه برای یادگیری این مبحث جایی کلاس هست یا شخصی هست که بخواد آموزش بده؟
---
August 9th, 2012, 17:39
هدف
انتخاب مسیر مثلا میشه گفت شما میخواید مدیر سرور توی ویندوز بشید یا لینوکس یا حتی یونیکس لایک سیستم ها
شما میخواید مدیر سرور بشید توی مثلا مجازی ساز ها مثل زن مثل وی ام ویر
کلاس ها زیاد هستن کلاس های لینوکس آنیسا یا ویندوز و لینوکس در مجتمع فنی تهران
کلاس های مجازی سازی نورا و ...
arta.group
August 11th, 2012, 12:50
هدف
انتخاب مسیر مثلا میشه گفت شما میخواید مدیر سرور توی ویندوز بشید یا لینوکس یا حتی یونیکس لایک سیستم ها
شما میخواید مدیر سرور بشید توی مثلا مجازی ساز ها مثل زن مثل وی ام ویر
خیلی از کسایی الان توو قسمت فروش همین انجمن هستن اصولا تنها هستن یا نهایت دو یا سه نفر. من منظورم اینطور کار هستش. یه شخصی که با تمام چم و خم یه سرور اختصاصی آشنا باشه و بتونه نیازهاش رو رفع کنه. حالا شما فک کن مثلا سرور اختصاصی لینوکس.
کلاس ها زیاد هستن کلاس های لینوکس آنیسا یا ویندوز و لینوکس در مجتمع فنی تهران
کلاس های مجازی سازی نورا و ...
در مورد کلاس ها هم من تهران نیستم! خودم نمیتونم با کتابی یا مقالهای از یه جایی شروع کنم؟
rpserver
August 11th, 2012, 13:21
خیلی از کسایی الان توو قسمت فروش همین انجمن هستن اصولا تنها هستن یا نهایت دو یا سه نفر. من منظورم اینطور کار هستش. یه شخصی که با تمام چم و خم یه سرور اختصاصی آشنا باشه و بتونه نیازهاش رو رفع کنه. حالا شما فک کن مثلا سرور اختصاصی لینوکس.
در مورد کلاس ها هم من تهران نیستم! خودم نمیتونم با کتابی یا مقالهای از یه جایی شروع کنم؟
اصلا نیازی نیست که کلاس برید .
سرچ سرچ سرچ !
شما شروع کن .
با سرچ جلو برو
مطالعه کافی نیست ! یعنی شما مطالعه کنی و بصورت تئوری علامه دهر بشی به هیچ دردی نمیخوره
شما باید یه سرور اختصاصی تهیه کنید . هرچند کم و ارزون
و شروع کنی !
من فکر میکنم سرور اختصاصی برای شروع زیاده
شما اگر تاحالا کلا کار نکردی . سرور مجازی بگیر از ویندوز شروع کن و مباحث مربوط به ویندوز رو یاد بگیر . بعد با یه وقفه بزن تو کار لینوکس و انواع توزیع هاش !
اول همه CentOS بعد Debian بعد Ubuntu
کافیه همین 3تا !
در انتها میکروتیک بگیر و میکروتیک رو هم زیرو رو کن !
مطمئنن تجربه کافی برای ارائه سرویس رو پیدا میکنی
آخرش هم یه سرور اختصاصی مثلا با رم 8 گیگ بگیر و مجازی ساز نصب کن و شروع کن به ارائه سرویس وی پی اس ...
البته اگر برای هاستینگ فقط مد نظرت هست که
ویندوز بگیر مباحث هاستینگ نصب وب سرور ، IIS , Plesk و .. رو تمرین کن ، نصب کن . سرویس ارائه کن حتی !
یه لینوکس نصب کن kloxo بریز برای شروع . بعد از مدتی که با کانفیگ آشنا شدی بزن تو کار DirectAdmin بعد بزن تو کار CPanel
اینا چیزای سختی نیست .
شاید از لحاظ اینکه کسی برات قشنگ توضیح بده و پیشت باشه ، ممکنه یک هفته همه چیزو بهت یاد بده که البته به پایه شما بستگی داره
آشناییتون با شبکه و مسائل مربوط به اون
اصلا تاحالا لینوکس دیدید ؟ ندیدید .
اگر بصورت سطحی با مسائل سرورها و بصورت نسبی با شبکه آشنایی داشته باشید همه اینایی که بالا گفتم با یه سرمایه کم میتویند توی چند هفته کسب کنید
اصلا نیاز به کار چند سال نیست .
;)
در مورد سرمایه هم که عرض کردم ...
باید 3تا سرور تهیه کنید دیگه . 3تا سرور مجازی
برای ویندوز رم 1گیگ
برای لینوکس رم 1گیگ
برای میکروتیک رم 128
که اینارو بخوای بگیری ، جمعا 70تومن نمیشه در ماه !
البته نیاز نیست همرو یکجا بگیری . آروم آروم ...
ولی اگه میخوای مباحث رو جمع کنی و یکهو بزنی تو کار . فکر میکنم یک ماه با سرمایه دورو بر 70 و 80 تومن بشه همه چیزایی که فکر میکنی رو یاد بگیری
البته بگم اینو هم ..
خیلی مسائل ممکنه برات رخ نده و بهش برخورد نکنی و اون مسائل فقط با سرچ حل میشه . قطعا قبل از شما هزاران نفر به اون مشکل برخوردند
پس مشکلتون با سرچ قطعا برطرف میشه . اگر نبود ، توی انجمن مطرح کنید دوستان جواب میدن
شما اگر کار رو یه سر بالایی در نظر بگیری ، بالا رفتن از 90% این سربالایی کار چند هفتس ...
و اون 10% بقیه هست که طی ماهها و سال ها بدست میاد ...
البته هیچوقت 100% نیست ..
ممکنه به 99.99% برسید . اما هیچوقت 100% نمیشه ! دلیل هم داره . چون هر روز مباحث جدید میاد و باید اونارو فرا بگیرید. جلوی علم رو هم نمیشه گرفت ! منظورم پیشرفتش هست ..
خب پیشرفت میکنه شماهم باید حضور داشته باشی و کار کنی
در کل ...
باید شروع کنی آقا .
با مطالعه چیزی میسر نمیشه فعلا ! باید عملا بری توی کار
تحصیلات آکادمیک میخوای باید دوره های سیسکو ، مایکروسافت ، میکروتیک و ... رو بگذرونی که ممکنه هیچی هم بهت ندن و فایده ای نداشته باشه
پیشنهادم کار عملی هست که در کنارش شما به مقصود علمی و تئوری هم میرسی ! یعنی با تئوری خودت و با عملی دوستان میری جلو
استاد میشی برای خودت
بعدا دست 4نفرو میگیری..
موفق باشید
hosinaa
August 11th, 2012, 13:55
تا به مشکل نخورید یاد نمیگیری(و سعی کنی خودت اوک کنی و برگردی دنبالش ) افتخار خاصی داره
بعضی جاها هم باید واسه اموزش هزینه کنید
:53:موفق باشید
آرزوی بهترین ها
danitfk
August 11th, 2012, 14:27
سلام ؛ همین چند وقت پیش تیم امنیتی (هک) آژاکس یه پک آموزش راه اندازی و مدیریت سرور منتشر کرده ؛ تماما هم ویدیویی + مولتی مدیا و کتاب الکترونیکی هستن؛
خیلی میتونه کمک بکنه !
arta.group
August 12th, 2012, 01:49
اصلا نیازی نیست که کلاس برید .
سرچ سرچ سرچ !
شما شروع کن .
با سرچ جلو برو
مطالعه کافی نیست ! یعنی شما مطالعه کنی و بصورت تئوری علامه دهر بشی به هیچ دردی نمیخوره
شما باید یه سرور اختصاصی تهیه کنید . هرچند کم و ارزون
و شروع کنی !
من فکر میکنم سرور اختصاصی برای شروع زیاده
شما اگر تاحالا کلا کار نکردی . سرور مجازی بگیر از ویندوز شروع کن و مباحث مربوط به ویندوز رو یاد بگیر . بعد با یه وقفه بزن تو کار لینوکس و انواع توزیع هاش !
اول همه CentOS بعد Debian بعد Ubuntu
کافیه همین 3تا !
در انتها میکروتیک بگیر و میکروتیک رو هم زیرو رو کن !
مطمئنن تجربه کافی برای ارائه سرویس رو پیدا میکنی
آخرش هم یه سرور اختصاصی مثلا با رم 8 گیگ بگیر و مجازی ساز نصب کن و شروع کن به ارائه سرویس وی پی اس ...
البته اگر برای هاستینگ فقط مد نظرت هست که
ویندوز بگیر مباحث هاستینگ نصب وب سرور ، IIS , Plesk و .. رو تمرین کن ، نصب کن . سرویس ارائه کن حتی !
یه لینوکس نصب کن kloxo بریز برای شروع . بعد از مدتی که با کانفیگ آشنا شدی بزن تو کار DirectAdmin بعد بزن تو کار CPanel
اینا چیزای سختی نیست .
شاید از لحاظ اینکه کسی برات قشنگ توضیح بده و پیشت باشه ، ممکنه یک هفته همه چیزو بهت یاد بده که البته به پایه شما بستگی داره
آشناییتون با شبکه و مسائل مربوط به اون
اصلا تاحالا لینوکس دیدید ؟ ندیدید .
اگر بصورت سطحی با مسائل سرورها و بصورت نسبی با شبکه آشنایی داشته باشید همه اینایی که بالا گفتم با یه سرمایه کم میتویند توی چند هفته کسب کنید
اصلا نیاز به کار چند سال نیست .
;)
در مورد سرمایه هم که عرض کردم ...
باید 3تا سرور تهیه کنید دیگه . 3تا سرور مجازی
برای ویندوز رم 1گیگ
برای لینوکس رم 1گیگ
برای میکروتیک رم 128
که اینارو بخوای بگیری ، جمعا 70تومن نمیشه در ماه !
البته نیاز نیست همرو یکجا بگیری . آروم آروم ...
ولی اگه میخوای مباحث رو جمع کنی و یکهو بزنی تو کار . فکر میکنم یک ماه با سرمایه دورو بر 70 و 80 تومن بشه همه چیزایی که فکر میکنی رو یاد بگیری
البته بگم اینو هم ..
خیلی مسائل ممکنه برات رخ نده و بهش برخورد نکنی و اون مسائل فقط با سرچ حل میشه . قطعا قبل از شما هزاران نفر به اون مشکل برخوردند
پس مشکلتون با سرچ قطعا برطرف میشه . اگر نبود ، توی انجمن مطرح کنید دوستان جواب میدن
شما اگر کار رو یه سر بالایی در نظر بگیری ، بالا رفتن از 90% این سربالایی کار چند هفتس ...
و اون 10% بقیه هست که طی ماهها و سال ها بدست میاد ...
البته هیچوقت 100% نیست ..
ممکنه به 99.99% برسید . اما هیچوقت 100% نمیشه ! دلیل هم داره . چون هر روز مباحث جدید میاد و باید اونارو فرا بگیرید. جلوی علم رو هم نمیشه گرفت ! منظورم پیشرفتش هست ..
خب پیشرفت میکنه شماهم باید حضور داشته باشی و کار کنی
در کل ...
باید شروع کنی آقا .
با مطالعه چیزی میسر نمیشه فعلا ! باید عملا بری توی کار
تحصیلات آکادمیک میخوای باید دوره های سیسکو ، مایکروسافت ، میکروتیک و ... رو بگذرونی که ممکنه هیچی هم بهت ندن و فایده ای نداشته باشه
پیشنهادم کار عملی هست که در کنارش شما به مقصود علمی و تئوری هم میرسی ! یعنی با تئوری خودت و با عملی دوستان میری جلو
استاد میشی برای خودت
بعدا دست 4نفرو میگیری..
موفق باشید
خیلی عالی بود. واقعا استفاده کردم از توضیحاتت. ممنون دوست من :)
rpserver
August 12th, 2012, 01:54
خیلی عالی بود. واقعا استفاده کردم از توضیحاتت. ممنون دوست من :)
خواهش میکنم . وظیفه بود
شما هرجا فکر میکنی موردی هست با خودم مشورت کن .
قول میدم به جاهای خوبی برسی با مشورت من
نه اینکه من خیلی آدم مهمی ام . خیلی آدم خفنی ام . فکر میکنم درد همو خوب میدونیم و یجورایی منم زمان شما اینطوری بودم . چندین سال پیش در ابتدا
همین
arta.group
August 12th, 2012, 01:57
سلام ؛ همین چند وقت پیش تیم امنیتی (هک) آژاکس یه پک آموزش راه اندازی و مدیریت سرور منتشر کرده ؛ تماما هم ویدیویی + مولتی مدیا و کتاب الکترونیکی هستن؛
خیلی میتونه کمک بکنه !
سوال من از دوستان و اساتید این هست که چطور یک مبتدی میتونه خودشو توو زمینه مدیریت سرور بالا بکشه؟
از کجا باید شروع کنه و چه کتابها و مقالاتی رو بخونه و چه دورههایی رو بگذرونه تا بتونه روی یک سرور اختصاصی، به خوبی به مشتریهاش سرویس بده؟!
درود
بحث مدیریت سرور ، خیلی گستردس.
مثلا شما سرور لینوکسی میخاین یاد بگیرین یا ویندوزی
وب سرور آپاچی یا لایت اسپید یا...
کنترل پنل سیپنل یا دایرکت ادمین یا پلسک یا...
به هرحال اگه میخاین حرفه ای یاد بگیرین ، بهتره یک یا دو نوع سرور رو انتخاب کنین و شروع به دست و پنجه نرم کردن باهاش کنین
اگه بودجه داشتین و تونستین سرور رو تهیه کنین ، که چه بهتر. ولی با مطالعه مقالات گسترده ای که در سطح نت هم فراوونن ،میتونن تبحر لازم رو به دست بیارین
دو تا مورد که میتونه خیلی روی یادگیریتونم تاثیر بزاره ، اولی تسلط به زبان انگلیسی هستش (خیلی مهمه) و یکی هم داشتن مرجع برای رفع اشکالاته. (یا انجمنی مثل همینجا یا یه شخصی ، اشنایی ، مدیر سروری که ازش سرور تهیه میکنین)
موفق باشین. یا علی
alicpk
January 3rd, 2017, 20:25
منم مثل سایر دوستان نظرم در کسب تجربه است
البته تا شما نیازی پیدا نکنی دنبالش نمیری پس بهتره قبل از اینکه نیاز پیدا کنی کمی اطلاعات راجبش کسب کنی و بعد از به وجود امدنش بدونی باید از کجا شروع کنی و کم کم اطلاعات را افزایش بدید تا نیازتون برطرف بشه
کانفیگ سرور یک بحث گسترده هستش که هر کسی به اندازه ای که نیاز داشته ازش یاد گرفته و استفاده میکنه و به قولی همه چیز را همگان دانند و شما هم از یک جایی شروع کن
shatech
January 3rd, 2017, 20:31
سلام
دوست داشتید بنده به اشخاصی مثل شما نیاز دارم یک سر بیاید تلگرام برای همکاری
n4ser
January 3rd, 2017, 22:13
خیلی میتونه کمک بکنه !
لینک میدین؟
Farid Saadat
January 3rd, 2017, 22:21
بسم الله الرحمن الرحيم !
تجربه
موفق باشيد
mtostar
January 3rd, 2017, 22:43
سلام
دوست عزیز هیچی جای تجربه عملی رو نمیگیره به عنوان مثال مثلا شما دارین پزشکی می خونید کلی کتاب و مقالا می خونید ولی زمانی که خون رو همون لحظه دیدن همچی از ذهنتون پاک میشه و چه بسا ممکنه بی هوش بشین ، سرور کلی مباحث داره پورت ، کلو ، کانفیک مک آی پی ، ای پی پول و غیره کلی باید کتاب و مقالات همراه با کار عملی انجام بدین تا تجربه کسب کنید ، بهترین کار اینکه اول مباحث اولیه شبکه رو بخونید و آشنایایی لازم رو با مباحث شبکه و دیتاسنتر ها داشته باشید دوست عزیز