PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هتزنر + روش پرداخت + امنیت از طریق خرید سرور

atash009
August 8th, 2012, 20:43
سلام
من سرور از هتزنر دارم که سرور ضعیف است و چند روز است که می خواستم سرور قوی تر بگیریم ولی همش نگرانم امنیت سرور(از لحاظ کار کردن با یک شخص ثالث) هستم چون هتزنر ظاهرا فقط کارت برای پرداخت قبول می کنه و برای همین مجبوریم از شخص ثالثی سرور بگیریم که تمام این سرور ها تحت اختیار این شخص است بگیریم - اکنون هم مشکلاتی با این گونه همگاری با هترنر به وجود امده و سرور خیلی از بچه ها الان غیر قابل دسترسه -
من نگرانم شرایط بدتر از این هستم مثلا الان من از یه شخص سرور بگیریم - اومدیم و این طرف چند ماه یا چند ساله دیگه اکانت خودش رو توی هتزنر بخواهد معلق کنه اونوقت یعنی سرور های ما هم میپره؟
یا طرف حتی ادم درستی هم باشه( که معمولا همه هست) اما بهد چند ماه واسه طرف مشکل پیش اومد که نتنه برگرده (مثلا تصادف کنه,بره توی کما و یا ....) انوقت تکلیف سرور ما چی میشه؟
یا این این شخص ثالث اشتباه و یا عمدا سرور ما رو لغو کنه؟

و سوال اصلی چطور میشه در هتزنر عضو بود و شخصی دیگه واست پرداخت ها رو انجام بده؟ (اصلا این جور چیزی توی هتزنر میشه)؟ و ایا کسی تماس گرفته که ببیند پی پال قبول می کنند من توی eukhost دیگران از طریق پی پال سند می کردند (با شماره پرداخت) خیلی راحت بود.

danitfk
August 8th, 2012, 21:04
سـلام ؛ اصرار دارید سرور از هتزنر خریداری بشه؟

atash009
August 8th, 2012, 21:13
سـلام ؛ اصرار دارید سرور از هتزنر خریداری بشه؟

با بودجه ای که دارم و کانفیگی سروری که لازم دارم هتزنر بدرد من می خوره - هم چنین می خواهم که سرور کاملا به اسم خودم باشه - اختصاصی باشه و unmangmend -

Ashkankamangar.ir
August 8th, 2012, 21:38
بهترین راه کار
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/#post300785