PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری سرور eq10 از هرتزنر

ezat1
August 8th, 2012, 17:26
با سلام
دوستان یک سرور eq10 با cpu قوی واگذار میشود فقط هزینه جزئی بدین واگذار میشه ./ (دلیل واگذاری که احتمالا زیاد میپرسن دیده شد در تاپیک ها! عدم نیاز به این سرور قوی هستش )
سرور در dc14 هستش ./
مجازی ساز esxi نصب شده ورژن 5
آی پی 6 تا داره
هارد 1.5 ترابایت sata II
پورت 100
رم 24 گیگ
FLEXI PACK
کانفیک روتر توسط گذزگاه انجام شده و در پنل گذرگاه هستش
کد ترانسفر آماده هستش برای انتقال به پنل دیگر ./

vps-baran.ir
August 8th, 2012, 17:33
هزینه واگذاری چه قدر هست و چه قدر از تاریخش مونده و تاریخ شارژ هر ماهش چه زمانی هست

ezat1
August 8th, 2012, 17:41
خدمت شما ارز شود 21 هر ماه به شمسی و 11 هر ماه به میلادی ./ و 3 روز با احتساب امروز مونده البته سرور تقریبا خالی شده ./ چند وی پی اس مونده که انتقال تموم بشه ./
120 تومن هزینه ستاپ رو بدین فکر میکنم نه سیخ میسوزه نه کباب

vps-baran.ir
August 8th, 2012, 17:56
نه دیگه مشکل شد

هزینه ستاپ رو کسی نمی ده اگه بخواد میره از خود دیتاسنتر میگیره

ezat1
August 8th, 2012, 18:00
پس هزینه چی رو میده ؟ برا منم این سوال شد !امروز که امروزه هزینه ستاپ این سرور 70 یورو هستش از هزینه نصب esxi بگذریم >!

vps-baran.ir
August 8th, 2012, 23:37
داداش 3 روز مونده زمان سرور شما تموم بشه و اگه کسی هم بخره 3 روز مونده رو از شما می گیرن

شما نیتتون اینه که سرور رو بدید و هزینه ستاپتون برگرده

ولی کسی سرور رو برای واگذاری می فروشه که زمانی از سرور باقی مونده و فقط پول اون زمان رو میده

من خودم چند مدت پیش یه سرور از کیمسوفی تو همین سایت واگذار کردم . 19 روزش هم مونده بود

خودم سرور رو 170 تومان گرفته بودم . و 50 تومان هم فروختم .

پس شما که می خواید بفروشید و زمانی هم برای سرور باقی نمونده . انتظار نداشته باشید کسی بابت ستاپ بهتون پول

چون خودش مستقیم میره از دیتاسنتر می خره و بدون اینکه واسطه ای وسط باشه و فردا بلا نسبت شما هزار تا فکر و خیال

کنه که هر لحظه اتفاقی واسه سرورش بی افته

ezat1
August 9th, 2012, 12:50
عزیزم شما کیمسوفی رو یا هنزنر یکی کردی ؟ اون هزینه ست آپ نداره این هزینه ست آپ داره چی رو با چی مقایسه کردی ؟ لطفا این بحث رو ادامه نده جواب هم ارسال نکن چون نیاز نیست الکی تاپیک رو زیاد کنین ؟! اونی که میدونه eq10 چیه میفهمه که هزینه بابت چیه .

به هر حال اگه کسی خواست بگه واگذار کنم بهش توافقی ./
09364058006
09197274604
اینجا نمیرسم سر بزنم .

sat98
August 9th, 2012, 14:40
این سرور دیگه از رده خارج شده برای 2 سال پیشه هتزنر هستش