ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست IP Valid برای سرور از مراکز پخش!!!

tiyamo
December 4th, 2009, 12:06
سلام بر دوستان!

مطلبم رو با یه مثال شروع می کنم!
جدیدا هاست ایران اومده سرور هاشو توی ایران قرار داده همه رو! اما ای پی های که بهش روت میشه واسه سوئد هست!
یعنی از شرکت سوئدی ای پی خرید میکنه و روی سرور هاش اد میکنه!
این کارم به دلیل خرید سی پنل و کنترل پنل های مختلف هستش جون اگه ای پی ایران باشه نمیدن!!!!! خاک بر سر.......

انی وی! در کل! کسی از خرید ان آی پی ها و چگونگی ست کردن انها خبر داره! ؟؟ اگه کسی هست لطفا ه شماره بده یا اینکه همینجا بگه!

:113::113::113::113::113::113::113:

tiyamo
December 4th, 2009, 17:30
یعنی کسی نبود!!!!!!!! ین همه ادم توی این انجمن! وای وای وای!:113:تعجب نداره؟!!!:71:

Roka
December 4th, 2009, 19:06
فکر کنم به صورت nat نت میدند به سرور هاشون !

tiyamo
December 4th, 2009, 21:34
فکر کنم به صورت nat نت میدند به سرور هاشون !

فکر نم کنم نت باشه روتیبل هست و ولده ای پیش نت توی شبکه های لن و ون معمولی می کنن نه توی اینتر نت !
کسی نظری پیشنهاد چیزی نداره؟

Sajad
December 4th, 2009, 22:26
منظورتون چیه از سوئد‌ آیپی خریدند ؟
تا اونجا که میدونم فقط whois آیپی رو عوض کردند و کشور رو سوئد گذاشتن.

درخواستتون چیه الان شما‌؟

tiyamo
December 4th, 2009, 23:22

این حرفتون یعنی چی؟ از شما بعیده! سوال و درخواست من بالا گفته شده اولا در ثانی! این حرف که بالا زدی کمی بهش فکر کنید متوجه میشید که ......i-) بیخیال! کسانی که اطلاعات دارن خواهش جواب بدن وحید شما نمیدونی؟

packsaft
December 4th, 2009, 23:29
دوست عزیز زمانی که یک سرویس دهنده از خارج اینترنت میگیره میتونه بگه آی پی رو آی پی کشوری که ایشون میگه ثبت کنه حرف آقا سجاد به این دلیل درسته

MelatHOST
December 4th, 2009, 23:39

جناب sajad این چه حرفیه که میزنید واسه یک مدیر انجمن هاستینگ (مدیر ارشد) واقعاً عیبه
حرفی که میزنید غیر ممکن است
واقعاً عجیبه دوسته من یعنی شما از رنج آیپی متوجه نمیشید هر آیپی مال چه کشوری هست ؟
http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=+79.175+Sweden+&aq=f&aqi=&oq=&fp=49bb1336baeea163
hostiran ip : 79.175.165.7
این جزو ساده ترین مباحث شبکه و هاستینگ است که هر رنج آیپی مربوط به کشور خاصی است و whois که گرفته میشود با توجه به رنج آیپی نام کشور در whois نمایش داده میشود و این اطلاعات برای آیپی در جای خاصی مشخص نمیشود
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است
پس بدانید که کشور و ... whois غیر قابل تغییر است و اگر قابل تغییر بود کلاه برداریهای سنگین انجام میشد

Sajad
December 4th, 2009, 23:46
Whois record for 79.175.165.7 (http://whois.domaintools.com/79.175.165.7) این آیپی هاست ایران رو چک کنید:

route: 79.175.128.0/18
descr: AFranet Co
origin: AS25184
mnt-by: AFRA-MNT-NESH-1
source: RIPE # Filtered

MelatHOST
December 4th, 2009, 23:50
دوست عزیزم جناب tiyamo
سرورهای هاست ایران در دیتا سنتر افرا قرار دارد و به دلیل اینکه پهنای باند اینترنت آن از طریق صدا و سیما ایران تهیه نمیشود و مستقیماً از کشور مورد نظر اینترنت دریافت میکند لذا آپی ها مربوط به کشور مربوطه هستند
برای مثال اگر شما در منزل اکانت اینترنت ماهواره ای full duplex دریافت کنید و در خانه سرور راه اندازی کنید whois سرور شما مثلاً آلمان آمریکا یا کشوری که به شما اینترنت میدهد تغییر میکند و حتی میتوانید از شرکت مورد نظر آیپی خریداری کنید و ...
دقیقاً مثل ip های اختصاصی است که adsl ها ارائه میکنند

Sajad
December 4th, 2009, 23:53
اینجا رو بخونید: Sweden - Central Networks Inc - Hostiran Networks (http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=292)

Sajad
December 4th, 2009, 23:56
جناب sajad این چه حرفیه که میزنید واسه یک مدیر انجمن هاستینگ (مدیر ارشد) واقعاً عیبه
واقعاً عجیبه دوسته من یعنی شما از رنج آیپی متوجه نمیشید هر آیپی مال چه کشوری هست ؟
Google (http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=+79.175+sweden+&aq=f&aqi=&oq=&fp=49bb1336baeea163)
این جزو ساده ترین مباحث شبکه و هاستینگ است که هر رنج آیپی مربوط به کشور خاصی است و whois که گرفته میشود با توجه به رنج آیپی نام کشور در whois نمایش داده میشود و این اطلاعات برای آیپی در جای خاصی مشخص نمیشود
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است
پس بدانید که کشور و ... Whois غیر قابل تغییر است و اگر قابل تغییر بود کلاه برداریهای سنگین انجام میشد

و اگر من اینکار رو برای شما انجام دادم چطور‌ ؟

MelatHOST
December 4th, 2009, 23:56
Sajad جان دوست من لطفاً اینجا را مشاهده کنید
Internet transit - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_transit)

packsaft
December 5th, 2009, 00:12
آقا ببینید اگه از vpn استفاده بشه آی پی ولید باید از خارج بگیرن اونم با یه آپلینک خوب که نمیصرفه
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است==دقیقا از همین طریق میشه و از راه های دیگه هم امکانش هست

Sajad
December 5th, 2009, 00:13
تو همین انجمن یکی بود سرور از دیتاسنتر آلمان گرفته بود whois رو کرده بود به نام خودش (خودش مث من و شمایی که isp نداریم. گرفتید چی میگم؟‌ )
خودم هم یبار از این کارا کرده ام !
چون دیده ام میگم که امکان پذیر هست !
حتی شما از همین هاست ایران ip اختصاصی بگیر بعد بیا با هم باهاشون صحبت میکنیم همون کشور سوئد رو برات بکنن ایران ! نظرت چیه ؟

Online24
December 5th, 2009, 00:25
سودان کجا بود دیگه ؟! زیر ساخت شبکه ندارن اونا!

Sweden = سوئد !

tiyamo
December 6th, 2009, 22:19
عجب گیری کردیما! هر کسی می یاد یه چیز میگه گفتم کسانی که بلدن وقتی اطلاعات ندارن پلز اسپم نگنید یه سوال کردما!!!!
فقط جواب دوست خوبمون iam به منطق نزدیکتره!
اما بازم فکر نمی کنم دیتاشون رو از اونا بگیرن! چون رنج کلاس ای پی دارن! اما بازم حرف شما به حقیقت نزدیکتره دوستان که اطلاعات دارن نظری ندارن؟

Online24
December 6th, 2009, 23:07
سلام،
سرور های جدید در دیتاسنتر افرانت در تهران میباشند و IP ها به نام شرکت ثبت شده هاست ایران در سوئد با نام Central Networks میباشد.

در واقع سرورها و پهنای باند در داخل ایران مهیا شده است

این از این . سرور ها در ایران است .
شما میخواید که از Ip یک کشور دیگه برای سرورتون استفاده کنید ؟
بسیار خب ! یک Ip valid تهیه کنید . ( این مورد با خودتون . از یه network provider در اون کشور این سرویس رو درخواست کنید . )

حالا باید از عمل NAT استفاده کنید . ( با پشتیبان شبکه خودتون تماس بگیرید . براتون انجام میده )

تعمیم NAT

http://www.img98.com/images/hm1r3x0rww6ngnfxrzzg.gif

سوال دیگه ای هست ؟ #:-S

monitor2000com
December 7th, 2009, 00:20
Google (http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=+79.175+Sweden+&aq=f&aqi=&oq=&fp=49bb1336baeea163)
پس بدانید که کشور و ... whois غیر قابل تغییر است و اگر قابل تغییر بود کلاه برداریهای سنگین انجام میشد

اول اینکه شما متاسفانه تجربه زیادی ندارید و به آقای سجاد که تجربشون بیشتر از شماست کمی کل لطفی میکنید . این ip ها در arin.net میشه location رو change کرد و هر کشوری که بخواید زو بهتون نشون بده
ولی در مورد این Ip شما به راحتی میتونید Traceroute کنید و ببینید که در آخر به شرکت افرانت CONNECT شده

tiyamo
December 7th, 2009, 17:11
این از این . سرور ها در ایران است .
شما میخواید که از ip یک کشور دیگه برای سرورتون استفاده کنید ؟
بسیار خب ! یک ip valid تهیه کنید . ( این مورد با خودتون . از یه network provider در اون کشور این سرویس رو درخواست کنید . )

حالا باید از عمل nat استفاده کنید . ( با پشتیبان شبکه خودتون تماس بگیرید . براتون انجام میده )

تعمیم nat

http://www.img98.com/images/hm1r3x0rww6ngnfxrzzg.gif

سوال دیگه ای هست ؟ #:-s

ممنونم از راهنمایی تون! خوب این فقط یه شات اسکرینه! توی عمل کی انجام داده ما کلی مقاله جمع کردیم واقعیتش اما کار نمیکنند و با روتینگ مشکل دارن! اوکی ؟ حالا دوستان بیاید با کمک هم اینو درست کنیم همینجا!@;;)

irlogo
December 7th, 2009, 18:03
اینجا رو بخونید: Sweden - Central Networks Inc - Hostiran Networks (http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=292)

ما همین کار رو روی سرور های امریکایی انجام دادیم، یعنی بلعکس، ای پی از ایران و سرور از امریکا !

اینها هم کار جالبی کردن و کیفیت خوبی دارند خداییش

سرور اختصاصی(Dedicated Server):در این سرویس سرور مورد نیاز توسط افرانت تامین می گردد.

ردیف

نام سرور

Traffic

Capacity

تعداد IP

RAM

قیمت ماهیانه(ريال)

قیمت پس از تخفیف(ریال)

1

HP-Quad-Core Intel Xeon

500 GB/Month

3 O 146 SAS

4

4GB

000ر900ر4

000ر900ر3

2

HP-Dual-Core Intel Xeon

300 GB/Month

2 O 160 SATA

2

2GB

000ر900ر3

000ر100ر3

3

HP-Dual-Core Intel Xeon

200 GB/Month

160 SATA

2

1GB

000ر900ر2

000ر300ر2

میزبانی سرور (Co-Location):در این سرویس فضای مورد نیاز جهت میزبانی سرور مشتری توسط افرانت تامین می گردد.

سرویس CL-A

سرویس CL-B

6 Unit Rack Space

600GB Traffic/Month

6 AMP,220 V,Single Phase

8 Routable IPs

1 Ethernat Cross Connection

8 Rules on Firewall

1 Person Access

4 DNS Entires with 10 records

3 Unit Rack Space

300GB Traffic/Month

3 AMP,220 V,Single Phase

4 Routable IPs

1 Ethernat Cross Connection

4 Rules on Firewall

1 Person Access

2 DNS Entires with 10 records
قیمت ماهیانه (ریال): 000ر800ر4
قیمت ماهیانه (ریال): 000ر500ر2
قیمت پس از تخفیف (ریال): 000ر800ر3
قیمت پس از تخفیف (ریال): 000ر000ر2

file:///C:/DOCUME%7E1/YAHAZR%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif ویژگی های طرح:
- تهیه نسخه پشتیبان (Back up) به صورت ماهیانه و رایگان انجام خواهد شد.
- در پایان دوره یک ماه سرویس به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
- نصب و راه اندازی (Setup Fee) به صورت رایگان می باشد.
- 20% تخفیف نسبت به تعرفه های عادی افرانت.

monitor2000com
December 8th, 2009, 03:03
بله . درست میگید .
DC به راحتی میتونه IP Location شما رو در Arin تنظیم کنه و 1 کشور دیگه رو نشون بده
البته این نشون دادن فقط برای جاهی هست مثل Domaintools که Location رو چک میکنه
اگه کسی Trace کنه به راحتی Location سرور مشخص میشه .