ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی پایه سرور های اختصاصی؟

K.a.m.r.a.n
August 8th, 2012, 17:04
سلام

کاش یه آموزش هایی پایه برا مبتدی ها بود که توش پهنای باند و پورت و آی پی آدرس و غیره رو توضیح داده بود

من کل سایت رو زیر رو رو کردم ولی چیزی درستی در مورد پورت ندیدم!!!

کسی میتونه برای من درست توضیح بده که پورت چی هست؟ و مثلا پورت 1 گیگ چیه که بچه ها مدام ازش حرف میزنن تو سرور اختصاصی؟

این سرعت دانلود چیه که با همراه با پورت میاد؟

سرعت پایین دانلود سرور xlhost !

سلام
من یک سرور با پورت 1 گیگابیت از xlhost گرفتم ولی سرعت دانلود از 28 مگابیت بالاتر نمیره! در حالی که با سرور لزوبم با سرعت 80 مگابیت دانلود می کنم!

لینک دانلود هم از سایت ماکروسافت هستش.

من خیلی تعریف پورت XLHOST رو شنیده بودم و خودمم قبلأ از پورت 100 دش خیلی رازی بودم ولی الان با پورت 1 گیگاش اصلا حال نکردم!

کلا خواستم اطلا بدم همین

پهنای باند رو میدونم ومشکلی ندارم

آی پی آدرس رو هم اگه امکان داره توضیح بدید
مثلا بعضی جاها بان نوشته رو میبنم

10 ip Addresses

, Upgradeable to30

خواهش میکنم کلی توضیح ندید !

reza*
August 8th, 2012, 17:39
پورت سرور در واقع مثل همون ADSL شما هست
ADSL با سرعت 256 با 512 یا 128 چه فرقی میکنه ؟
اینم فرقش دقیقا همینه
معلومه که وقتی سرور پورت 1 گیگ داشته باشه سرعت اینترنتش از سروری که پورت 100 مگ داره بیشتره

آیپی هم که دیگه توضیح نمیخواد خب
نمیدونم واقعا چجوری باید توضیح بدم :d

K.a.m.r.a.n
August 8th, 2012, 19:42
پورت سرور در واقع مثل همون ADSL شما هست
ADSL با سرعت 256 با 512 یا 128 چه فرقی میکنه ؟
اینم فرقش دقیقا همینه
معلومه که وقتی سرور پورت 1 گیگ داشته باشه سرعت اینترنتش از سروری که پورت 100 مگ داره بیشتره

آیپی هم که دیگه توضیح نمیخواد خب
نمیدونم واقعا چجوری باید توضیح بدم :d

خوب این پورت یعنی چی؟؟؟
adsl باهش وصل میشن به اینترنت مگه با پورت میشه وصل شد به اینترنت!!!؟؟؟؟

این چیزها رو از کجا میشه خوند و در موردش فهمید؟؟؟

ip میدونم چی هست
ولی معنی ip address سرور رو نمیدونم!!!

یه سوال دیگم داشتم این سایتای فیلم ها یا دانلود رو دیدید که فیلم میذارن برای دانلود چطور یه فیلم به اون حجم رو میذارن رو سرورشون؟؟؟ مثلا یه فیلم 1گیگابایت رو چطور آپلود میکنن؟؟؟ اگه آخرین سرعت adls رو هم بگیری که جواب نمیده!!! (تو ایران که سرعت فوق العاده پایین هست !!!)

shangoli
August 8th, 2012, 20:14
دوست عزیز تو سرور سرعت دانلود بالاهست مثلا تا 100 مگابایتم میرسه طرف میره تو سرور یه فیلم و دانلود میکنه بعد همونو تو سرور خودش رو هاردش کپی میکنه (IIs) بعد یه لینک دانلود بهت میده تو اون لینکو میتونی بزاری رو سایتت ملت بیان دانلود کنن

K.a.m.r.a.n
August 8th, 2012, 20:19
دوست عزیز تو سرور سرعت دانلود بالاهست مثلا تا 100 مگابایتم میرسه طرف میره تو سرور یه فیلم و دانلود میکنه بعد همونو تو سرور خودش رو هاردش کپی میکنه (IIs) بعد یه لینک دانلود بهت میده تو اون لینکو میتونی بزاری رو سایتت ملت بیان دانلود کنن

من هم تو همین مشکل دارم؟
ببین مگه اون طرف تو ایران زندگی نمیکنه؟؟
از چه سرعت adsl استفاده مکینه؟

من کلا نمی فهمم که این شخص چطور به اینترنت وصل میشه؟ با چی؟

K.a.m.r.a.n
August 8th, 2012, 22:37
پس کسی نمیدونست؟؟؟

wanener
August 8th, 2012, 22:52
سلام

کاش یه آموزش هایی پایه برا مبتدی ها بود که توش پهنای باند و پورت و آی پی آدرس و غیره رو توضیح داده بود

من کل سایت رو زیر رو رو کردم ولی چیزی درستی در مورد پورت ندیدم!!!

کسی میتونه برای من درست توضیح بده که پورت چی هست؟ و مثلا پورت 1 گیگ چیه که بچه ها مدام ازش حرف میزنن تو سرور اختصاصی؟

این سرعت دانلود چیه که با همراه با پورت میاد؟

پهنای باند رو میدونم ومشکلی ندارم

آی پی آدرس رو هم اگه امکان داره توضیح بدید
مثلا بعضی جاها بان نوشته رو میبنم

خواهش میکنم کلی توضیح ندید !

من فعلا از XLhost به عنوان فعال ترین فروشنده آن در ایران دفاع کنم !
دوست من که از قول شما این مطلب رو توی این تاپیک نوشتن روی پورت 100 شما 12.5 مگابیت دانلود دارید و روی پورت 1 هم تا 120 میره !

حالا جواب دوستمون !
سرور های اینترنتی در دیتا سنتر ها که مرکز نگهداری سرور ها می باشند قرار دارد
یک دیتا سنتر پندین موئلفه داره که هر دیتاسنتر بسته به رتبه منکنه هرکدوم رو داشته باشه !

پهنای باند اینترنت از چند تامین کننده بین المللی معتر
تامین برق از حداقل 2 منبع آنلاین و افلاین ! (برق شهر - ژنراتور )
سیستم تهویه و خنک کننده مناسب در تمام شرایی جوی
قفس های سرورهای اجراه فضا یا به اصطلاع کیج !
رک های اختصاصی اجاره فضا
تامین امنیت فیزیکی و سایبری سرور ها
مانیتورینک شبکه
پشتیبانی و تعویض قطعات 24 ساعته !

و......

هر سرو اینترنتی برای اینکه از طریق اینترنت برای همه دسترس پذیر باشد و همچنین برای اینکه هر سرور بتواند به یک شخص مجزا اختصاص داده شود روی سرور نیاز به آی پی دارید
حالا در برخی دیتا سنترها محدودیت های آی پی بسیار شدید بوده و در بخری خیر
به خاطر این هست که برخی سرور ها رو با سقف آی پی قابل ارائه ذکر میکنند !

K.a.m.r.a.n
August 8th, 2012, 23:15
من فعلا از XLhost به عنوان فعال ترین فروشنده آن در ایران دفاع کنم !
دوست من که از قول شما این مطلب رو توی این تاپیک نوشتن روی پورت 100 شما 12.5 مگابیت دانلود دارید و روی پورت 1 هم تا 120 میره !

حالا جواب دوستمون !
سرور های اینترنتی در دیتا سنتر ها که مرکز نگهداری سرور ها می باشند قرار دارد
یک دیتا سنتر پندین موئلفه داره که هر دیتاسنتر بسته به رتبه منکنه هرکدوم رو داشته باشه !

پهنای باند اینترنت از چند تامین کننده بین المللی معتر
تامین برق از حداقل 2 منبع آنلاین و افلاین ! (برق شهر - ژنراتور )
...

!

خوب اینجاشو فهمیدم

حالا منظور من یه چیزه دیگست

فکر کن شما سایت فیلم دارید
اول چطور وصل میشید یه سایتتون؟ (برا گذاشتن فیلم و ...) با ADSL وصل میشید؟

دوم حالا که وصل شدید سرعت adsl که خیلی بالا نیست پس چطور یه فایل 1 گیگی رو سایتتون آپ میکنید؟؟(سرعت اینترنت ایران که خیلی پایینه)

سوم با این حساب این پورت به چه دردی میخوره؟؟؟

K.a.m.r.a.n
August 10th, 2012, 01:49
مدیرا این تاپیک رو پاک کنید

اگه میگفتم سرور میخوام 200 نفر جواب میدادن

بلاخره خودم یاد میگیرم

rezahd
August 10th, 2012, 09:57
سلام دوست عزیز من کل تاپیک نخواندم ببیند اولین مورد شما در مجازی ساز میخواهید این کار ا انجام دهید یا سیستم اکانتینگ
لطفا مشخص کنید تا راهنمایی کنم
با تشکر

webelizer
August 10th, 2012, 13:04
فکر کن شما سایت فیلم دارید
اول چطور وصل میشید یه سایتتون؟ (برا گذاشتن فیلم و ...) با ADSL وصل میشید؟

دوم حالا که وصل شدید سرعت adsl که خیلی بالا نیست پس چطور یه فایل 1 گیگی رو سایتتون آپ میکنید؟؟(سرعت اینترنت ایران که خیلی پایینه)

سوم با این حساب این پورت به چه دردی میخوره؟؟؟

با سلام
آن ها فیلم را از روی کامپیوترشان آپلود نمی کنند. از راه دور یک کامپیوتر دیگر را (که اغلب مجازی است) و در خارج از کشور است و سرعت اینترنت بالایی دارد، مدیریت می کنند و فایل را ابتدا بر روی آن دانلود می کنند و سپس از طریق همان کامپیوتر، فایل را بر روی هاست شان آپلود می کنند.
شما می توانید همین الان از طریق کامپیوتر شخصی تان به کتمپیوتر بنده متصل بشید و صفحه دسکتاپ بنده را ببینید و ماوس را حرکت دهید. حالا بجای اتصال به کامپیوتر بنده، به یک کامپیوتر که در خارج از کشور قرار دارد متصل می شوید...

برای پورت:
یک بزرگراه و یک جاده معمولی را در نظر بگیرید.
تعداد ماشین هایی که همزمان از بزرگراه عبور می کنند قابل مقایسه با یک جاده کوچک نیست. پورت هم هرچقدر بیشتر باشد، می تواند اطلاعات بیشتری را با سرعت بیشتری منتقل کند.

K.a.m.r.a.n
August 11th, 2012, 01:59
با سلام
آن ها فیلم را از روی کامپیوترشان آپلود نمی کنند. از راه دور یک کامپیوتر دیگر را (که اغلب مجازی است) و در خارج از کشور است و سرعت اینترنت بالایی دارد، مدیریت می کنند و فایل را ابتدا بر روی آن دانلود می کنند و سپس از طریق همان کامپیوتر، فایل را بر روی هاست شان آپلود می کنند.
شما می توانید همین الان از طریق کامپیوتر شخصی تان به کتمپیوتر بنده متصل بشید و صفحه دسکتاپ بنده را ببینید و ماوس را حرکت دهید. حالا بجای اتصال به کامپیوتر بنده، به یک کامپیوتر که در خارج از کشور قرار دارد متصل می شوید...

خوب همین دیگه
شما برای اینکه به کامپیوتر وصل بشیم نیاز به اینترنت داریم؟
مثلا من برای اینکه به کامپیوتر شما وصل بشم نیاز به اینترنت دارم؟ و شما هم باید به اینترنت وصل باشی؟

webelizer
August 11th, 2012, 04:06
خوب همین دیگه
شما برای اینکه به کامپیوتر وصل بشیم نیاز به اینترنت داریم؟
مثلا من برای اینکه به کامپیوتر شما وصل بشم نیاز به اینترنت دارم؟ و شما هم باید به اینترنت وصل باشی؟

بله نیاز به اینترنت هست اما یک اینترنت 128 هم کفایت می کند. ممکن است شما بر روی سرور یک فایل یک گیگی را با سرعت ده مگ دانلود کنید اما از پهنای باند سرور کم می شود نه کامپیوتر شما! از اینترنت شما فقط برای اتصال به سرور استفاده می شود و مابقی کارها بر روی سرور انجام خواهد شد.

aligoli
August 11th, 2012, 07:52
ببین برادر به شما اینطوری بگم که :

سرور یعنی یک سیستم مثل سیستم خودت ، منتهی بهش اینترنت پر سرعت وصل کردند ، 1 گیگ یا 100 مگابیت ، خوب هر چی سرعتش بالاتر باشه پردازش اطلاعات هم توش بیشتره !!! به همین راحتی .

alireza9549
August 11th, 2012, 12:29
شما نیاز به یک کلاس اموزش دارید . که از صفر با شما کار کنه .
این چیز ها خیلی ساده است فقط نیاز داره کمی شما دوست داشته باشید یاد بگیرید

alirezamaleki
August 17th, 2012, 15:17
سلام قربونت بشم
سریع می گم برات که وقت گرفته نشه ببین اون طرفی که فیلم میذاره برا دانلود در واقع فیلم روی سرور دانلودش هست ( حالا vps یا vds سرورش فرقی نمی کنه ) سرورش کجاست ؟ توی یه کشوری مثه آلمان یا هر جای دیگه در کل خارج ایران در نتیجه سرعت اتصال به اینترنتش بالاس . حالا خود طرف کجاست ؟ خودش تو ایران از اینجا ریموت زده داره سرورش و کانفیگ می کنه . تموم .

icide
August 26th, 2012, 21:57
شما هر سوالی داشتید میتوانید برای من پ.خ کنید تا جواب رو براتون بزنم

با تشکر