PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل مارکتینگ و بحث های مربوطه

Hamid Tanhaei
August 8th, 2012, 14:31
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
یه سری سوال در مورد ایمیل مارکتینگ دارم که هرجا گشتم پیدا نکردم که کجا باید این تاپیک رو بزنم. توی این انجمن یه بخش ایمیل ماکتینگ کم هست و فکر کنم اگر زده بشه خوب بازدید و بحثی توش انجام بشه. در هر صورت سوال هام رو فعلا میپرسم.

1- برای ایمیل مارکتینگ آیا از دیتاسنتر گیر میدن؟ اگر بله روی چند تا ارسال گیر میدن و محدودیت ها چطوری هست. من شنیدم میگن یه سری محدودیت ها هست که باید بهش توجه بشه. آیا همچین چیزی هست یا نه.
2- اینایی که با اکانت های گوگل ایمیل مارکتینگ می کنند چطور اینکارو می کنند و محدودیت های اون به چه نحوی هست.
3- برای اینکه همه ایمیل ها به اینباکس بره به چه چیز هایی باید توجه بشه؟ من یه سری ایمیل فرستادم، یاهو همه ایمیل هاش میومد توی اینباکس ولی ایمیل های جی میل همه میرفتن توی اسپم. چی کار باید کرد که به اسپم نرن.

4- شرکت هایی که ایمیل ماکتنیگ انجام میدن چطور این کار رو انجام میدن؟ مثلا میگن 1 میلیون ایمیل به اینباکس میفرستیم.

در کل میخوام بدونم چطور میتونم ارسال ایمیل انبوه بدون مشکل و بدون استفاده از smtp.com و اینطور چیزا داشته باشم که ایمیل ها هم به اینباکس بره.

agarb98
August 8th, 2012, 14:32
به نظر من که اصلا بازدهی نداره .
تست شده .

Hamid Tanhaei
August 8th, 2012, 15:30
من اصلا در مورد بازدهی صحبت نکردم فقط سوال های بالا رو دارم.

vps-baran.ir
August 8th, 2012, 15:57
برای ارسال ایمیل نیاز به تجربه کار دارید که بتونید ایمیل به صورت انلوه ارسال کنید تا بهتون گیر ندن

یا چه تعداد ایمیل بتونید ارسال کنید که بره تو اینباکس یا اسپم

Hamid Tanhaei
August 8th, 2012, 16:01
لطفا یکم دقیق تر توضیح بدین. یعنی برای سرور های مختلف متناوب هست؟

vps-baran.ir
August 8th, 2012, 16:28
ببینید من داخل این تاپیک که لینکش رو برات گذاشتم توضیح دادم می تونی کامل بخونی

http://www.webhostingtalk.ir/f42/42904/index8.html#post501614

---
August 8th, 2012, 17:49
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
یه سری سوال در مورد ایمیل مارکتینگ دارم که هرجا گشتم پیدا نکردم که کجا باید این تاپیک رو بزنم. توی این انجمن یه بخش ایمیل ماکتینگ کم هست و فکر کنم اگر زده بشه خوب بازدید و بحثی توش انجام بشه. در هر صورت سوال هام رو فعلا میپرسم.

1- برای ایمیل مارکتینگ آیا از دیتاسنتر گیر میدن؟ اگر بله روی چند تا ارسال گیر میدن و محدودیت ها چطوری هست. من شنیدم میگن یه سری محدودیت ها هست که باید بهش توجه بشه. آیا همچین چیزی هست یا نه.
2- اینایی که با اکانت های گوگل ایمیل مارکتینگ می کنند چطور اینکارو می کنند و محدودیت های اون به چه نحوی هست.
3- برای اینکه همه ایمیل ها به اینباکس بره به چه چیز هایی باید توجه بشه؟ من یه سری ایمیل فرستادم، یاهو همه ایمیل هاش میومد توی اینباکس ولی ایمیل های جی میل همه میرفتن توی اسپم. چی کار باید کرد که به اسپم نرن.

4- شرکت هایی که ایمیل ماکتنیگ انجام میدن چطور این کار رو انجام میدن؟ مثلا میگن 1 میلیون ایمیل به اینباکس میفرستیم.

در کل میخوام بدونم چطور میتونم ارسال ایمیل انبوه بدون مشکل و بدون استفاده از smtp.com و اینطور چیزا داشته باشم که ایمیل ها هم به اینباکس بره.
سلام
قبل از شروع کردن به جواب دادن سوالاتتون باید بگم که ایمیل مارکتینگ دانش خاص خودش رو میخواد . شناخت ایمیل شناخت ایمیل سرور مباحث مرتبط با MUA/MTA/MDA و ...
میتونید با انتخاب پلتفرم مربوطه مثل لینوکس ویندوز و ... در مورد این موضوعات تحقیق و مطالعه داشته باشید . تا بتونید بیس و چهارچوب کار رو درک کنید و متوجه بشید
واما سوالاتتون :
1.بله ارسالهای بالا باعث واکنش نشون دادن دیتاسنتر میشه تعداد ارسالی ها بسته به سیاست کاری دیتاسنتر داره میتونید قبل از سرویس گرفتن ازشون سوال کنید در این رابطه . منظورتون رو از محدودیت متوجه نمیشم بهتر هست بیشتر توضیح بدید اینجارو .
2.ارسال از سمت گوگل بیشتر توسط گروه های گوگل استفاده میشه منتها بنده خیلی کم دیدم از گوگل اپ به عنوان سرور ارسال استفاده کنند . بازم به احتمال زیاد از googlegroup استفاده میشه .
3.برای اینباکس رفتن به تجربه نیاز هست و همچنین به چک کردن بعضی از تنظیمات عمومی مثل هدر ها پریفیکس ها مثل تنظیمات rdns و ... و البته درک آناتومی کلی ایمیل و ایمیل سرور
4.شرکت ها اکثرا با استفاده از گروههای yahoo و google ارسال دارند . کلمه ی صد در صد کاملا کلمه ی غلطی هست و بیشتر برای بازارگرمی استفاده میشه از بزرگان ایمیل مارکتینگ دنیا مثل ورتیکال هیچ وقت همچین قولی رو به کاربر نمیدهند . اما سرویس دهنده های بزرگ دارای افراد متخصص و همچنین سرورهای مختلف در سراسر دنیا با جامعه ی آماری بالا میتونن خیلی بهتر عمل کنن و شاید تا 95 درصد تضمیین اینباکس کنند .

و اما در کل باید دانش ایمیل مارکتینگ رو یاد بگیرید کلمه ی اسپم رو درک کنید و تعریف و دید درست داشته باشید تا بتونید موفق باشید توی این بیزینس

موفق باشید