توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تایمر php با پرداخت هزینه
plastic
August 8th, 2012, 13:22
با درود
یک تایمر برای یک اسکریپت بازی به زبان پی اچ پی میخوایم ست بکنیم.
اگر کسی از دوستان پی اچ پی کار مسلط میتونه این کار رو انجام بده در این تاپیک اطلاع بده.
سپاس.
rezaonline.net
August 8th, 2012, 14:21
تایمر؟؟؟؟؟
دقیقاً منظورتون رو بگید .
چنین چیزی توی پی اچ پی نداریم .
پی اچ پی سرور ساید هست .
فکر کنم اگه یه تایمر زنده میخواید باید جاوااسکریپت بنویسید .
یا چنانچه میخواید سر یک بازه ای یک عملی رو انجام دهید cornjob .
plastic
August 8th, 2012, 16:30
سلام
بله تایمر به حالت شمارش مع*** که ترکیبی از ajax و php هستش
stopwatch , countdown timer به انگلیسی
نمونه این که عرض میکنم در این سایت به صورت فلش موجوده:
Chess Clock - Online Chess Clock - Online Stopwatch (http://www.online-stopwatch.com/chess-clock/)
rezaonline.net
August 8th, 2012, 17:32
خب ببین اینجوری باز نمیشه ، با ای جکس سر یه تایم مشخصی میشه درخواست فرستاد ، تازه اونور هم تاخیر سرور رو بای مد نظر داشت .
من نمیدونم بر چه اساسی این حرفها رو میزنید اما بهتر نیست کل نیازتون رو بگید ، شاید راه حل بهتری باشه .
plastic
August 8th, 2012, 17:43
دوست عزیز
ضمن تشکر از پاسخ،
کل جریان از این قرار هست:
یک اسکریپت بازی ( شطرنج ) هست.
ما قرار هست به این اسکریپت که خالص پی اچ پی هست، دو عدد تایمر شمارش معکــــوس به شرح زیر اضافه بکنیم:
1. تایمری جهت محدود کردن کل زمان بازی برای هر دو بازیکن
2. تایمری جهت محدود کردن زمان هر حرکت بازی برای هر دو بازیکن
نمونه تایمر رو در لینکی که دادم مشاهده میکنید
- وقتی نوبت بازی هر بازیکن فرا میرسه، تایمر اون بازیکن هم کلی هم برای حرکت شروع به شمارش معکــوس میکنه.
- وقتی بازیکن حرکتش رو انجام داد تایمرش بلافاصله متوقف شده و تایمر بازیکن مقابل شروع به شمارش میکنه.
- نتیجه تایمر در هر توقف در دیتابیس ثبت میشه
- تایمر کلی موقع شمارش مجدد، از ادامه زمان باقی مانده آغاز میشه اما تایمر حرکت ریست میشه به زمان اولی اختصاص داده شده به حرکات.
- در صورت اتمام هر کدوم از تایمر ها پیش از اتمام بازی، نتیجه بازی تمام شده اعلام شده و بازیکنی که تایمرش تمام شده بازنده ( یک باخت به امارش اضافه میشه ) و بازیکن مقابل برنده ( یک برد به آمار اضافه میشه ) محسوب میشه.
و اما در مورد این جمله:
من نمیدونم بر چه اساسی این حرفها رو میزنید اما بهتر نیست کل نیازتون رو بگید ، شاید راه حل بهتری باشه .
برای اینکه بدونید بر چه اساسی این مطلب رو عرض میکنم باید به این که نتیجه شمارش مع*** به سرور فرستاده میشه و ثبت میشه توجه بفرمایید !!!
مورد بعدی این که طوری باشه که امکان بایپس تایمر و تقلب نباشه ترجیحا.
بازم جای سوال اگر هست بفرمایید.
با تشکر.
rezaonline.net
August 8th, 2012, 18:16
برای اینکه بدونید بر چه اساسی این مطلب رو عرض میکنم باید به این که نتیجه شمارش مع*** به سرور فرستاده میشه و ثبت میشه توجه بفرمایید !!!
خب ببنید اینکه درخواست به سرور ارسال میشه ممکنه خود سرور حدوداً یک ثانیه پردازش انجام بده !
بصورت آنی نمیشه چک کرد .
مورد بعدی این که طوری باشه که امکان بایپس تایمر و تقلب نباشه ترجیحا.
اگه شطرنج باز ، برنامه نویس خوبی باشه چون سمت کلااینت هست میتونه درخواست های خودش رو قالب کنه ! مگر اینکه سمت سرور با شروع هر بازی تایم استمپ ذخیره بشه! و با هر درخواست در سمت سرور اون تایم استمپ چک بشه و اصولاً نیازی به ارسال پارامتر از سمت کلاینت نباشه .
خلاصه اینکه پشنهادم این هست این اسکرپت رو بدید به برنامه نویسش تا تغییرات رو اعمال کنه ، کار یکی دو ساعت نیست ، شاید لازم باشه ساختار دیتابیس تغییر کنه ، فیلد اضافه بشه به یقین و ...
موفق باشید
plastic
August 8th, 2012, 19:36
با درود
ممنون از شما
نویسنده اسکریپت ایران تشریف ندارند این یک اسکریپت رایگان خارجی هست.
بله فیلد که اضافه میشه حتما به دیتابیس چون زمان در هر توقف ثبب میشه
در واقع یک سورس افزونه مانندی باید به اسکریپت اضافه بشه.
اگر کسی از دوستان این کار رو میتونند انجام بدند لطفا خبر بدند.
plastic
August 8th, 2012, 19:37
اگر هم برای هر حرکت در نظرگرفتن تایمر دشوار میکنه کار رو فقط یه تایمر کلی برای کل زمان بازی در نظر گرفته باشه هم خوبه.
rezaonline.net
August 8th, 2012, 21:44
والا این چیزی که من میبینم وقت زیادی میبره ، باید با حوصله اسکریپت رو بررسی کرد و تغییر داد .
متاسفانه من وقت ندارم ، امیدوارم دوستان دیگه کمکتون کنن .
iFire
August 9th, 2012, 05:02
میتونم براتون انجام بدمبا پ.خ در تماس باشیدموفق باشید