توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با دامنه .co.ir
B.Z
August 7th, 2012, 16:22
با سلام من برای یک شرکت یک سایتی طراحی کردم و این شرکت قبل از اینکه دامین را ثبت کنند تبلیغات خود را چاپ کردن من درخواست دادم برای ثبت نام و روزنامه رسمی ارسال شد بعد نیک با نام دامین مخالفت کرد در صورتی که دامین ازاد بود و خود نیک 3 تا نام را پیشنهاد داد و ما یکی را ثبت کردیم و حالا این شرکت از چشم من میبینند این موضوع رو و با یکی دیگه صحبت کردن و به این ها گفته من این دامین را ثبت میکنم و 150 تومن هم هزینه این کار است میخواستم ببینم وقتی نیک اجازه ثبت رو قبلا نداده آیا این کار شدنی است ؟
mehdisr
August 7th, 2012, 16:52
فکر نکم nic همچین کاری رو انجام بده .( فرق گذاشتن رو )
با خودشون در میان بگذارید فکر میکنم منطقی ترین راه باشه .
پارتی بازی این جوری واقعا نوبره !
B.Z
August 7th, 2012, 16:54
فکر نکم nic همچین کاری رو انجام بده .( فرق گذاشتن رو )
با خودشون در میان بگذارید فکر میکنم منطقی ترین راه باشه .
پارتی بازی این جوری واقعا نوبره !
پول من رو نگه داشتن میگن ایشون گفته ثبت میکنه گفتم نظر شما دوستان رو هم بپرسم دلیل نیک هم اینه که دامین شبیه به اسم یک شرکت داخلی است و اجازه ثبت به شما نمیدهیم !!
mehdisr
August 7th, 2012, 17:01
فکر نکم واقعیت داشته باشه .
اما تجربه نشون میده پول همیشه کار راه اندازه تو بعضی کارا .
اگه میتونید نامه اداری به Nic بزنید و از اونها نامه بگیرید و به شرکت که ادعا میکنه ارجا بدید .
اما بعید میدونم Nic این کار رو انجام بده . اما میشه تست کرد .
B.Z
August 7th, 2012, 17:12
دوباره میخوام در خواست ثبت بدم شاید یک فرد دیگری باشه برای تائید خوش اخلاق باشه !!!! اجازه صادر کنه
دوستان دیگه خواهش میکنم اگر راهی میدونند راهنمایی کنید
B.Z
August 7th, 2012, 19:53
up
hamedmirabi
August 7th, 2012, 21:17
دوباره میخوام در خواست ثبت بدم شاید یک فرد دیگری باشه برای تائید خوش اخلاق باشه !!!! اجازه صادر کنه
دوستان دیگه خواهش میکنم اگر راهی میدونند راهنمایی کنید
دوست عزیز سایت نیک دات ای ار مرغش یه پا داره من برای یه شرکت یکی از فامیلام خواستم دامین ثبت کنم هرچی بهشون گفتم میگفتن دامین یا باید حروف اول اسم شرکت باشه یا اینکه نام کامل شرکت باید باشه بهتره هرچی اونا میگن انجام بدی چون اجازه ثبت دامنه رو به غیر این دوشرط نمیدن
B.Z
August 7th, 2012, 21:26
دوست عزیز سایت نیک دات ای ار مرغش یه پا داره من برای یه شرکت یکی از فامیلام خواستم دامین ثبت کنم هرچی بهشون گفتم میگفتن دامین یا باید حروف اول اسم شرکت باشه یا اینکه نام کامل شرکت باید باشه بهتره هرچی اونا میگن انجام بدی چون اجازه ثبت دامنه رو به غیر این دوشرط نمیدن
باور کنین منم خوشحال میشم اگه یه پا داشته باشه اخه یک دفعه یکی پیدا شده میشه من ثبت میکنم اونهم 150 تومن میگیره من چجوری میتونم مطمئن بشم که این کار شدنی نیست ؟
hamedmirabi
August 7th, 2012, 21:30
باور کنین منم خوشحال میشم اگه یه پا داشته باشه اخه یک دفعه یکی پیدا شده میشه من ثبت میکنم اونهم 150 تومن میگیره من چجوری میتونم مطمئن بشم که این کار شدنی نیست ؟
اینی که گفته دروغ محضه چون اونا به من گفتن این قانون سایت نیک هستش و هیچ راهی نداره