PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سی پنل بدون لایسنس روی vps

joomla2
August 7th, 2012, 11:18
سلام

آیا میشه یه سی پنل بدون لایسنس روی vps نصب کرد؟ یه سرور مجازی واسه یادگیری گرفتم و میخوام اگه امکانش است سی پنل بدون لایسنس نصب کنم تا یاد بگیرم

ممنون

AvalinHost
August 7th, 2012, 12:02
با سلام
بله میتونید نصب کنید و الی ابتدا از آدرس زیر تست کنید که برای ip تون قبلا لایسنس تریال گرفته نشده باشه:
License Verification - cPanel Inc. (http://verify.cpanel.net/)

اگر برای ip شما قبلا لایسنس تریال گرفته نشده باشه شما میتونید به مدت 15 روز از cpanel بصورت آزمایشی استفاده کنید.

joomla2
August 7th, 2012, 12:09
ممنون از راهنمایی شما،

آیا بعد از 15 روز سی پنل غیر فعال میشه؟ راهی وجود نداره که بشه سی پنل را بدون هزینه برای مثلا 1 ماه نصب کرد؟ مثلا نال شده آیا وجود داره که نصب بشه روی vps ؟، چون صرفا برای یادگیری میخوام و امنیتش مهم نیست

ممنونم

OnlineServers
August 7th, 2012, 12:11
سرور لینوکس باید تهیه کنید شما

joomla2
August 7th, 2012, 12:33
سرور لینوکس باید تهیه کنید شما

ممنون، بله سرورم لینوکس است، سی پنل نال شده برای لینوکس وجود داره که یک ماه روش نصب کنم؟

:53:

OnlineServers
August 7th, 2012, 12:55
ممنون، بله سرورم لینوکس است، سی پنل نال شده برای لینوکس وجود داره که یک ماه روش نصب کنم؟

:53:

وجود داره اما من هم یک زمانی خواستم کسی کمک نکرد بازم اگه کسی میتونه کمک توی نصب نال کنه اطلاع بده