توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا هاست دانلود از هاست معمولی جدا میکنند ؟
miladvajedi
August 7th, 2012, 08:35
سلام
دوستان می خواستم بپرسم چرا بعضی ها هاست دانلود با هسات معمولیشون جدا می کنند اگر با هم باشند چی میشه ؟؟؟
و اگر هاست دانلود رو هم فایل های دانلودی رو توش اپ کرد و هم دیتابیس سایت اصلی روش باشه چی میشه ؟؟؟
یا اینکه هاست معمولیی که خریدیم بیام دیگه هاست دانلود رو نخریم بیام تمام دانلود ها رو تو همین هاست اصلی اپ کنیم چی میشه ؟؟
یا علی
amirizadi
August 7th, 2012, 09:44
تعداد درخواستهای وب سرور برای هاست دانلود بالا هست و تنظیماتی در این رابطه انجام میشود که برای سرویس عادی با پردازش های مثل مای اس کیو ال جالب نیست
f.etemadian
August 7th, 2012, 11:43
فکر می کنم شما سوالتون رو باید در جای دیگری بگذاری. این انجمن مربوط میشه به مباحث آموزشی.
pasargad93
August 7th, 2012, 11:51
این دقیقا سوالی هست که مدت هاست تو ذهنمه اگه کسی جواب بده ممنون میشم
par30webhost
August 7th, 2012, 12:05
وب سرور ها برای هاست های دانلود و آپلود و حتی سرور های گیم هاست جدایی در نظر می گیرند چون اینجور هاست ها فشار زیادی به سرور وارد می کنند به همین دلیل رم و cpu بالایی نیاز دارند.
ولی هاست های معمولی نیاز به رم بالایی نداند. چون اگه رم بالایی داشتند قیمت های بالایی هم داشتند.
اگه شما می خواهی یه هاستی بگیری که هم به تونی توش دانلد بزاری هم سایتت رو آپ کنی بهتره وی پی اس بگیری.
اگه سوالی بود در خدمتم.
miladvajedi
August 7th, 2012, 12:27
دوست من ممنون از جوابتون
ولی من درکی کاملی از وی پی اس ندارم و دقیقاً نمیدونم واسه چیه ؟ اگر کسی برام به طور کامل وبا زبان ساده توضیح میداد خیلی ممنون میشدم
par30webhost
August 7th, 2012, 12:42
وی پی اس یا معادل فارسی آن سرور مجازی
فضایی تقریبا اختصاصی هست که مدیر سرور برای شما رم وcpu اختصاصی در نظر گرفته است و شما می توانید هر کاری خواستید بکنید.
از اینجا هم می تونید کمک بگیرید.
سرور مجازی چیست؟ و برای چه کسانی مفید است؟ - مرکز آموزش - پارسی وب هاست (http://par30webhost.ir/clients/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=1)
miladvajedi
August 7th, 2012, 14:03
سلام
اگر من وی پی اس داشته باشم دیگه می تونم تمام مطالبم اعم از فایل های اپلود شده مرتبط با مطالب و دیتابیس اصلی سایت رو توش بریزم ؟؟؟
par30webhost
August 7th, 2012, 14:04
سلام
اگر من وی پی اس داشته باشم دیگه می تونم تمام مطالبم اعم از فایل های اپلود شده مرتبط با مطالب و دیتابیس اصلی سایت رو توش بریزم ؟؟؟
بله
Abo
August 7th, 2012, 15:11
سلام
شما اگه سرور مجازی بگیری مدیریت کاملش دست خودته ، برای کسی که می خواد به صورت حرفه ای کار کنه باید حتما سرور مجازی یا اختصاصی بگیره