توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در انتخاب هاست
mooka
August 7th, 2012, 01:12
سلام دوستان
لطفا در انتخاب بین دو هاست نیک سرور و سرو آی تی کمکم کنین
saftaber114
August 7th, 2012, 01:37
سلام داداش من بهت پيشنهاد مي كنم از سرو آی تی بخري من خودم ازشون خريد كردم و واقعا راضي هستم سرور هاي قوي دارند قيمت مناسب دارند و بهتر از همه پشتيباني خوبي دارند من خودم مشكل مالي داشتم همه جور بهم راه امدند دستشون هم درد نكنه الان بازم كمي بدهي دارم ولي اصلا حرفي از نزدند من كه راضي هستم حالا نظر خودتون مهم هست ولي من مي گم سرو آی تی از همه لحاظي عالي هست واقعا عالي
morteza.pr
August 7th, 2012, 01:44
سلام و عرض ادب
حدود يك ماه بود مشغول پيدا كردن مناسب ترين سايت هاستينگ بودم و اين روزاي آخر اتفاقا منم بين نيك سرور و سرور آي تي گير كردم
بعد به هر دو تا سايت يه ايميل مشترك فرستادم كه كه نيك سرور جوابي نداد بهم و از طريق پيام خصوصي به مديرش پيام دادم كه مديرش جواب داد ولي سرور آي تي اون ايميل رو كمتر از 5 دقيقه جواب داد ......... اين از نظر پشتيباني قبل از گرفتن هاست
----------
كيفيت سرويس هر دو تا سايت خوبه و مورد تاييده
--------
در نهايت از سرور آي تي هاست رو گرفتم و باور كنيد توي اين مدتي كه هاست گرفتم براي اينكه پشتيباني سايت رو بررسي كنم در طول ساعات مختلف 24 ساعت تيكت زدم و كمتر از 5 دقيقه جواب دادن و الحمدالله اخلاق يسيار عالي هم دارن همه كارمندان شركتشون
---------
در مورد قيمت هم خدمت شما عرض كنم كه واقعا به من نشون دادن پول محور نيستن و همه چيزشون پول نيست و كاربر محور هستن و اتفاقا در يه موردي كه برام يه سيستم نصب كردن بيش از حد باورم نخفيف دادن بهم و همه جوره راه اومدن با من
به هر حال اين تجربه من بعد از يه ماه سرچ و جستجو هاي فراوان بود و اميدوارم مفيد واقع بشه.
mooka
August 7th, 2012, 01:46
مرسی از دوستان عزیز
لطف کردین همگی
مهدیه
August 7th, 2012, 07:30
من نیک سرور رو پیشنهاد دارم هم ازشون هاست دارم هم سرور مجازی
برخوردشون خیلی مودبانه هست و به کارشون مسلط هستند
سرعت پاسخ گویی به تیکت هم هم خیلی سریعه
danitfk
August 7th, 2012, 07:39
با برخوردی که مدیر سرو آی تی داشتم ؛ بهتون نیک سرور رو پیشنهاد میدم :d
BartarinWebHost
August 7th, 2012, 09:46
هردوشون خوبن ! :d
Web-Lovers
August 7th, 2012, 09:51
سرو آی تی اما چرا؟
من خودم برام پاسخ گویی پشتیبانی خیلی مهمه حتی زمانی که اسمس می دهم یا فقط میس کال می زنم به مدیریتش خودشون زنگ می زنند و پیگیری می کنند اصلا فکر دو در کردن کاربرا نیستند.
بکاپ همیشه گرفته می شود و نیاز نیست این کارای سخت را خودتون انجام بدهید و این خودش بسیار مهم هست.
sepiddownload.com
August 7th, 2012, 09:52
باسلام.
بنده با هر دو این اشخاص سر و کله داشتم و با هردو به هرگونه که فر کنید برخورد داشتم (منظور از برخورد اینجا یه چیزی تو مایه های رفت و آمده البته تو نت :d)
جناب سرو آی تی کمی زود تصمیم میگرفتند قبلا ! البته الان خیلی اخلاقشون جالب شده ! واقعا از نظر اخلاق ایشون انسان جالبی هستند. ! ولی درمورد نیک سرور نمیتونم بگم عالیه ! نمیتونم هم بگم بداخلاقند ! سایت ما روی سرورهای نیک سرور هست ! از پشتیبانیشون که راضی هستم . از نظر اطلاعات هم که واقعا باید بگم که توی کارهای هاست و میزبانی وب کارشون حرف نداره ! اما جناب سرو آی تی کارشون بیشتر تو سرور مجازی هست و تو این زمینه وارد هستند و فکر میکنم قیمت های مناسبی هم نسبت به دیگر دوستان دارند (منظورم تعرفه های سرور مجازیشون هست) و کلا فرد کاملا مسئولیت پذیری هستند و با نظرات دوستان مشخصه که در خرید سرور مجازی کارشون عالیه ! شاید ما هم در آینده با ایشون کار کنیم و ازشون یک سرور بگیریم ! . فکر میکنم منظورم رو رسوندم ! هر کدام در زمینه خاصی مهارت دارند ! پس نمیشه بگیم این یکی خوبه و اون یکی بد هستش !
البته اینجا باید ذکر کنم که نیک سرور کارش تو زمینه هاستینگ از نظر دانش و اطلاعات و همچنین حوصله حرف نداره ! همین چندروز پیش سایت ما ساس شده بود و دلیلش هم بالا رفتن بیش از حد حاضرین در سایت بود ! باهاشون تماس گرفتم و در عرض 1 دقیقه مشکل رو حل کردند ! چند ساعت بعد بعد افطار بود که یه دفه فکر میکنم حمله داس شده بود به سرور که بازم با ایشون تماس گرفتم و گفتم سایتمون برچسب هاش + دسته ها اش پاک شده ! ایشون به من گفتند نگران نباشید و سریع در عرض 5 دقیقه مشکل رو حل کردند.
ولی بازم میگم اگر میزبانی وب میخواهید که حتما برید پیش جناب جعفری(نیک سرور) و اما اگر سرور مجازی میخواهید با مسائلی که من دیدم و باهاشون رابطه داشتم ، فکر میکنم سرور آی تی بهتر باشه چون قیمت هاش که خیلی خیلی مناسبه ، پشتیبانیشم که دوستان ذکر کردند و کیفیت هم که خوبه !
انشاالله تونسته باشم کمکی کرده باشم !
یا حق
قزوین هاست
August 7th, 2012, 16:27
سعید بسیار رفتار خوبی داره و کار رو واسه مشتریانش انجام میده.همکار عزیزمون سرو ای تی چون باهاش ارتباط داشتم و دارم به نظر من بهتر هست.با نیک سرور ارتباط انچنانی نداشتم ولی ایشونم خیلی خوش برخوردند.
ولی در کل من چون با سعید(سرو ای تی)دوست هستم و ارتباط داریم فکر میکنم بهتر باشند