PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد این سه شرکت(پردیس هاستینگ.آی تی نت.آتیل نی)

bidari
August 6th, 2012, 23:54
خسته نباشید دوستان

برای خرید سرور اختصاصی و مجازی کدوم شرکتا خوبن...اینا رو میخوام در موردشون بدونم...کدوما قیمت منصفانه تر و به خصوص پشتیبانی خوبی دارند
با مشتری روراستند و باهاش کنار میاند؟

ترجیحا مشتریاشون نظر رو بگن هم بد نیست

سبد خرید - شرکت وب گستران پیشرو (http://www.it-net.ir)
پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ (http://www.pardishosting.com)
www.atilnic.ir

ourweb
August 7th, 2012, 00:19
از اتل نیک داشتم واقعا سرویس بدی داشتن پشتیبانی کا نگو سالی یک بار تیکت جوتب میدادن اتل نیک پیشنهاد نمبشه

dertgtr
August 7th, 2012, 00:29
حتما مایلید روی یکی از این دو شرکت نظر بدیم یا اگر از شرکت دیگه ای هم استفاده کرده باشیم ...

pardishosting
August 7th, 2012, 00:37
با سلام

فعالیت اصلی ما هاست هست.
سرور مجازی خیلی کم ارائه می شه و الانم ظرفیت پر هست.

ourweb
August 7th, 2012, 00:53
جالبه اتل نیک اومده تحدید میکنه که دیداس میکنم اجب ها ما نظر شخصیمون رو دادم میخواهی خوشت بیاد یا نیاد شما اقای اتل نیک سرت رو بزن به دیوار خوبه

nerd
August 7th, 2012, 01:02
سرویس های پردیس هاستینگ تایید میشه
مشتریشون نبودم اما تحقیقات در موردشون داشتم
با کیفیت و قابل اعتماد هستند

seyyed_ahmad
August 7th, 2012, 01:33
سلام دوست عزیز. بنده هم یه مدت مشتری هاستینگ پردیس بودم از نظر کیفیت و پشتیبانی و سطح سواد عالی هستن ولی همانطور که خودشون فرمودن کار و فعالیت اصلیشون هاستینگ هست تا سرورهای مجازی و اختصاصی . ولی خیلیها هم ایشون و شرکتشون رو تایید میکنند و فکر کنم آقای شریفی باشن مسئولشون

mamali5
August 7th, 2012, 01:47
شرکت های دیگه هم هستن که سرویس و پشتیبانی خوبی برای سرور مجازی میدن
میتونین موارد دیگه هم به لیستتون اضافه کنین.

موفق باشید.

sarwhost
August 7th, 2012, 01:54
جالبه اتل نیک اومده تحدید میکنه که دیداس میکنم اجب ها ما نظر شخصیمون رو دادم میخواهی خوشت بیاد یا نیاد شما اقای اتل نیک سرت رو بزن به دیوار خوبه

فکرشم نکن
الان سایت خودشون خوابیده فک کنم خودشونو دی داس کرده
http://www.atilnic.ir/

bidari
August 7th, 2012, 10:53
نظرتون راجع به این دو چیه؟ پدیس هاستینگ رو که فکر کنم تایید کردند

it-net.ir
avahosting.ir

seyyed_ahmad
August 7th, 2012, 12:15
شرمنده که من دوباره اظهار نظر میکنم .من خودم اصلا و ابدا تو کار هاستینگ و فروش و ... نیستم .ولی با توجه به شرکتهای زیادی که باهاشون کار کردم هاست دی ال و پارس وی پی اس رو شدیدا توصیه میکنم. بازم میگم فقط به عنوان یه مشتری و مصرف کننده که سایت دارم .در مورد دو شرکت بالا هم فکر کنم اوا هاستینگ خیلی شناخته تر و با سابقه تر باشه. بازم توصیه من اینه که مشتریهاشونو از تو خود سایت و یا از طریق پشتیبانی پیدا کرده و مستقیما از اونا سوال کنید. توی این انجمن چون اکثر دوستان تو کار فروش و هاستینگ بوده و همکار به حساب میان کمتر به نقد و بررسی اشکالات می پردازن که معمولا هم باید همین طور باشه .

Ashkankamangar.ir
August 7th, 2012, 12:58
این همه شرکت دوست عزیز
پردیس هاستینگ رو مدتهاست میشناسم
در مورد
پارس دو
پارس وی پی اس
تدبیر سرور
ایران هاست
هاست ایران و ... هم تحقیق کنید

bidari
August 7th, 2012, 13:10
ممنونم
اما اواهاستينگ كه شركتی نيست؛اما آی تی نت هست
در مورد اونايی كه اشکان عزيز فرمودند به نظر سير میرسن و حرفشون يه كلمه است و قيمت بالا دارند
پارس وی پی اس مال آقای شفيعی آی نتورک وب هست؟

Ashkankamangar.ir
August 7th, 2012, 13:13
parsvps.net
مال اقای مجید زمانی هست
فردی بسیار خوب و از دوستان قدیمی خود من
به شت تایید میشند

bidari
August 7th, 2012, 23:20
دوستان نظرتون راجع به آواهاستینگ چیه؟
avahosting.ir

یه دو تا یوزر در این انجمن هست که مال ایناس...یه یوزر AVAHOST هست که دامنش مال این سایته و اسمش احسان پوررضایی هست .. حالا هم یه یوزر هست adamak که مروبط به همین گروهه...اسم مدیر فعلی هم حسین مردانی فکر کنم باشه...جریانش چیه؟

کسی باهاشون کار کرد؟ تاییدش میکنید؟

seyyed_ahmad
August 7th, 2012, 23:25
ممنونم

دوست عزیز همانطور که اشکان عزیز فرمودن پارس وی پی اس با پسوند دات نت و دات کو شرکت اصلی هست که مدیرش هم آقای مجید زمانی عزیز هستن. فردی بسیار متین ، با شخصیت و با حوصله و باسواد اینم ادرسشون :
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی (http://parsvps.net/)

bidari
August 8th, 2012, 04:14
بسیار خب
دوستان نظرتون راجع به آواهاستینگ چیه؟
avahosting.ir

یه دو تا یوزر در این انجمن هست که مال ایناس...یه یوزر AVAHOST هست که دامنش مال این سایته و اسمش احسان پوررضایی هست .. حالا هم یه یوزر هست adamak که مروبط به همین گروهه...اسم مدیر فعلی هم حسین مردانی فکر کنم باشه...جریانش چیه؟

کسی باهاشون کار کرد؟ تاییدش میکنید؟

bidari
August 8th, 2012, 14:26
Umad bala