ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای گیم های آنلاین

k3yv5n
August 6th, 2012, 23:31
سلام دوستان ،
یه سرور مجازی برای راه اندازی سرور گیم آنلاین می خواستم ، میشه راهنمایی کنید با چه مشخصاتی بگیرم ؟؟

پهنای باند نا محدود می خوام فقط

sarwhost
August 6th, 2012, 23:35
شما برای گیم برای پینگ خوب باید از ایران تهیه کنید
که تو ایران هم عمرا بتونید پهنای باند نامحدود پیدا کنید

CmanDesign
August 6th, 2012, 23:43
پهنای باند نامحدود .. حتما .

ببینید ، یکم باید ادمی زاد فکر کنه . طرف میگه میخوام برم مسابقات ماشین رانی شرکت کنم ، چه ماشینی بگیرم ؟ ( بنزین هم نخواد :دی ) اولا که مسابقات ماشین رانی 30 مدل داره . رالی ــه ، فرمول یک ــه ، چمیدونم خیابونیه ، بیابونیه . آخه سرور برای بازی های آنلاین . هم بازی های تحت وب رو میگن بازی آنلاین ، هم کانتر استرایک رو هم کال آف رو هم هزار تا چیز دیگه رو ، هر هفته هم 2 - 3 تا تاپیک با همین سوال ایجاد میشه ، خب دقیقا بگین چه بازی رو میخواین هاست کنین تا راهنمایی کنیم ..

k3yv5n
August 7th, 2012, 00:30
پهنای باند نامحدود .. حتما .

ببینید ، یکم باید ادمی زاد فکر کنه . طرف میگه میخوام برم مسابقات ماشین رانی شرکت کنم ، چه ماشینی بگیرم ؟ ( بنزین هم نخواد :دی ) اولا که مسابقات ماشین رانی 30 مدل داره . رالی ــه ، فرمول یک ــه ، چمیدونم خیابونیه ، بیابونیه . آخه سرور برای بازی های آنلاین . هم بازی های تحت وب رو میگن بازی آنلاین ، هم کانتر استرایک رو هم کال آف رو هم هزار تا چیز دیگه رو ، هر هفته هم 2 - 3 تا تاپیک با همین سوال ایجاد میشه ، خب دقیقا بگین چه بازی رو میخواین هاست کنین تا راهنمایی کنیم ..

وااااااااااااااای قلبم وایساد ........ آروم تر چرا می زنی خب .............. سرور کانتر و کال آف

dertgtr
August 7th, 2012, 00:35
دوستان توجه داشته باشید این مطلبی که بنده پست می کنم آفر نیست بلکه فقط شخصی رو معرفی می کنم که می تونه به این دوستمون کمک کنه اگر می خواستم آفر بدم از سرورهای خودمون آفر می دادم

از کاربر با ای دی extern (http://www.webhostingtalk.ir/member/22497/) سوال کنید. ایشون تو کار سرورهای مخصوص بازی در ایران فعالیت می کنند :
ارائه خدمات سرور های اختصاصی و مجازی ایران
خدمات گیم سرور سایت ایشون :
GIGAVPS

(http://www.gigavps.ir)

CmanDesign
August 7th, 2012, 00:37
برای بازی Counter Strike ، شما به 400 مگاهرتز CPU و 512 مگ رم روی سیستم عامل ویندوز 2003 احتیاج دارید . برای Call of Duty هم ( تمامی سری ) به حداقل سروری با 768 مگ رم و 1 گیگاهرتز سی پیو نیازمندید .

reza*
August 7th, 2012, 00:42
برای بازی Counter Strike ، شما به 400 مگاهرتز CPU و 512 مگ رم روی سیستم عامل ویندوز 2003 احتیاج دارید . برای Call of Duty هم ( تمامی سری ) به حداقل سروری با 768 مگ رم و 1 گیگاهرتز سی پیو نیازمندید .

کال آو دیوتی روی 512 کاملا تست شده و جواب میده
به شرط اینکه کافیگش درست انجام بشه و از کنسل به بهترین شکل استفاده بشه

k3yv5n
August 7th, 2012, 15:04

دست شما درد نکنه بابت این اطلاعات ، سپاس

payam_shzbax
August 7th, 2012, 15:17
سلام.
سری سرور های گیم ایران.
سری به سایت و قیمت های ما بزنید.
GlowHost (http://glowhost.ir)
در صورتی که سوالی داشتید از طریق سایت یا پ.خ همینجا بنده در خدمتتون هستم

irlogo
August 7th, 2012, 15:50
www.webvillage.ir/v2/server/iran-vps

CmanDesign
August 7th, 2012, 16:02
خرید خود سرور بازی ، بصرفه تره تا vps ولی با این مشخصات در خدمت هستیم :) ( در مورد سرور های خود بازی هم میتونین باهام در تماس باشین تا قیمت بدم )

k3yv5n
August 8th, 2012, 00:27
خرید خود سرور بازی ، بصرفه تره تا VPS ولی با این مشخصات در خدمت هستیم :) ( در مورد سرور های خود بازی هم میتونین باهام در تماس باشین تا قیمت بدم )

پلان یک
CPU : E5620 2 Core
Guaranteed Memory : 1024 MB
Hard Disk Space : 60 GB
Monthly Bandwidth : 50 GB
IP Numbers Included : 1
50,000تومان ماهانه

پلان دو
CPU : E5620 2 Core
Guaranteed Memory : 2048 MB
Hard Disk Space : 80 GB
Monthly Bandwidth : 75 GB
IP Numbers Included : 1
80,000تومان ماهانه

دوست عزیز ما برای راه اندازی بخش بازی های آنلاین گروه گیم ایمگ : مجله ویدئویی بازی (http://gameemag.ir) سرور لازم داریم .... نمیتونیم خود سرور گیم رو خریداری کنیم چون از مزیتهای کلی اون بی بهره خواهیم موند ... اگه گروهی باشه که از ما حمایت کنه و با شرایط ما سازگار باشه با خرید گیم سرور هم موافقیم .

CmanDesign
August 8th, 2012, 00:52
شما فک کنم اگر اسم روی آواتار بنده رو ببینید ، منو خواهید شناخت :) ، به هر صورت میدونم میخواین چیکار کنین ، صرفا نظرمو قبل تر توی تاپیک داخل همون انجمن گفتم ..

payam_shzbax
August 8th, 2012, 01:01
دوست عزیز ما برای راه اندازی بخش بازی های آنلاین گروه گیم ایمگ : مجله ویدئویی بازی (http://gameemag.ir) سرور لازم داریم .... نمیتونیم خود سرور گیم رو خریداری کنیم چون از مزیتهای کلی اون بی بهره خواهیم موند ... اگه گروهی باشه که از ما حمایت کنه و با شرایط ما سازگار باشه با خرید گیم سرور هم موافقیم .
یعنی شما مدیریت این سایت هستید؟
اگر هستید پ.خ بدید تا صحبت کنیم

k3yv5n
August 8th, 2012, 01:16
شما فک کنم اگر اسم روی آواتار بنده رو ببینید ، منو خواهید شناخت :) ، به هر صورت میدونم میخواین چیکار کنین ، صرفا نظرمو قبل تر توی تاپیک داخل همون انجمن گفتم ..

نشناختم متاسفانه ...... :105:

par30
August 8th, 2012, 01:46
کانتر سورس اگر راه اندازی کردی ای پی پ خ کن متشکر

samansystems
August 8th, 2012, 11:49
تو ديتاسنتر تبيان ميتونيم به شما سرويس بديم ولی پهنای باند نامحدود نيست.
هر 100 گيگ پهنای باند 40 هزار تومان قيمتش هستش.
آی پی اينترنت و اينترانت هم ميتونيم بديم.
چه مقدار رم نياز داريد ؟

k3yv5n
August 8th, 2012, 11:54
RAM 512 می خوام باشه با cpu 400 بر روی بستر اینترانت

samansystems
August 8th, 2012, 12:12
اينترانت خالی ارائه نميشه. اينترنت به همراه آی پی اينترانت ارائه ميشه.
قيمت وی پی اس با 512 مگ رم و 50 گيگ پهنای باند ماهانه 40000 تومان هستش. يک آی پی اينترانت و 2 آی پی اينترنت هم ارائه ميشه.

aligoli
August 8th, 2012, 15:42
برای بازی wow چه مقدار رم و پردازنده نیاز هست ؟

k3yv5n
August 8th, 2012, 21:17
برای بازی wow چه مقدار رم و پردازنده نیاز هست ؟

ایده آلش ram : 1 g و پردازنده دو هسته ای پیشنهاد میشه .

hamnafas
August 8th, 2012, 22:33
وی پی اس ایران
پهنای باند نامحدود نه ولی پورت 100 و منابع خوب نیاز دارید