توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل رایگان روشن و خاموش کردن vps
MehrPC
August 6th, 2012, 22:24
پنلی رایگان برای روشن خاموش و ریست وی پی اس توسط مشتری هست ؟
مجازی ساز vmware هست
sina_mech
August 6th, 2012, 22:36
اگر از esxi 4.1 استفاده میکنید، خودش مثل اینکه داره! برای ورژن 5، پنل تحت وب نداره. پنل های موجود هم رایگان نیست!
MehrPC
August 6th, 2012, 22:41
ورژن 5 دارم
sina_mech
August 6th, 2012, 23:08
ورژن 5 دارم
پس مجبورید هزینه کنید. یه راهش هم این هست که به مشتری ها نرم افزار رو بدید به جای پنل تحت وب. هزینه تون هم پایین میاد اینطوری.
taghi.karimi
August 6th, 2012, 23:18
اگر حتما باید تحت وب باشد باید هزینه کنید.
اگر نه میتوانید از نرم افزار استفاده کنید که حجم ان 2مگابایت است و توسطخود vmware اکانت داده میشود
MehrPC
August 6th, 2012, 23:20
توسط خود وی ام ویر چه جوریه ؟
sina_mech
August 6th, 2012, 23:20
اگر نه میتوانید از نرم افزار استفاده کنید که حجم ان 2مگابایت است و توسطخود vmware اکانت داده میشود
اسم نرم افزار رو میگید؟ :) خیلی فکر کردم، یادم نیومد که به این دوستمون بگم
Milad-H
August 6th, 2012, 23:23
پنلی رایگان برای روشن خاموش و ریست وی پی اس توسط مشتری هست ؟
مجازی ساز vmware هست
از Vcenter استفاده کنید. کد لایسنس رایگان در انجمن موجود است
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:29
اگر از esxi 4.1 استفاده میکنید، خودش مثل اینکه داره! برای ورژن 5، پنل تحت وب نداره. پنل های موجود هم رایگان نیست!gxth
لطفا اطلاعات غلط به مردیم ندین
4.1 کی گفته داره و 5 تحت وب نداره
توضیح خلاصه ومفید
1-esx تا اخرین نسخه که 4.1 که بود رو.ی خودش کلا پنل تحت وب داشت بصورت مستقل
2-esxi کالا پنل تحت بو نداشت و یکی از فقهای اشکاری این دو نسخه یعنی esx/esxi با هم بود همچنبن از نسخه 5 ساپورت پنل تحت وب ویام ور به esxi افزوده شده البته بصورت متقل و روی خود esxi نیتس بلکه باید ابتدا وی سنتر نصب شود سپس به وی سنتر وصل شود و بعد از اون طریق میشه به کاربر پنل تحت وب داد
همچنین کی گفته پنل رایگان نداره خود پنل و یام ور کاملترین پنل هست و بارحتی میشه به کاربر پنل خاموش و روشن و همچنین کنسول وی ام ور داد مهمترین مزیت پنل وی امور داشتن کنسول مدیریت سرور هست که تا این لحضه هیچ کدوم این برنامهای که نوشته شده و ارایه شده بصورت رسمی تا این لحضه این امکان نداشتن و معرفی نشده یکیاز همگکارن دارن انجام میدن ول یتا این لحضه هنوز بصورت رسمی منتظرنکردن که این قابلیت کنسول هم داشته باشه
دوستانی هم که نمیبخوان برای وصل شدن به پنل مدیریت و کنسول از برنامه حجیم VMware vSphere Client استفاده کنند میتونند از برنامه با حجم 2 یا 3 مگ SolarWinds-VMConsole استفاده کنند که نیازشون جهت خاموش و روشن و یا ریوبت برطرف کنه فکرکنم توی فورم 1000000 بار درمورد دادن پنل و داشتن پنل صحبت شده فکرمیکنم هرکی در این مورد توضیحی خواست این تاپیک بخونه کاملا متوجه قضیه بشه
موفق باشید
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:30
دوست عزیز ویسنتر به تنهایی این قابلیت نداره که تحت پنل بدین به خود کاربر و برای ادمین سرور هست تا کاربر این برنامه
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:34
هیچ گونه هزینه نیازی نیست با ترکیب وی سنتر + vSphere 5 vCenter Web Client میشه پنل تحت وب داد
به تاپیک زیر مراجعه کنید
اموزش(vSphere 5 vCenter Web Client ) نصب و کانفیگ پنل وی ام ور تحت وب بصورت فیلم با لینک مستقیم (http://www.webhostingtalk.ir/f66/51337)
Milad-H
August 6th, 2012, 23:34
دوست عزیز ویسنتر به تنهایی این قابلیت نداره که تحت پنل بدین به خود کاربر و برای ادمین سرور هست تا کاربر این برنامه
با استفاده از WEB Client در کنار Vcenter امکان اریه پنل به کاربر وجود دارد
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:36
اسم نرم افزار رو میگید؟ :) خیلی فکر کردم، یادم نیومد که به این دوستمون بگم
SolarWinds-VMConsole
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:38
هیچ گونه هزینه نیازی نیست با ترکیب وی سنتر + vSphere 5 vCenter Web Client میشه پنل تحت وب داد
به تاپیک زیر مراجعه کنید
اموزش(vSphere 5 vCenter Web Client ) نصب و کانفیگ پنل وی ام ور تحت وب بصورت فیلم با لینک مستقیم (http://www.webhostingtalk.ir/f66/51337)
با استفاده از WEB Client در کنار Vcenter امکان اریه پنل به کاربر وجود دارد
پست قبلیتون بخونید
Milad-H
August 6th, 2012, 23:41
پست قبلیتون بخونید
بنده در آن پست قصد معرفی اجمالی یک سرویس رایگان رو داشتم و میخواستم تاپیک آموزشی شما را معرفی کنم
پ ن : بنده با شما بحث ندارم
MagicVps.Com
August 6th, 2012, 23:52
عزیز کسی نگفت بحث دارید با توجه به پستی که زدین پاسخ دادم سو برداشت بوده از طرف شما که بحث میخوام کنم در این مورد