توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامین های بینالمللی قیمت پایین
amireza21
August 6th, 2012, 16:13
دوستان سایتی رو میشناسید که دامین های بینالمملی رو با قیمت پایین بفروشه ؟
Saati
August 6th, 2012, 16:39
البته نمیشه گفت ارزان هست ولی هنگام ثبت دامین تخفیف میده.
amireza21
August 13th, 2012, 12:35
ویرایش شد
samansystems
August 13th, 2012, 13:32
http://www.iranwhois.com
ccm
August 13th, 2012, 15:25
باسلام
سایت های خارجی با قیمت کم و مناسب ثبت می کنن ولی اکثراً مشکل تحریم داره
نمونش توی این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f22/55085/
ثبت دامنه با قیمت 3 دلار ولی فقط ثبته و باید با کارت اعتباری خارجی پرداخت کنی و مشخصات ایرانی ندی
اگه مشکل کارت اعتباری خارج نداری سای های خارجی مثل name.com و godaddy.com خیلی ارزون هستند
ولی یادت باشه اگه دامنه خوبی داری اصلا شک نکن و از طریق tucows ثبت کن
قیمتش بالاست نسبت به مواردی که گفتم ولی شرکت کانادایی هست و با ایران هیچ مشکلی نداره !
تازه نمایندگی خاورمیانش ایرانه !!!
دامنه parsonline.com که برای شرکت پارس آنلاین هست سال 2000 توسط همین رجستری ثبت شده و تاحالا هیچ مشکلی نداشته !
اگه هم قیمت ارزون می خوای تو همین ایران ، از طریق onlinenic یا دایرکتی ثبت کن !
انتخاب با خودت هست
پیروز و موفق باشید
amireza21
August 13th, 2012, 19:41
این onlinenic ماله ایرانه ؟؟
پرداختشم باکارت های ایران هه !؟
Milad-H
August 13th, 2012, 21:03
این onlinenic ماله ایرانه ؟؟
پرداختشم باکارت های ایران هه !؟
ایران تحت تحریم شدید onlinenic قرار دارد
ccm
August 13th, 2012, 23:35
باسلام دوست عزیز
شرمنده ببخشید اشتباه نوشتم
تو همین ایران ، شرکت هایی هستند که از طریق onlinenic دامنه ثبت می کنن و هزینه کمتری هم می گیرند ثبت به اینکه از طریق رجستری های دیگه ثبت کنن !
onlinenic با ایران خیلی مشکل داره و من خیلی این رو شنیدم و حتی یادم هست تو سایتش تو لیست کشور هاش ایران نبود ! جدیداً رو نمی دونم
ولی نکته جالب اینجاست که شرکت های بزرگ تو همین ایران هم دامنه های org رو از طریق این رجستری ثبت می کنن
دایرکتی هم پنل بهتری داره و هم قیمت هاش مناسبه ، اگه دامنه معمولی دارید از طریق همین رجستری ثبت کنید ( شرکت های ایرانی نماینده همین رجستری تو ایران زیاده و مشکل تحریم هم نداره )
ولی دامنه های خوب رو از طریق tucows ثبت کنید بهتره ، سابقش بیشتره و دومین رجستری دنیا حساب می شه
من متوجه نشدم ، شما مشکل پیرداخت به خارج دارید یا خیر ؟
پیروز و موفق باشید