سلام. جهت دیدن لیست پلان های ما به آریا وی پی اس مراجعه نمائید :http://www.ariavps.com
سرور جدید اضافه شد
مشخصات اصلی این سرور :
Dual Xeon 5680 Hexa Core
8 عدد هارد 2 ترابایت با راید 1/0 با توان فوق العاده بالا
1 گیگابیت پورت اختصاصی
موقعیت : انگلستان
AriyaDownload
August 6th, 2012, 14:03
سلام
من از ایشون سرویس دارم و تا الان مشکلی نبوده
راضی هستم از کیفیتشون
:->
kingxerxes
با سلام من از ایشون قبلا سرویس گرفتم برای دانلود کارشون خوب بود امیدوارم موفق باشید
AhvazGame
مدت خدماتشون ضمانتی نداره.ضمنا اینکه ایشون خودشون رو معرفی نمی کنن !
ERfan.Taleghani
August 6th, 2012, 17:00
دوستان عزیز سه کاربر جدید به سرور هتزنر آلمان اضافه شده است و با توجه به سخف افزار سفارش داده شده توسط این کاربر ها سرور هتزنر آلمان فعلا ظرفیت تکمیل می باشد . می توانید از سرویس Yesuphost و ovh استفاده نمائید . ضمنا سرور جدید هتزنر در صورت سفارش دوستان تا 24 ساعت آینده تهیه خواهد شد . پیگیر درخواست ها از طریق ایمیل هستم .
ERfan.Taleghani
August 6th, 2012, 18:20
یک سرور جدید از هترنز اضافه شد ! Ex4s - سفارشات از فردا واسه این سرور تحویل داده میشه !
makh000f
August 6th, 2012, 18:58
دوستان عرفان عزیز تایید میشن !
ERfan.Taleghani
August 6th, 2012, 19:35
http://up.p30day.com/images2/20872310256708246628.jpg
پلان جدید و سرور جدید از کیمسوفی !
پرتال به زودی راه اندازی خواهد شد . VpsTools به زودی ....
Nevertime7
August 6th, 2012, 20:55
آقای طالقانی تائید میشن!;):67:
ERfan.Taleghani
August 6th, 2012, 23:51
راه اندازی سرور های ...ان و غیره به عهده خود کاربر می باشد و ما هیچ گونه مسئولیتی رو در این باره بر عهده نخواهیم گرفت ! سوال های تکراری نفرمائید + اینکه پلان ها به صورت پیش فرض هستند و پلان های پایین تر از اینهایی که زدیم ارائه نمی شود !
danial_021
August 7th, 2012, 00:44
آقا عرفان به شدت تایید میشن،
بنده از ایشون یه پلن سنگین و حرفه ای برای دانلود دارم.
و واقعا راضیم از کیفیت سرور.
پشتیبانی هم بسیار عالی ساپورت می کنن.
ERfan.Taleghani
August 7th, 2012, 10:12
سرور جدید از کیمسوفی در دست تهیه می باشد. ! سفارش ها پس از دریافت سرور تحویل داده می شوند. دوستانی که سرویس تهیه می کنند نظراتشون رو 48 ساعت پس از دریافت اگر مایل بودند اینجا پست کنند.
ERfan.Taleghani
August 7th, 2012, 15:03
سفارش دوستان تحویل داده شد . باقی سفارش ها تا شب . سرور کیمسوفی + هتزنر جدید خریداری شده و ایشالا تا شب تحویل گرفته میشه .
mosili
August 7th, 2012, 20:08
من هم ازشون سرویس گرفتم . ایشون قبل از پرداخت به بنده سرویس رو تحویل دادن و تمامی تنظیماتش رو انجام دادن .
قیمت هاشون خوبه واقعا . امیدوارم همینطور بمونه .
برخوردشون هم عالیه .
در کل راضیم ازشون . خدا ازشون راضی باشه :دی
ERfan.Taleghani
August 7th, 2012, 22:55
دوستان عزیز سرور جدید از دیتا سنتر RedStation و جناب صالحی ( Dreamdata ) تهیه شده و به زودی آماده سرویس دهی می باشد
مشخصات پلان ویژه :
1 گیگابایت رم
40 گیگابایت هارد ساس
5 ترابایت ترافیک
1 عدد آی پی اختصاصی
ماهانه : 20 هزار تومان
هر 100 گیگابایت هارد اضافه : 15 هزار تومان
1 ترابایت ترافیک :5 هزار تومان
هر 1 گیگابایت رم : 10 هزار تومان
جهت سفارش با ما از طریف میل در تماس باشید : Mosio.poarow@gmail.com
mostafa0011
August 10th, 2012, 11:29
دوستان من یه مدته سرور انگلستان از ایشون خریداری کردم واقعا عالیه.هم قیمت ها کاملا مناسبه و هم کیفیتشون خیلی بالاست.
ما که راضی هستیم.دمشون گرم
من قبلا از جاهای زیادی سرور خریداری کرده بودم ولی تا حالا اینقدر راضی نبودم=p~
ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 11:38
پست اول به روز شد . قیمت ها به هیچ عنوان تخفیف نخواهند داشت . سرور جدید از دیتا سنتر Singlehop تهیه شده است. به زودی لیست قیمت ها قرار خواهند گرفت و فروش آن بعد از 2 سرور رد استیشن می باشد .
سلام. خیر. 2 عدد سرور از کیمسوفی تهیه شد و کاملا الان پر هستند . تعداد مشخصی سرور مجازی روی هر سرور ساخته میشه. اگر بخواید با یکم هزینه بیشتر روی سرور انگلستان و یا سرور آمریکا بهتون تحویل بدم . آلمان هم هستش . انتخاب با شما هست. فقط پلان فوق رو 30 هزار تومان محاسبه می کنم
ERfan.Taleghani
August 10th, 2012, 23:21
سلام دیشب یه سرور مجازی از انگلیس سفارش دادم و تحویل گرفتم . در حال حاضر برخورد ، پشتیبانی و سرویس عالی هست
خدا کنه همیشه اینطور بمونه
sadegh74
August 11th, 2012, 13:01
نه گذون درمیاد چون میخام 6 ماهه بگیرم ...
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 15:39
نه گذون درمیاد چون میخام 6 ماهه بگیرم ...
سرور از کیمسوفی سفارش داده شد. در صورتی که تا 6 ساعت آینده میتونید صبر کنید من با همین سرویس در خدمتون هستم.
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 15:57
یک پیشنهاد عالی در پست اول برای اولین بار اضافه شده است. حتما پست اول را بخوانید
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 18:49
سرور Ex4 جدید از دیتا سنتر هتزنر خریداری شده است. دوستان عزیز می توانند درخواست های خود را برای ما ایمیل کنند و سرویس مورد نظر خود را برای ما ارسال کنند تا بهترین پیشنهاد را برای شما ارسال نمائیم. یا علی
baber
August 11th, 2012, 18:55
این plan هنور هست
سلام. پلان فوق موجود هست. سرعت دانلود لینک فوق 117 مگابایت بر ثانیه هستش که فایل پیوست شده. . یا علی
7731
sadegh74
August 11th, 2012, 19:51
بله میتونم صبر کنم حتما .... در ضمن مجازی ساز دارد و ... ؟ از لحاظ امنیت و .. چجوری هستش ؟؟ مخصوصا دیداس پروتکشن ها ؟؟ و اینکه این پلن روش چه سیستم عاملی رو ارائه میدین ؟؟
baber
August 11th, 2012, 20:01
سلام. پلان فوق موجود هست. سرعت دانلود لینک فوق 117 مگابایت بر ثانیه هستش که فایل پیوست شده. . یا علی
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/7731-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%7C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-ovh-test-png
ممنون دوست عزیز
1-این سرعت آیا روی vps هست ؟
2- آیا روی همین plane هست ؟
4- شما که سایت ندارید - id yahoo هم که ندارید - شماره تماس هم که نمیدید چنانچه مشکلی پیش بیاد فکر نمیکنید تا ما بخواهیم به شما e-mail بزنیم و تا شما جواب دهید مشکلات زیادی مکن هست برای ما پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 20:13
ممنون دوست عزیز
4- شما که سایت ندارید - id yahoo هم که ندارید - شماره تماس هم که نمیدید چنانچه مشکلی پیش بیاد فکر نمیکنید تا ما بخواهیم به شما e-mail بزنیم و تا شما جواب دهید مشکلات زیادی مکن هست برای ما پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
وب سایت در دست طراحی هستش. چون بنده شرکت نیستم منتظر ام توی روزنامه رسمی آگهی تاسیس بزنم و شماره ثبت بگیرم که درگاه پرداخت آنلاین بگیرم به امید خدا. نهایت تا یک هفته آینده قول دادند تمام شه. چون 2 ماه هست درگیرشم. از لحاظ شماره تماس بله. من شماره تماس به کسی نمیدم. ایمیل بنده هست که از 8 صبح تا 1 صبح بنده و همکارم هستیم و پاسخگو هستیم. طی ساعات باقی مانده هم اگر ایمیل خاصی از طرف کاربر بیاد که حاد باشه بر طرف میشه که تاحالا شکر خدا نبوده. ولی کاره دیگه.پیش میاد و ما باز هم پاسخگو خواهیم بود. دامین پارسیان وی پی اس ایشالا از ماه اینده با تکمیل کلیه شرایط ذکر شده و طراحی سایت ایشالا به بهره برداری میرسه.
پانل ریبوت هم داده می شود.
آی دی یاهو داریم. ایمیل کنید برای بنده ایمیلتون رو داشته باشم اونجا میدم خدمتون
baber
August 11th, 2012, 20:16
وب سایت در دست طراحی هستش. چون بنده شرکت نیستم منتظر ام توی روزنامه رسمی آگهی تاسیس بزنم و شماره ثبت بگیرم که درگاه پرداخت آنلاین بگیرم به امید خدا. نهایت تا یک هفته آینده قول دادند تمام شه. چون 2 ماه هست درگیرشم. از لحاظ شماره تماس بله. من شماره تماس به کسی نمیدم. ایمیل بنده هست که از 8 صبح تا 1 صبح بنده و همکارم هستیم و پاسخگو هستیم. طی ساعات باقی مانده هم اگر ایمیل خاصی از طرف کاربر بیاد که حاد باشه بر طرف میشه که تاحالا شکر خدا نبوده. ولی کاره دیگه.پیش میاد و ما باز هم پاسخگو خواهیم بود. دامین پارسیان وی پی اس ایشالا از ماه اینده با تکمیل کلیه شرایط ذکر شده و طراحی سایت ایشالا به بهره برداری میرسه.
پانل ریبوت هم داده می شود.
آی دی یاهو داریم. ایمیل کنید برای بنده ایمیلتون رو داشته باشم اونجا میدم خدمتون
ممنون میشم جواب ابن 2 س.ال هم بدید
و جواب های من ؟؟ کنسول تحت ویندوز و یا تحت وب برای مدیریت سرور داره ؟؟ سیستم عامل هاش لینوکس هم ارائه میشود یا خیر ؟؟ و اینکه پلن فوق برای هاستینگ فقط 1 سایت با بازدید بالا مناسب هست دیگه ؟؟ شبکه اجتماعی هست...
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 20:38
سلام. سرور های مجازی لینوکس رو ما روی سرور فوق میزبانی نمی کنیم !
بهتر هست برای این کار از سرور های ایکس ال هاست آمریکا و یا هتزنر آلمان استفاده کنید . که هزینه هاش کمی بالا تر هستند. اگر هم تمایل صرفا به داشتن سرویس از اینجا دارید می تونم با همین قیمت ارائه بدم !
ERfan.Taleghani
August 11th, 2012, 22:01
سرور کیمسوفی تحویل گرفته شد. سفارش ها ارسال میشه
سرور سوم از دیتا سنتر RedStation سفارش داده شد .
پلان ویژه دیتا سنتر رد استیشن - موجودی 1 عدد
2 گیگابایت رم
500 گیگابایت فضای دیسک
1 گیگابیت پورت اختصاصی به همراه ترافیک نا محدود
ماهانه : 35 هزار تومان
پیشنهاد ویژه OVH
سرور مجازی با رم 2 و 40 گیگابایت هارد دیسک بر روی دیتا سنتر OVH - خود OVH نه kimsufi با هزینه تنها 20 هزار تومان - تحویل فوری
lo0ord
August 12th, 2012, 00:30
من هم از ایشون سرور گرفتم. واقعا با اخلاق هستن و پشتیبانیشون + کیفیت سرورشون حرف نداره .
ERfan.Taleghani
August 12th, 2012, 00:33
سرور کیمسوفی تحویل گرفته شد. سفارش ها ارسال میشه
سرور سوم از دیتا سنتر RedStation سفارش داده شد .
پلان ویژه دیتا سنتر رد استیشن - موجودی 1 عدد
2 گیگابایت رم
500 گیگابایت فضای دیسک
1 گیگابیت پورت اختصاصی به همراه ترافیک نا محدود
ماهانه : 35 هزار تومان
پیشنهاد ویژه OVH
سرور مجازی با رم 2 و 40 گیگابایت هارد دیسک بر روی دیتا سنتر OVH - خود OVH نه kimsufi با هزینه تنها 20 هزار تومان - تحویل فوری
پلان رد استیشن فروش رفت. و فقط پلان ovh موجود می باشد.
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 20:11
دوستان عزیز به هیچ عنوان درخواست سرویس جهت راه اندازی ......ان و **** و غیره نفرمائید ! بر روی سرور های ما به هیچ عنوان راه اندازی اینگونه سرویس ها مجاز نیست و در صورت مشاهده سرویس مورد نظر حذف و هزینه به حساب مشتری عودت داده خواهد شد !
سرور جدید از هتزنر اضافه شد ! Ex4s ! به مناسبت عید سعید فطر تخفیف ویژه ای شامل این پلان خواهد شد !
پیشنهاد ما :
1 گیگابایت رم
1 پردازنده اختصاصی
100 گیگابایت فضای دیسک
1 گیگابیت پورت اشتراکی ! 10 مگابیت اختصاصی ( 10 مگابیت گارانتی خواهد شد و سرویس تا 500 مگابیت قابل استفاده است )
ترافیک حساب شده بسته به ظرفیت سرور
ماهانه : 13 هزار تومان !
babelirani
August 13th, 2012, 20:42
با سلام
شما که اسپانسر سایت ما نیستی و بنده از شما هیچ سروری نگرفتم اگه لطف میکنید ادرس سایت ما رو به عنوان اسپانسر هاست دانلود به مشتری هاتون ندید
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 20:52
لطف کنید آدرس بدید که بنده معرفی کردم شمارو !
بنده از میان کاربر ها جز Androidkade.com و Ariyadownload.com شخص دیگری رو معرفی نکردم ! موفق باشید. مطلبی هم دارید ایمیل کنید ! ایمیل بنده در زیر موجود است !
پیوست ": داشتم سند باکس رو نگاه مینداختم ! این مال زمانی هست که بنده و شما طی مدت خیلی کوتاه با همدیگر کار می کردیم و ... ;-) . موفق باشید ایشالا !
babelirani
August 13th, 2012, 22:16
لطف کنید آدرس بدید که بنده معرفی کردم شمارو !
بنده از میان کاربر ها جز Androidkade.com و Ariyadownload.com شخص دیگری رو معرفی نکردم ! موفق باشید. مطلبی هم دارید ایمیل کنید ! ایمیل بنده در زیر موجود است !
پیوست ": داشتم سند باکس رو نگاه مینداختم ! این مال زمانی هست که بنده و شما طی مدت خیلی کوتاه با همدیگر کار می کردیم و ... ;-) . موفق باشید ایشالا !
جالبه
کاش اهل این بودم که واقعیت هارو بگم ولی دوستانی به بنده پیام دادن و ازم پرسیدن که اسپانسر ما هستید یا خیر
شما در اون مدت کوتاه همکاری هم هیچ چیزی به ما ندادید پس دیگه اسمی از ما نبرید
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 22:31
من اصلا دوست ندارم شما توی تاپیک بنده پست بزنید و ادامه بدید . فنگ رو خیلیا میان میندازند و تاپیک فروش خیلیا رو الکی کش میدند. هر کسی با بنده مشکلی داره میتونه از بنده سرویس نگیره ! کیفیت سرویس هامون رو دوستان تجربه کردند و بودن یا نبودن خیلی از عزیزان که ان شاالله همگی موفق باشند برای ما فرقی نداره و کار خودمون رو می کنیم ! androidkade.com و بسیاری از سایت های دیگر اینقدر بزرگ و معتبر هستند که ... یا علی. شمام موفق باشید جناب سینای عزیز. ما شما رو دوست داریم !
Sir.DarKNesS
August 13th, 2012, 22:34
یه وی پی اس از ایشون گرفتیم از RedStation و سریع تحویل دادن
رم 4 گیگ
300 گیگ ساس
4 کور
کیفیت , پرت , اپتایم عالی هستش. تایید میشن
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 22:38
به درخواست دوستان برای تهیه سرویس و آفر کیمسوفی سرور جدید از جناب کوهی عزیز تهیه شده و آماده سرویس دهی می باشد. کماکان آفر کیمسوفی پا برجاست !
3 گیگابایت رم گارانتی شده
250 گیگابایت هارد دیسک
1 گیگابیت پورت اشتراکی - 100 مگابیت گارانتی شده
ترافیک بسته به ظرفیت سرور بدون محدودیت
1 پردازنده 2.66 گیگاهرتزی !
تنها 20 هزار تومان
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 22:49
یه وی پی اس از ایشون گرفتیم از RedStation و سریع تحویل دادن
رم 4 گیگ
300 گیگ ساس
4 کور
کیفیت , پرت , اپتایم عالی هستش. تایید میشن
خواهش بابک عزیز. ایشالا سایت جدید مثل pressmovie موفق باشه.
vampaste
August 13th, 2012, 22:57
دوست عزیز cms هم بخوایم شما نصب مبکنی روش؟؟؟
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 23:05
دوست عزیز cms هم بخوایم شما نصب مبکنی روش؟؟؟
دوست عزیز Cms رو خب یک هاست اشتراکی تهیه کنید واسش ! اینطوری باید سرور مجازیتون رو مدیریت کنیم براتون که مقرون به صرفه نیست ! شرکت معتبر واسه ارائه هاست اشتراکی با کیفیت خوب هست. بگردید پیدا میشه
vampaste
August 13th, 2012, 23:08
دوست عزیز Cms رو خب یک هاست اشتراکی تهیه کنید واسش ! اینطوری باید سرور مجازیتون رو مدیریت کنیم براتون که مقرون به صرفه نیست ! شرکت معتبر واسه ارائه هاست اشتراکی با کیفیت خوب هست. بگردید پیدا میشه
معتبر مثل irpowerweb.com
مثل hostiran.net
hostdl.com
pardishosting.com
tehranweb.net
kimiahost.com !!!
پلان سرور های کیمسوفی خالی هستش + هتزنر + یک دونه شاید روی Redstation داشته باشم ! بقیه پر هستند و آی پی اضافه هم ندارم روشون.
اگر خودتون مسئولیت کانفیگ سرور مجازیتون رو به عهده میگیرد من سرویس رو بهتون تحویل میدم !
vampaste
August 13th, 2012, 23:21
اگر خودتون مسئولیت کانفیگ سرور مجازیتون رو به عهده میگیرد من سرویس رو بهتون تحویل میدم !
نمیشه خودتون انجام بدید. هزینشو میدم
ERfan.Taleghani
August 13th, 2012, 23:23
نمیشه خودتون انجام بدید. هزینشو میدم
کانفیگ حرفه ای برای سرور های مجازی و پشتیبانی یک ماهه اون 50 هزار تومان هستش . کانفیگ رو براتون انجام میدیم. اگر مشکلی در امنیت + کانفیگ سرور مشاهده کردید هزینتون عودت داده میشه !
ERfan.Taleghani
August 14th, 2012, 16:56
وب سایت Parsianvps.com راه اندازی شد. دوستان از این به بعد می توانند به صورت آنلاین سفارش خود را برای ما ارسال کنند و پرداخت کنند. تا ساعاتی دیگر کلیه امکانات پارسیان وی پی اس در خدمت شما خواهد بود !
Mr.Roham
August 14th, 2012, 19:39
سایتتون ساسپند شده
ERfan.Taleghani
August 14th, 2012, 19:52
سایتتون ساسپند شده
سلام. از یک شرکت ایرانی هاست ایران تهیه کرده بودیم. متاسفانه پشت دستمون رو بو نکرده بودیم که این شرکت .... الان هم دی ان اس ها عوض شده و تا ساعتی دیگر سایت رو درست بالا میاریم ! یا علی
ERfan.Taleghani
August 15th, 2012, 12:43
سرور جدید از انگلستان سفارش داده شد. این سرور 4 امین سرور از انگلستان می باشد که به دلیل رضایت مشتریان از کیفیت آن به درخواست مشتری ها سفارش داده شده است. آفر ها تا ساعتی دیگر دتر همین تاپیک اعلام خواهند شد
30tGame
August 15th, 2012, 13:36
سلام. از یک شرکت ایرانی هاست ایران تهیه کرده بودیم. متاسفانه پشت دستمون رو بو نکرده بودیم که این شرکت .... الان هم دی ان اس ها عوض شده و تا ساعتی دیگر سایت رو درست بالا میاریم ! یا علی
اگر از جایی هاست خریدید و بهتون ندادن خوب میتونید توی بخش انتقاد در موردشون تاپیک بزنید تا سایرین به این مشکل بر نخورن
bigarash
August 15th, 2012, 16:50
یک سرور انگلیس تحویل گرفته شد! تا الان که همه چی فوق العاده بوده امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه! ایشون خیلی انسان شریفی هستن کسانی که قصد خرید سرور دارن من ایشون رو پیشنهاد میدم!
ERfan.Taleghani
August 15th, 2012, 16:56
اگر از جایی هاست خریدید و بهتون ندادن خوب میتونید توی بخش انتقاد در موردشون تاپیک بزنید تا سایرین به این مشکل بر نخورن
توی تاپیک انتقادات یک پست میزنم ! با اینکه اصلا دنبال این نیستم با کسی به مشکلی بخورم ولی خودشون مثل اینکه دنبال اینن که زیر انگشت باشند !
Behrouz50Amir
August 15th, 2012, 17:02
Slm In server Amrica chi shod pas
ERfan.Taleghani
August 15th, 2012, 17:16
Slm In server Amrica chi shod pas
فارسی تایپ کنید - ضمنا. سرور آمریکا یک Xlhost داشتیم که فعلا پر شده و تمایلی به خرید سرور جدید از آمریکا نداریم.
سلام. بله . منتها بر روی دیتا سنتر دیگری موجود است با هزینه 30 هزار تومان. سرور جدید دوبرابر کیفیت بهتری داره
sadegh74
August 15th, 2012, 21:38
آقا عرفان 100 % و کاملا تایید میشن .. کارشون حرف نداره .. پشتیبانی + نحوه برخورد واقعا عالیه ... من از اکثر جاهایی که وی پی اس ارائه میدن .. پلن گرفتم .. اما واقعا قیمت و کیفیت و پشتیبانی ایشون واقعا حرف نداره .. امیدوارم تا آخر اینجوری ادامه داشته باشه ... تشکر
ERfan.Taleghani
August 15th, 2012, 23:14
آقا عرفان 100 % و کاملا تایید میشن .. کارشون حرف نداره .. پشتیبانی + نحوه برخورد واقعا عالیه ... من از اکثر جاهایی که وی پی اس ارائه میدن .. پلن گرفتم .. اما واقعا قیمت و کیفیت و پشتیبانی ایشون واقعا حرف نداره .. امیدوارم تا آخر اینجوری ادامه داشته باشه ... تشکر
کاری که از دستمون بر میاد انجام میدیم صادق جان .
GOD
August 16th, 2012, 12:53
لینکی که برای سفارش گذاشتی خرابه برادر
404 Not Found
ERfan.Taleghani
August 16th, 2012, 17:06
لینکی که برای سفارش گذاشتی خرابه برادر
404 Not Found
سلام. سبد خرید - Parsian VPS (http://www.parsianvps.com/cart.php) خدمت شما
در حال اد کردن محصولات هستم. فعلا سرور های فرانسه و آلمان و ovh اکی شده ! باقی رو هم تا شب ایشالا اضافه می کنم عزیزم.
ERfan.Taleghani
August 16th, 2012, 18:25
پشت اول به روز شد
ParsianVPS_SR
August 17th, 2012, 16:34
تمامی یوزر ها در پورتال کاربری با آدرس :
ثبت نام کنید - Parsian VPS (http://www.parsianvps.com/register.php)
ثبت نام کنند...
------------------------
برای پشتیبانی بهتر و خدمات بیشتر...
------------------------
از این به بعد تمامی سرویس ها فقط در تیکت پشتیبانی تحویل داده میشه...
کلیه سفارش ها تحویل شد !
دوستان فقط سفارش هارو انلاین انجام بدید و بعد از واریز نهایت تا یک ساعت سرویس تحویل میشه !
DVDMAN
August 17th, 2012, 18:45
سلام
سرور درخواستی تحویل گرفته شد
قبل از واریز مبلغ کارمون رو راه انداختن. کارشون درسته.
ParsianVPS_SR
August 17th, 2012, 19:41
تا ساعاتی دیگر سرور Kimsufi جدید اضافه میشه
250 گیگابایت هارد دیسک
تنها 24.900 هزار تومان
--------------
و این پلان هم آماده سرویس دهی میشود...:53:
ParsianVPS_SR
August 17th, 2012, 22:23
سلام دوستان،
به مناسبت عید فطر میخوایم تخفیف ویژه...
فقط برای 10 نفر اول
کد تخفیف : pv-offer1
وارد کنید و 6.900 تومان تخفیف را از صورت حساب خود کسر کنید...:-*
تذکر : این کد فقط برای ماه اول هست و 1 بار برای هر سفارش استفاده میشه...
ztest
August 18th, 2012, 11:59
قوانین خاصی ندارید ؟
مجازی سازی Kimsufi چیه ؟
سیستم عامل چی نصب می کنید ؟ اگر مشکلی پیش بیاد نصب مجدد دارید ؟ به چه صورت ؟
پنل میدید ؟
در صورت تمدید قیمت به همین صورت برای مشتری قدیمی ثابت میمونه ؟
ERfan.Taleghani
August 18th, 2012, 12:13
قوانین خاصی ندارید ؟
مجازی سازی Kimsufi چیه ؟
سیستم عامل چی نصب می کنید ؟ اگر مشکلی پیش بیاد نصب مجدد دارید ؟ به چه صورت ؟
پنل میدید ؟
در صورت تمدید قیمت به همین صورت برای مشتری قدیمی ثابت میمونه ؟
قوانین : سرویس رو برای قند شکن به هیچ عنوان ارائه نمیدیم ! روی کیمسوفی سرور مجازی لینوکس نمیدیم ! تورنت مجاز هست. اسپم خیر !
مجازی ساز Vmware Esxi 5
مشکلی پیش بیاد به صورت نا محدود تعویض می کنیم براتون
پانل هم میدیم
در صورت تمدید هم قیمت ها ثابت خواهد بود تا زمانی که دلار دیگه خیلی اوضاعش وخیم تر از اوضاع فعلی نشه
MihanTech
August 18th, 2012, 13:05
اتفاقی سایتتون رو چک میکردم که دیدم در دسترس نیست ، خواستم اطلاع بدم
vampaste
August 18th, 2012, 14:29
تا ساعاتی دیگر سرور Kimsufi جدید اضافه میشه
250 گیگابایت هارد دیسک
تنها 24.900 هزار تومان
--------------
و این پلان هم آماده سرویس دهی میشود...:53:
این سرویس کی آماده میشه؟؟
ERfan.Taleghani
August 18th, 2012, 15:00
سلام. خسته نباشید . شما سفارش بدید . پرداخت رو انجام بدید . سرویستون حد اکثر یک ساعت پس از واریز تحویل میشه !
Iranvps.info
از اینجا بخش سرور های کیمسوفی سفارش بدید من فاکتورتون رو تصحیح می کنم !
ztest
August 18th, 2012, 16:01
قوانین : سرویس رو برای قند شکن به هیچ عنوان ارائه نمیدیم ! روی کیمسوفی سرور مجازی لینوکس نمیدیم ! تورنت مجاز هست. اسپم خیر !
مجازی ساز Vmware Esxi 5
مشکلی پیش بیاد به صورت نا محدود تعویض می کنیم براتون
پانل هم میدیم
در صورت تمدید هم قیمت ها ثابت خواهد بود تا زمانی که دلار دیگه خیلی اوضاعش وخیم تر از اوضاع فعلی نشه
خیلی ممنون نمیشه فندق شکن روش نصب کرد ؟ یعنی برای استفاده شخصی :65:. آیدی parsianvps داخل یاهو آنلاین نمیشه ؟
ERfan.Taleghani
August 18th, 2012, 16:22
خیلی ممنون نمیشه فندق شکن روش نصب کرد ؟ یعنی برای استفاده شخصی :65:. آیدی parsianvps داخل یاهو آنلاین نمیشه ؟
سلام ! من نمیدونم. فقط اگر ببینم اسپمی چیزی اومد میزنم پاک می کنم ها ! اصلا هم توی این قضیه شوخی ندارم ! نه برید کلی یوزر بفروشید ...
آی دی بنده : manofilm
ERfan.Taleghani
August 18th, 2012, 19:23
کلیه سفارش های دوستان تحویل شد !
ERfan.Taleghani
August 18th, 2012, 23:40
دوستان اولین کسی هستم اینا که عید سعید فطر رو به همگی تبریک می گم ! نماز روزه هاتون قبول ایشالا !
عیدی ما : بر روی تمام سرویس ها 1 گیگابایت رم رایگان + 5 گیگابایت فضای رایگان ارائه خواهد شد
MagicVps.Com
August 19th, 2012, 16:35
با سلام متاسفانه این دوستمون حالشون خوب نیستند و مریض شده تماسی که با بنده گفتن که توی تاپیکشون بگم که سفارشات انشالاله تا فردا انجام میشه این بنده خود زیاد وضعیتش خوب نبود که بتونه پای سیستم بره و کارهای سفارشات انجام بده
موفق باشید
DVDMAN
August 20th, 2012, 23:28
سلام
کسی از این آقا عرفان خبری داره؟
Nevertime7
August 21st, 2012, 14:16
سلام ،
عرفان جان مریضی سخته گرفته لطفا کمی صبور باشید...
MagicVps.Com
August 22nd, 2012, 00:09
دوستان طی اخرین تماسی که داشتن از من خواستن که از طرف ایشون معذرت خواهی کنم از کاربرانشون
چنانچه سفارشی ثبت شده و هنوز تحویل نشده یا مواردی دیگری هست وقتی برگشتن ایشون همه موارد را اوکی میکنند و جبران میکنند
متاسفانه معدشون خون ریزی کرده ایشون و بستری هستند بیمارستان
ERfan.Taleghani
August 23rd, 2012, 17:46
سلام. من هستم خدمتون . دعای خیر همه پشت بنده بود
mahdi2009
August 24th, 2012, 10:28
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com/)) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.
ERfan.Taleghani
August 24th, 2012, 10:34
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com/)) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.
سلام. متاسفانه سایت رو 3 جا دادیم برامون کاراش رو بکنند و متاسفانه هر 3 جا *** بودند به معنای واقعی ! سایت مارو هی کش و قوص پیدا کرده ! این وسط شیوا هاست عزیز هم 3 بار زحمت نصبو کانفیگ Whmcs رو برامون کشیدند واقعا دستشون درد نکنه . دامین رو اینبار توی پانل کاربری خودمان به صورت اختصاصی ثبت کردیم تا دیگه این انسان نماها از دامین ما سوء استفاده نکنند و به زور اینکه بگند بیاید همکاری کنیم و زورکی سایت رو بردارند ... ARIAVPS.COM دامینی هست که خریداری شده است و تا ساعاتی دیگر سایت با امکانات تکمیلی در دسترس خواهد بود. دوستان جهت خرید سرویس تا شب می تونند از طریق شماره تلفن همراه 09358975677 با من در ارتباط باشند کارهارو انجام می دم ! یا علی
bigarash
August 25th, 2012, 06:16
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
ERfan.Taleghani
August 25th, 2012, 10:23
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
bigarash
August 26th, 2012, 04:05
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
بله، واقعا ازتون ممنونم!
ERfan.Taleghani
August 26th, 2012, 22:02
سرور 4 از دیتا سنتر RedStation تهیه شده است ! جهت مشاهده پلان ها می توانید از طریق اعضا - Aria VPS (http://www.Ariavps.com) اقدام به سفارش محصول خود نمائید
korosh-MD
August 27th, 2012, 10:29
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
ERfan.Taleghani
August 27th, 2012, 16:28
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
سلام. خسته نباشید. اون پلان ویژه و کاستوم ما هستش.
سرور مجازی به صورت پیش فرض فقط هزینه پورت + پردازنده و اجاره اون محاسبه شده است. اگر 300 گیگابایت هارد بخواد 3 * 10 هزار تومان محاسبه خواهد شد. البته فاکتور به صورت دستی ادیت میشه و من می تونم مثلا 300 گیگابایت رو 20 هزار تومان براتون بزنم + 10 تومان هم هزینه رم
ERfan.Taleghani
August 27th, 2012, 16:29
سفارش کلیه کاربر ها تحویل شد !
ERfan.Taleghani
August 28th, 2012, 22:36
دوستان عزیز سرور جدید آمریکا از دیتا سنتر وگاس نپ اضافه شد است !
درخواست های خود را از طریق آریا وی پی اس می توانید ارسال نمائید و به صورت آنلاین سفارش دهید
ERfan.Taleghani
August 30th, 2012, 15:01
کلیه سفارش ها تحویل شد !
سرور جدید از Yesuphost تهیه شده !
Dual xeon 5680 به همراه پورت 1 گیگابیت اختصاصی و 6 تا هارد 300 ساس 15 کا ! تعرفه سرویس ها در آریا وی پی اس
ERfan.Taleghani
August 31st, 2012, 15:16
9 سفارش جدید تحویل شد !
دوستان عزیز توجه داشته باشید سرویس های هتزنر دیگر ارائه نخواهد شد ! در واقع موجودی 0 هست و با توجه به اینکه حفظ کیفیت رکن اصلی فعالیت ماست تا اطلاع ثانوی و تهیه سرور جدید ارائه نخواهد شد.
ERfan.Taleghani
September 2nd, 2012, 09:10
یک سرور ex10 از دیتا سنتر هتزنر اضافه شد !
کلیه سفارش ها تحویل شد ...
Amir.prs
September 2nd, 2012, 18:19
رم 1 با هارد 1 چند ؟!
ERfan.Taleghani
September 2nd, 2012, 19:10
رم 1 با هارد 1 چند ؟!
بستگی داره روی کدوم دیتا سنتر بخواید !
اگر هتزنر کارتون رو راه میندازه ماهانه 50 تا 60 هزار تومان میتونم بهتون بدم !
fantome10
September 4th, 2012, 21:00
سلام
ram2
bw 5 tb
hard 1 tra
واسه سایت دانلود میخوام. قیمت ؟
در ضمن منابعش اشتراکی نباشه و ترجیحا از رد استیشن باشه.
ERfan.Taleghani
September 5th, 2012, 00:48
سلام
ram2
bw 5 tb
hard 1 tra
واسه سایت دانلود میخوام. قیمت ؟
در ضمن منابعش اشتراکی نباشه و ترجیحا از رد استیشن باشه.
خسته نباشید.
ماهانه 80 هزار تومان .
ضمنا. منابع اختصاصی هست. سرور جدید سفارش داده شده . مجازی ساز xen citrix
مشخصات این سرور Dual xeon 5620 هست با 64 گیگابایت رم . به همراه هارد ساس با راید سخت افزاری 0 و 1
پورت سرور نیز 10 گیگابیت می باشد و همینطور محدودیتی در ترافیک نیست !
پس از 1 هفته استفاده در صورت ناراضی بودن هزینه برگشت می خوره !
ERfan.Taleghani
September 5th, 2012, 15:25
سرور جدید اضافه شد
مشخصات اصلی این سرور :
Dual Xeon 5680 Hexa Core
8 عدد هارد 2 ترابایت ساس با راید 1/0 با توان فوق العاده بالا
1 گیگابیت پورت اختصاصی
موقعیت : انگلستان
بر روی سرور فوق تعداد محدودی کاربر قرار میگیرد. ضمنا. به هیچ عنوان جهت راه اندازی سرویس های غیر قانونی سرویس داده نمی شود و در صورت مشاهده بدون اخطار قبلی اطلاعات پاک می شوند !
ERfan.Taleghani
September 12th, 2012, 09:17
با اوجه به افزایش و نوسانات شدید قیمت ارز ، تا اول ماه آینده سرویس ها با قیمت قبلی ارائه می شوند. اگر قیمت همینطور رو به رشد باشد ماه آینده و بعد از تمدید سرویس ها 1/7 افزایش قیمت سرویس هارا خواهیم داشت .
خبر خوب بعدی اینکه تعداد کاربر های فعال ما به 50 عدد رسید و حتی یک کاربر تحت عنوان قند شکن و غیره رو میزبانی نکرده ایم که بیایم اعلام کنید 100 کاربر سرور مجازی !
Devil
October 2nd, 2012, 09:33
این پول منو نمیخوای پس بدی?
تو سایتت جای سرور آمریکا، سرور انگلیس میندازی به ملت؟!
ERfan.Taleghani
October 2nd, 2012, 17:16
این پول منو نمیخوای پس بدی?
تو سایتت جای سرور آمریکا، سرور انگلیس میندازی به ملت؟!
سلام ! 10 تومان شما جایی را نمیگیرد و شما خود را جای یک ملت معرفی نکنید ! از شما از همان روز اول درخواست کارت بانک ملی شد ! که قرار شد امروز یعنی 3 شنبه واریز شود
Devil
October 2nd, 2012, 18:53
سلام ! 10 تومان شما جایی را نمیگیرد و شما خود را جای یک ملت معرفی نکنید ! از شما از همان روز اول درخواست کارت بانک ملی شد ! که قرار شد امروز یعنی 3 شنبه واریز شود
اولا 10 تومن نه و 15 تومن! بعد من واسه همین 15 تومن باید 8 ساعت کار کنم! اگه تو مایه داری و این پولا برات چیزی نبود نمیموندی تو دادنش بعد از 2 هفته
بعد بهتم گفتم صفحه فروش سایتتو درست کن من ازت سرور آمریکا خریدم انگلستان دادی بهم
من موندم تو که با مجازی سازی و ریموت و اینترنت و این چیزا سرو کار داری چرا نمیتونی اینترنتی پول منو بدی که اصلا مهم نیست که کارت من یا تو چه کارتیه میتونی به همه شماره حسابهای عابربانکها پول بریزی!
hadi-110
October 2nd, 2012, 19:11
اولا 10 تومن نه و 15 تومن! بعد من واسه همین 15 تومن باید 8 ساعت کار کنم! اگه تو مایه داری و این پولا برات چیزی نبود نمیموندی تو دادنش بعد از 2 هفته
بعد بهتم گفتم صفحه فروش سایتتو درست کن من ازت سرور آمریکا خریدم انگلستان دادی بهم
من موندم تو که با مجازی سازی و ریموت و اینترنت و این چیزا سرو کار داری چرا نمیتونی اینترنتی پول منو بدی که اصلا مهم نیست که کارت من یا تو چه کارتیه میتونی به همه شماره حسابهای عابربانکها پول بریزی!
برای بنده نیز همچین اتفاقی افتاد ولی از یه سرویس دهنده دیگه!اولا اینترنتی فقط باید از یه بانک باشند تا بشه انتقال انجام داد بعدش هم که فقط یه سری بانک هستند که بدون پرکردن فرم تعدنامه اجازه انتقال پول از یه حساب به حساب دیگه در همون بانک رو میدن
aalireza439
October 2nd, 2012, 19:17
هزینه رم 1 هارد 1tb المان یا انگلیس چقدره ؟
Devil
October 2nd, 2012, 19:32
برای بنده نیز همچین اتفاقی افتاد ولی از یه سرویس دهنده دیگه!اولا اینترنتی فقط باید از یه بانک باشند تا بشه انتقال انجام داد بعدش هم که فقط یه سری بانک هستند که بدون پرکردن فرم تعدنامه اجازه انتقال پول از یه حساب به حساب دیگه در همون بانک رو میدن
من که کارت عابر پارسیان دارم تا الان مشکلی نداشتم اکثر پرداختامم اینترنتیه
الانم از ظهر قرار بوده پول منو واریز کنن هنوز خبری نیست البته بعد از 2هفته
ERfan.Taleghani
October 2nd, 2012, 19:52
هزینه رم 1 هارد 1tb المان یا انگلیس چقدره ؟
سلام. 130 هزار تومان
zerocpanel
October 3rd, 2012, 21:52
سلام لطفا یه شماره تماس لطف کنید ممنون
Devil
October 3rd, 2012, 22:30
همچنان منتظر پرداخت پول!!
ERfan.Taleghani
October 3rd, 2012, 22:48
سلام لطفا یه شماره تماس لطف کنید ممنون
سلام. لطف کنید آی دی یاهوتون رو برام پیغام خصوصی بدید