PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا اگر کسی در مورد دیتاسنتر ovh + kimsufi اطلاعی داره کمک کنه

parsvia
August 6th, 2012, 11:45
سلام دوستان
لطفا اگه کسی اینجا هست که از ovh kimsufi سرور خریده و تجربه کاری با این دیتاسنتر رو داره اینجا من رو راهنمایی کنه
و ویژگی ها و معایبش رو بگه
اینکه با نال مشکل داره یا نه
پشتیبانیشون چطوره
کیفیت خدمات و سرور هاشون چطوره
اینکه این سرور ها بدرد هاستینگ می خوره...
و...

مرسی

vp_server
August 6th, 2012, 12:31
ما از این دیتاسنتر سرور داشتیم
ایپی زود بلاک میشه باید پورت ها رو ببندید(یکی دو باری پیش اومده بود که با وجود بستن پورت ها هم ابیوز اومده بود)
از خود ovh بگیری بهتره
اگه خواستی بگیری از آقای کوهی یا جوان سرور بگیر
نسبت به قیمتش خوبه ولی نظر شخصی منو بخوای نگیری بهتره

sina_mech
August 6th, 2012, 12:54
تجربیات شخصی :
کلاً قید شنبه و یکشنبه رو بزنید! برای خرید یک سرور، با کردیت کارد از آمریکا، بیش از 48 ساعت طول کشید (از بعد از روز دوشنبه،ساعت 9 صبح به وقت ایرلند عرض کردما). خرید یک IP، نزدیک به 3 روز طول کشید! ساعت 5:05 عصر بهشون زنگ بزنید، بگید آی پی ما چی شد؟ میگن نیم ساعت دیگه زنگ بزنید. 5:35 زنگ بزنید، میگن 20 دقیقه دیگه، 5:55 زنگ بزنید، میگن متاسفانه امروز دیگه نمیشه کاری کرد، فردا اول صبح کارتون انجام میشه (که معمولاً باز هم انجام نمیشه). کلاً هر فاکتوری حتی پس از پرداخت شما، نیاز به Security Confirm داره. مهم هم نیست رئیس جمهور آمریکا باشید، کردیت کارد معتبر باشه یا هر چی. کیفیت شبکه و سخت افزار با توجه به پولی که میدید، خیلی خوبه! ولی کلاً تو این چندین و چند باری که ما مستقیم باهاشون صحبت کردیم، کلاً 1 نفر بوده :d یه خانومه با لهجه ایرلندی هم صحبت میکنه. به نظر میرسه که نباید خیلی روی پشتیبانی رایگان خدمات حساب کرد. کلاً تیکت ها رو هم دیر جواب میدن. سرورها به درد هاستینگ میخوره. ولی حتماً بکاپ روزانه بگیرید. یه کم پینگ اش زیاده که حالا خیلی هم مهم نیست. مثلاً پینگ یه سرور من، 289ms هست. در حالی که پینگ سرور دیگه تو آمریکا، 300ms هست! راستش دقیق نمیدونم! یا پینگ اون آمریکاییه خوبه، یا پینگ این بده! به هر حال اگه میخواهید به ایران خدمات بدید، خیلی هم رو پینگ حساس نباشید! چون کلاً 1000 تا عامل دیگه هست که ممکنه گند بزنه به سرعت باز شدن سایت هاتون! مثلاً یه روز API های گوگل باز نمیشن (شیلتر شدن!)، یه روز دکمه plus one نمیاد (شیلتر شده)، یه روز اسکریپت Stats تون شیلتر شده و الی آخر.

توی این انجمن، افراد دیگه ای هستن که سرورهای OVH رو میفروشن. اکانت های پشتیبانی پرمیوم دارن (احتمالاً) و خیلی راضی هستن. به هر حال من شرایط خرید مستقیم رو عرض کردم خدمتتون. اگر فکر میکنید میتونید اعتماد کنید و با واسطه خرید کنید، طبق گفته خودشون (یعنی واسطه ها)، احتمالاً خیلی از کارها کمتر زمان بر باشند.

موفق باشید

TARIMEHR
August 6th, 2012, 13:10
سلام دوستان
سلام

لطفا اگه کسی اینجا هست که از ovh kimsufi سرور خریده و تجربه کاری با این دیتاسنتر رو داره اینجا من رو راهنمایی کنه
دو هفته پیش 24 گیگ کیم سوفی

و ویژگی ها و معایبش رو بگه
ویژگی: فعلا ندارد
معایب: پشتیبانی صفر - ابیوز به میزان کافی

اینکه با نال مشکل داره یا نه
این دو هفته که مشکلی با سایت های نال من نداشتن

پشتیبانیشون چطوره
صفر

کیفیت خدمات و سرور هاشون چطوره
من ازش به عنوان هاستینگ دارم استفاده میکنم
اصلا بدرد مجازی سازی نمیخوره
مثال: برای خودم سرور 4 گیگ رم با 4 هسته ویندوز زدم
اندازه ی 1 گیگ آمریکا هم کار نمیکنه

اینکه این سرور ها بدرد هاستینگ می خوره...
من فقط برای هاستینگ اختصاص دادمش و راضی هستم

و...

هم اقای کوهی و هم جوان سرور که بالا دوست عزیزمون گفتن منم تاییدشون میکنم

مرسی
موفق باشید

parsvia
August 7th, 2012, 12:47
مرسی دوستان واسه راهنمایی هاتون
مثل اینکه پشتیبانیش در حد 0 هستش... و واسه من پشتیبانی خیلی مهمه

دیتاسنتر دیگه ای رو می دونید که قیمتش مناسب باشه و سرور های خوب و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه؟
واسه کار هاستینگ می خوام و قصد فروش vps رو ندارم

sina_mech
August 7th, 2012, 12:48

دیتاسنتر دیگه ای رو می دونید که قیمتش مناسب باشه و سرور های خوب و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه؟

من تجربه هاستینگ از iWeb رو دارم! اگر دنبال پشتیبانی هستید، به شدت توصیه می کنم.

parsvia
August 7th, 2012, 12:53
من تجربه هاستینگ از iWeb رو دارم! اگر دنبال پشتیبانی هستید، به شدت توصیه می کنم.
آدرس سایت دیتاسنتر iweb رو میشه بدید؟ و یا کسی رو می شناسید که سرور های اختصاصی iweb رو اینجا بفروشه؟

sina_mech
August 7th, 2012, 12:56
آدرس سایت دیتاسنتر iweb رو میشه بدید؟ و یا کسی رو می شناسید که سرور های اختصاصی iweb رو اینجا بفروشه؟

آدرس سایت : Dedicated Web Hosting & Server Solutions | iWeb (http://www.iweb.com/)

پیشنهاد میکنم اگر براتون مقدوره حتماً مستقیم بخرید. با ایران هم مشکلی ندارن :)

sina_mech
August 7th, 2012, 13:03
با این حال حتماً باز هم تحقیق کنید. چون به نسبت سرورهاش گرونه و به صورت کاملاً unmanaged سرور میدن

taghi.karimi
August 7th, 2012, 13:04

دوست عزیز پشتیبانی صفر نیست!سرورها همه سلف منیج هستند!
شما اگر پشتیبانی براتون خیلی مهم هست vip بخرید تیکت کمتر از 15 دقیقه جواب میدهند!کیفیت هزینه دارد دوست من!
اگر که برای هاستینگ میخواید میتونیم براتون از لیزوب تهیه کنیم!
در صورت تمایل هزینه که میخواید بکنید را پ.خ کنید تا براتون آفر ارائه کنم!
موفق باشید!

parsvia
August 7th, 2012, 13:09
آدرس سایت : Dedicated Web Hosting & Server Solutions | iWeb (http://www.iweb.com/)

پیشنهاد میکنم اگر براتون مقدوره حتماً مستقیم بخرید. با ایران هم مشکلی ندارن :)

مرسی اما قیمت های بسیار بالایی داشتن نسبت به سخت افزار سرورشون