PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در نصبwebsitepanel

alimomen
August 6th, 2012, 10:15
من مبتدی هستم میخام websitepanelرو رویserver 2003نصب کنم میخام ببینم میشه بجای نصبsql serverازپایگاه داده موجود درxamppاستفاده کنم؟

تمام مراحل نصب رو میرم آخرش میگهsql server نصب نکردیدآدرس پایگاه داده xampp رو چجور تو قسمت SQL SERVERتو آخرین مرحله نصب بهش بدم؟

Milad-H
August 6th, 2012, 10:26
با سلام دوست عزیز، ابتدا پیش نهاد میکنم در نصب و کانفینگ وب سایت پنل را به یک متخصص واگذار کنید. زیرا این کار بدین سادگی ها نیست
در مورد xampp معمولا پایگاه داده استفاده شده MySql است نه SQL server . گرچه وب سایت پنل قابلیت نصب هر دو را دارد ولی معمولا کاربران هاست ویندوز نیاز به سرویس SQL server دارند

asrhosting
August 6th, 2012, 10:58
اصلا روی xammp که کار نمی کنه ! اگر بار اولتون هست به مشکل میخورین .
بهتره از اینستالر موارد لازم رو نصب کنید بعد به کانفینگ هر کدام بپردازید .

در صورت نیاز به امضاء بنده مراجعه کنید ما انجام میدیم .

alimomen
August 6th, 2012, 12:03
ممنون از جوابهاتون
من هدفم فقط یادگیری هست و نیازی ندارم کسی واسم انجام بده من نمیدونم تو این فروم هر سوالی میکنی همه میخان کاسبی کنن بابا اینقدر به فکر پول نباشید یکم هم ذکات علمتونو بدید هر شوالی میکنم 10 نفر میان میگن نمیشه ما میکنیم اینقدر پول بده

asrhosting
August 6th, 2012, 12:13
ممنون از جوابهاتون
من هدفم فقط یادگیری هست و نیازی ندارم کسی واسم انجام بده من نمیدونم تو این فروم هر سوالی میکنی همه میخان کاسبی کنن بابا اینقدر به فکر پول نباشید یکم هم ذکات علمتونو بدید هر شوالی میکنم 10 نفر میان میگن نمیشه ما میکنیم اینقدر پول بده

جناب شمااز بــ بسم الله مشکل دارین یکی دو تا مشکل ندارین که کامل راهنمایی تون کنم که ...
برا نصب روی سرور 2003 باید از اینستالر خود ماکروسافت استفاده کنید وگر نه جواب نمی گیرین ... ( اینکه بخوایین هر قسمت رو دستی نصب کنید )