PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست وی پی اس

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 19:28
سلام

رم : 3 گیگ

سی پی یو : 2 هسته اختصاصی

هارد : 100 گیگ

پرت : 1 یا 10 - پرت مهمه - 50 کمتر بده درخواست برگشت کامل پول رو میدیم ( این مورد رو فروشنده باید تایید کنه )

پهنای باند مصرفی : نامحدود ( این مورد هم باید تایید شه )

مورد مصرفی : فقط دانلود از تورنت و اپلود ! ( تورنت شخصی هستش ) هیچ فایلی روی هارد نمیمونه بعد اپ پاک میشه

سیستم عامل : centos 5 64bit

پ ن : موارد باید ذکر شده باشید نایید شه در غیر این صورت به مشکل بر میخوریم ! و از هتزنر هم نباشه ! قیمت فضایی نباشه ! قیمت خوب بدید و اگه کیفیت خوب باشه تمدید میکنیم !

حداکثر قیمت : 50 تومان

danitfk
August 5th, 2012, 19:30
سلام ؛ عصر بخیر
حتما سیستم عامل لینوکس میخواید؟

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 19:32
سلام ؛ عصر بخیر
حتما سیستم عامل لینوکس میخواید؟
بله 100 %

irlogo
August 5th, 2012, 19:33
http://www.webvillage.ir/v2/server/

هر هسته پردازنده 1 گیگاهرتز می باشد
سرور ها در یک روز کاری تحویل می گردند
هزینه هر آی پی اضافه 4 هزار تومان می باشد
خرید شش ماهه شامل 1 ماه تخفیف و خرید یکساله شامل 2 ماه تخفیف می گردد
سرور ها در کشور های فرانسه، آلمان، هلند، انگلیس، سوئیس، کانادا و آمریکا می باشند
سرور ها دارای کونسول مانیتور، ریبوت، روشن، خاموش و مانیتورینگ سخت افزار و تعویض سیستم عامل می باشد
تکنولوژی مجازی سازی سرور ها Xen, Full KVM, Vmware, Hyper -v بوده و سرور های ایجاد شده با منابع اختصاصی و کرنل اختصاصی می باشند
هزینه اضافه کردن هر هسته پردازنده 12000 تومان و هزینه ارتقاء هر 512 مگابایت رم 10000 تومان 1 گیگابایت رم 18000 تومان و هر 100 گیگ هارد دیسک 25000 تومان می باشد
ترافیک پهنای باند محاسبه نمی گردد و به صورت اشتراکی برای دیگر سرور های مجازی موجود بر روی Node قرار دارد و تا زمانی که مشکلی برای دیگر سرور ها ایجاد نکند می توانید بی نهایت از ترافیک پهنای باند استفاده نمایید
سرور ها کاملا Self-Managed هستند و کلیه امور سرور به عهده کاربر می باشد و در صورت نیاز به بررسی امور فنی توسط دهکده وب شامل هزینه می گردد، تنها سرور های مجازی لینوکس با Directadmin و cPanel در روز اول تحویل کانفیگ/اپتیمایز/امن شده تحویل می گردند
ضمانت آپتایم 99% تابع ضمانت دیتاسنتر می باشد

ERfan.Taleghani
August 5th, 2012, 19:36
سلام !

ماهانه 80 هزار تومان از ovh میتونم تقدیم کنم. سرعت دانلود رو هم تضمین میدم بین 40 تا 50 مگابایت باشه !
روی هر سرور هم فقط 4 کاربر قرار میگیره و از پذیرش کاربر های مصرف پایین معذوریم ! به صورت عمومی هم سرور مجازی ارائه ندادم هیچ وقت ! در صورت نیاز اعلام کنید - لیست مشتری هارو هم میتونم بدم ببینید و کیفیت رو بسنجید !

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 19:39
http://www.webvillage.ir/v2/server/

هر هسته پردازنده 1 گیگاهرتز می باشد
سرور ها در یک روز کاری تحویل می گردند
هزینه هر آی پی اضافه 4 هزار تومان می باشد
خرید شش ماهه شامل 1 ماه تخفیف و خرید یکساله شامل 2 ماه تخفیف می گردد
سرور ها در کشور های فرانسه، آلمان، هلند، انگلیس، سوئیس، کانادا و آمریکا می باشند
سرور ها دارای کونسول مانیتور، ریبوت، روشن، خاموش و مانیتورینگ سخت افزار و تعویض سیستم عامل می باشد
تکنولوژی مجازی سازی سرور ها Xen, Full KVM, Vmware, Hyper -v بوده و سرور های ایجاد شده با منابع اختصاصی و کرنل اختصاصی می باشند
هزینه اضافه کردن هر هسته پردازنده 12000 تومان و هزینه ارتقاء هر 512 مگابایت رم 10000 تومان 1 گیگابایت رم 18000 تومان و هر 100 گیگ هارد دیسک 25000 تومان می باشد
ترافیک پهنای باند محاسبه نمی گردد و به صورت اشتراکی برای دیگر سرور های مجازی موجود بر روی Node قرار دارد و تا زمانی که مشکلی برای دیگر سرور ها ایجاد نکند می توانید بی نهایت از ترافیک پهنای باند استفاده نمایید
سرور ها کاملا Self-Managed هستند و کلیه امور سرور به عهده کاربر می باشد و در صورت نیاز به بررسی امور فنی توسط دهکده وب شامل هزینه می گردد، تنها سرور های مجازی لینوکس با Directadmin و cPanel در روز اول تحویل کانفیگ/اپتیمایز/امن شده تحویل می گردند
ضمانت آپتایم 99% تابع ضمانت دیتاسنتر می باشد

کپی کردین الان ؟

قیمت بدید :))

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 19:42
سلام !

ماهانه 80 هزار تومان از ovh میتونم تقدیم کنم. سرعت دانلود رو هم تضمین میدم بین 40 تا 50 مگابایت باشه !
روی هر سرور هم فقط 4 کاربر قرار میگیره و از پذیرش کاربر های مصرف پایین معذوریم ! به صورت عمومی هم سرور مجازی ارائه ندادم هیچ وقت ! در صورت نیاز اعلام کنید - لیست مشتری هارو هم میتونم بدم ببینید و کیفیت رو بسنجید !

برای ما یکم گرونه

پ ن: دوستان افر خواستیم اینجوری بود الان 100 تا سایت وی پی اس سراغ داریم ! خریده بودیم تا الان !

ERfan.Taleghani
August 5th, 2012, 19:50
برای ما یکم گرونه

پ ن: دوستان افر خواستیم اینجوری بود الان 100 تا سایت وی پی اس سراغ داریم ! خریده بودیم تا الان !

یکم گرونی که مسئله ای نیست ! .جهی که پرداخت می کنید تضمین شما از طرف ماست ! والا روی Hetzner همین رو میتونم با 40 هزار تومان هم بدم ! فقط دانلود روی 20 مگابایت تضمین میشه ! چون 4 تا کاربر دانلود روش دارم که مصرف فوق العاده بالای دارند !

تخفیف رو میتونم تا 10 هزارتومان براتون در نظر بگیرم ! و 70 هزار تومان . به همراه منابع اختصاصی. اگر هم دیدید به کارتون نمیاد بگید یک جای ارزون و نسبتا خوب بهتون معرفی کنم برید تهیه کنید

AlborzVPS
August 5th, 2012, 19:51
سلام

رم : 4 گیگ

پرت : 1 یا 10 - پرت مهمه - 50 کمتر بده درخواست برگشت کامل پول رو میدیم ( این مورد رو فروشنده باید تایید کنه )

مورد مصرفی : فقط دانلود از تورنت و اپلود ! ( تورنت شخصی هستش ) هیچ فایلی روی هارد نمیمونه بعد اپ پاک میشه

پ ن : موارد باید ذکر شده باشید نایید شه در غیر این صورت به مشکل بر میخوریم ! و از هتزنر هم نباشه ! قیمت فضایی نباشه ! قیمت خوب بدید و اگه کیفیت خوب باشه تمدید میکنیم !
با سلام

ماهانه 70000 تومان

فرانسه

با تشکر

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 19:57
سلام

رم : 3 گیگ

رم شد 3
حداکثر قیمت : 50 تومان

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 20:00
یکم گرونی که مسئله ای نیست ! .جهی که پرداخت می کنید تضمین شما از طرف ماست ! والا روی Hetzner همین رو میتونم با 40 هزار تومان هم بدم ! فقط دانلود روی 20 مگابایت تضمین میشه ! چون 4 تا کاربر دانلود روش دارم که مصرف فوق العاده بالای دارند !

تخفیف رو میتونم تا 10 هزارتومان براتون در نظر بگیرم ! و 70 هزار تومان . به همراه منابع اختصاصی. اگر هم دیدید به کارتون نمیاد بگید یک جای ارزون و نسبتا خوب بهتون معرفی کنم برید تهیه کنید

رم رو به 3 تغییر دادیم

سایتتون رو لطف کنید !

mizbanaval
August 5th, 2012, 20:01
سلام ما از هنتزنر میتونیم بهتون بدیم پورتش خیلی خلوته خودون تست کنید
با این قیمت 50 تومن رم 2 فقط میتونیم بهتون بدیم اگه منابع اختصاصی میخاین در خدمتتون هستیم
sp-vps-2048
رم : 2 گیگابایت
پردازشگر 3 هسته ای
70 گیگ هارد
70 گیگ فضای بکاپ
پورت 1
پهنای باند : 3 ترابایت

ماهیانه50 هزار تومان
sp-vps-3072
رم : 3 گیگابایت
پردازشگر 4 هسته ای
100 گیگ هارد
100 گیگ فضای بکاپ
پورت 1
پهنای باند : 4 ترابایت
ماهیانه 75 هزار تومان

هاست میزبان دانلود (http://www.mizbandl.com)
ارادتمند

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 20:03
سلام ما از هنتزنر میتونیم بهتون بدیم پورتش خیلی خلوته خودون تست کنید
با این قیمت 50 تومن رم 2 فقط میتونیم بهتون بدیم اگه منابع اختصاصی میخاین در خدمتتون هستیم
sp-vps-2048
رم : 2 گیگابایت
پردازشگر 3 هسته ای
70 گیگ هارد
70 گیگ فضای بکاپ
پورت 1
پهنای باند : 3 ترابایت

ماهیانه50 هزار تومان
sp-vps-3072
رم : 3 گیگابایت
پردازشگر 4 هسته ای
100 گیگ هارد
100 گیگ فضای بکاپ
پورت 1
پهنای باند : 4 ترابایت
ماهیانه 75 هزار تومان

هاست میزبان دانلود (http://www.mizbandl.com)
ارادتمند

تاپیک اول رو ندیدین ؟ گفتم از هتزنر نباشه !
پستتون گزارش شد !

mizbanaval
August 5th, 2012, 20:10
تاپیک اول رو ندیدین ؟ گفتم از هتزنر نباشه !
پستتون گزارش شد !
سلام شرمنده ندیدم
معذرت میخام

ERfan.Taleghani
August 5th, 2012, 20:15
من فقط ایمیل دارم. میتونم سرویس رو بهتون بدم . 3 روز هم بهتون تست میدم . ببینید چطوره. خوشتون اومد خدمتون هستیم.

یک فایل هم پیوست کردم از تعداد کاربر های روی این سرور ! سرور های دیگرم خواستید عکس میگیرم میدم خدمتون ! بیشتر از 4 سرور مجازی روی هیچکدام نیست ! 7597

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 20:28
من فقط ایمیل دارم. میتونم سرویس رو بهتون بدم . 3 روز هم بهتون تست میدم . ببینید چطوره. خوشتون اومد خدمتون هستیم.

یک فایل هم پیوست کردم از تعداد کاربر های روی این سرور ! سرور های دیگرم خواستید عکس میگیرم میدم خدمتون ! بیشتر از 4 سرور مجازی روی هیچکدام نیست ! http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f13/7597-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-1-jpg

سلام متاسفانه باید باید سایت داشته باشید و در صورت بروز مشکل تیکت کنیم .

پ ن : درخواست افر همچنان پا برجاست

ERfan.Taleghani
August 5th, 2012, 20:37
بنده از ساعت 8 صبح تا 6 عصر آنلایم هستم سر کارم ! باقیشم تلفن هست و ایمیل ! ضمن اینکه خدارو شکر تاحالا مشکل خاصی نداشتیم و به مشکل نخوردیم.

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 20:41
بنده از ساعت 8 صبح تا 6 عصر آنلایم هستم سر کارم ! باقیشم تلفن هست و ایمیل ! ضمن اینکه خدارو شکر تاحالا مشکل خاصی نداشتیم و به مشکل نخوردیم.

مشکلی نیست ایدی یاهو لطف کنید

ERfan.Taleghani
August 5th, 2012, 20:49
پ.خ شد

Sir.DarKNesS
August 5th, 2012, 21:10
با اقای طالقانی صحیت کردیم به توافق رسیدیم
خواهشا تاپیک رو ببندید