توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از دوستان برنامه نویس
Smart2012
August 5th, 2012, 16:00
سلام
خسته نباشید
ببخشید نمیدونم اینجا درست پست زدم یا نه به بزرگی خودتون ببخشید
راستش من میخوام یه سایت مستقیم کننده لینک درست کنم مثه رپیدباز و .... ولی خوب میخوام یکم از اونا بهتر باشه مثلا خارج از کشورهم کاربرد داشت باشه
سوالم از شما دوستان اینه که طراحی اینطور سایتی چقدر هزینه داره ؟اصلا به صرفه هست ؟
سوال دیگم درباره راه اندازی یه آپلود سنتر مثه راپید شیر و فورشرد هست اونا چقدر هزینه دارن برای داخل کشور فقط مثه همین پارسا اسپیس که تازگی تغییر کرده آیا میتونه منیع در آمدی باشه؟
سپاس فراوان
sir-mammad
August 5th, 2012, 16:13
اگر بتویند در قدم اول برای این کار سرمایه خوبی قرار بدید یکی از کارهایی هست که میگیره
سرمایه برای خرید یک سرور خوب ، تبلیغات موثر و غیره
البته نظر شخصی بنده هست
Smart2012
August 5th, 2012, 16:23
اگر بتویند در قدم اول برای این کار سرمایه خوبی قرار بدید یکی از کارهایی هست که میگیره
سرمایه برای خرید یک سرور خوب ، تبلیغات موثر و غیره
البته نظر شخصی بنده هست
مرسی از نظر شما :53:
حدودی نمیدونید چقدر سرمایه میخواد؟
چقدر پول برنامه میشه اسکریپت خوشم نمیاد
چه نوع سروری میخواد ؟
سرور باید وارز باشه ؟
iraniandata
August 5th, 2012, 19:13
به نام خدا
سلام این جور وب سایت ها نظارت خیلی خوب میخواد
اول باید یه تیم نظارتی داشته باشه!!
هزینش برای سرور اگه از یجای خیلی خوب بگیرید 310 هزار تومن حدودا!!!
هزینش برای اسکریپت بسته به امکانات وامنیت داره
ممکنه یکی 300 بنویسه ممکنه یکی 3میلیون بنویسه !!!!
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
Smart2012
August 5th, 2012, 19:34
به نام خدا
سلام این جور وب سایت ها نظارت خیلی خوب میخواد
اول باید یه تیم نظارتی داشته باشه!!
هزینش برای سرور اگه از یجای خیلی خوب بگیرید 310 هزار تومن حدودا!!!
هزینش برای اسکریپت بسته به امکانات وامنیت داره
ممکنه یکی 300 بنویسه ممکنه یکی 3میلیون بنویسه !!!!
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
مرسی از جواب شما
اگر 4 تومن هزینه کنم می تونه سود بهم بده؟
مشخصات سرورش باید چی باشه ؟
majidisaloo1
August 5th, 2012, 20:04
مرسی از جواب شما
اگر 4 تومن هزینه کنم می تونه سود بهم بده؟
مشخصات سرورش باید چی باشه ؟
صد در صد سود خوبی میده سرور بستگی داره و بهترین راه خرید سرور وارز هست و اینکه امکان آپگرید رو داشته باشه
ms313
August 5th, 2012, 20:39
فعلا كه تو ايران از اين جور سايت ها كم به جرات ميشه گفت انگشت شمار
فقط بايد طبقه گفته دوستمون نظارت خيلي خيلي قوي باشه.كه مغاير با قوانين باشه
وارز باشه بايد با تغيير نام ها تو فايل طئري كنيد كه شكايت نشه به ديتا سنتر.
خودم هم يه زموني تو سرم بود.
دوستان رپيد شر اينا از كجا سرور ميگيرن؟با كپي رعايت زياد مشكلي ندارن ؟
Smart2012
August 5th, 2012, 20:45
یه برنامه نویس میگفت مبتونم با 11 ملیون برنامه هرکدوم رو بخوای برات درست کنم گرون نیست؟؟؟؟؟
من خودم دوست دارم آپلود سنتر داشته باشم ولی خوب نمیدونم سود کدوم خوبه؟
برای آپلود سنتر در حد کشور چه چیزایی نیاز داره (منظور همون سرور)؟
majidisaloo1
August 5th, 2012, 21:39
یه برنامه نویس میگفت مبتونم با 11 ملیون برنامه هرکدوم رو بخوای برات درست کنم گرون نیست؟؟؟؟؟
من خودم دوست دارم آپلود سنتر داشته باشم ولی خوب نمیدونم سود کدوم خوبه؟
برای آپلود سنتر در حد کشور چه چیزایی نیاز داره (منظور همون سرور)؟
خیللی گرون هست
خیلی ارزون تر میشه این کار رو کرد
MJmoonwalk
August 5th, 2012, 22:29
شما میتونید مثل oron.com و خیلی از سایت های دیگه از سیستم xfilesharing استفاده کنید.
برای لیچ هم همین اسکریپ کارایی داره اما به زبان perl نوشته شده که برنامه نویسش کم هست و قیمتش هم بالاست. خود اسکریپت با تمامی امکانات خدود 800دلار میشه.
سرور هم باید اختصاصی باشه با پردازنده و هارد قوی که پیشنهاد میشه از leaseweb یا ovh تهیه کنید که این هم هزینه ماهیانش تقریبا 500بورو یا کمتر-بیشتر هم میشه بر اساس نوع سخت افزار (leasweb).
برای اینکه اسکریپت اختصاصی مثل ریپدباز داشته باشید به زبان php برنامه نویس زیاد هست اما دست هرکس ندین چون اینجور اسکریپ ها نوشتنش کار هرکس نیست.
این جور سایت ها حداقل مبتونه 1میلیون قیمت داشته باشه (فقط لیچ + تورنت). که باز این قیمت هم بستگی به برنامه نویسش داره.
ms313
August 5th, 2012, 22:38
اسكريپتشو تهيه كنيد پشتيباني هم داشته باشه.
Smart2012
August 5th, 2012, 23:06
شما میتونید مثل oron.com و خیلی از سایت های دیگه از سیستم xfilesharing استفاده کنید.
برای لیچ هم همین اسکریپ کارایی داره اما به زبان perl نوشته شده که برنامه نویسش کم هست و قیمتش هم بالاست. خود اسکریپت با تمامی امکانات خدود 800دلار میشه.
سرور هم باید اختصاصی باشه با پردازنده و هارد قوی که پیشنهاد میشه از leaseweb یا ovh تهیه کنید که این هم هزینه ماهیانش تقریبا 500بورو یا کمتر-بیشتر هم میشه بر اساس نوع سخت افزار (leasweb).
برای اینکه اسکریپت اختصاصی مثل ریپدباز داشته باشید به زبان php برنامه نویس زیاد هست اما دست هرکس ندین چون اینجور اسکریپ ها نوشتنش کار هرکس نیست.
این جور سایت ها حداقل مبتونه 1میلیون قیمت داشته باشه (فقط لیچ + تورنت). که باز این قیمت هم بستگی به برنامه نویسش داره.
سپاس فراوان
این سایت رو میگید؟Oron Premium Account (http://www.oron-premium.com)
xfilesharing اگر کامل خریداری شه چیز خوبی ازش در میاد ؟قابل رقابت با رپیدباز هست؟
یه سایت مثه رپید باز یکم بهتر چقدر هزینه داره؟
اینطور که فهمیدم برای اولش یه چهار تومنی بخواد.....
راستی اون اکانتام مثه رپید شیر و ........ اونم باید خریداری شه ؟
سپاس فراوان
MJmoonwalk
August 5th, 2012, 23:40
واسه اکثر سایت ها مثل rapidshare oron crocko megashare bayfiles و ... باید اکانت بخرید. که تقریبا اشتراک ماهانه هرکدوم 20تومن به بالا هزینه داره.
رپیدباز سابقه داره. از لحاظ اسکریپت هم اختصاصی نوشته شده. xfilesharing اسکریپت قدرتمندی هست ولی میگم پشتیبانی خوبی نمیتئنید روش داشته باشید چون به زبان perl نوشته شده و برنامه نویس perl هم کم گیر میاد تو ایران. افزونه دانلود از youtube برای xfilesharing که نوشتن 80دلار هزینه شد. حالا برای هر افزونه این قیمت بخواد صرف شه به صرفه تیست چون افزونه ها پایدار نیستند. اسکریپت اختصاصی بنویسید به پشتیبانی راحت تری داشته باشید.
هزینه اسکریپت و سرور و دامین و اکانت ها به کنار، مهمترین گزینه تبلیغات و بازایابی هست.
واسه سرور میشه برای شروع کار نوع کم هزینه تر رو گرفت.
خواستید اسکریپت رو براتون مینویسیم با پشتیبانی و مدیریت سرور. هزینه رو هم نمیشه الان توی هوا اعلام کرد، باید کامل سنجیده شه مقدار کار بردن نوشتن اسکریپت و نوع طراحی
قیمت ها رو واستون پیام زدم.
Smart2012
August 18th, 2012, 15:44
دوستان برای سایت لیچر کدوم از افزونه ها لازمه خریداری بشه؟؟؟
7897
behnam289
August 25th, 2012, 00:11
ببخشید من هم یک سوالی داشتم
سایت های آپلود سنتر مثل رپید شیر و......
آیا اجازه میدند که از اکانت که خریداری کردیدم برای این کار استفاده کنیم /؟
یک سوال دیگه الان رپید باز پیش از 50 تا آپلود سنتر شاپورت میکنه یعنی هر کدوم جدا گانه اکانت پرمیم خریده ؟
MJmoonwalk
August 25th, 2012, 11:17
دوستان برای سایت لیچر کدوم از افزونه ها لازمه خریداری بشه؟؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f147/7897-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-untitl0ed-png