زمانی که یک مشتری شما اشتباهی می کند و بعد از شما درخواست restore اکانتش را می کند چقدر زمان لازم دارید و چه هزینه ای می گیرید؟
یا مثلا زمانی که به سرور شما حمله می کنند و تعدادی سایت را هک و دیفیس می کنند چه مدت طول می کشد تا restore کنید؟
shivahost
August 5th, 2012, 15:37
معمولا ریستور بکاپ در سرور مراحلی داره:
ورود به ssh و روت کردن به سرور
انتقال بکاپ به پوشه مثلا home مثلا wget
ورود به whm و ترمینیت کردن اکانت قبلی
ریستور کردن بکاپ
ما طبق قوانین که در سایت آمده بود اگر مشتری درخواست restore بدهد مبلغ 10 هزار تومان می گرفتیم. اما در صورت هک و ... رایگان بود. الان کلا رایگانه!
sarwhost
August 5th, 2012, 15:47
با سلام
ما که هیچ هزینه ای نمیگیریم و زمانش از زمان اعلام تا 15 دقیقه کلا سایت میاریم از بکابهای موجود
cutegroup
August 5th, 2012, 15:48
با سلام
ما عموما در حالت عادي اگر هاست عادي از ما گرفته باشه 3000 تومان كه الان نمي گيريم ( از هفته پيش به اين ور )
اما اگر بيش از 1 بار درخواست در طول مدت كم بدهند خوب اخذ مي كنيم .
DaryaHost
August 5th, 2012, 15:50
همونطور که گفتید هک رایگانه و اگه به درخواست restore رایگان کنید مشتری هاتون رو راضی نگه میدارید
sheitonakshirazi
August 5th, 2012, 15:54
اگه تو ساعت اداری باشه این کار نهایتا نیم ساعت میشه (البته من اینو رو سرور خودمون که حدودا 20 گیگ رم خالی داره با سی پی یو 4 هسته ای هست میگم )
اگه هک بشه که دیگه دست مدیر سرور چقدر بتونه بر گردونه !!!!
به نظر ما واسه ریستور نباید هزینه بگیریم چون یکی از وظیفه های هاستینگه
shivahost
August 5th, 2012, 15:58
ورود به ssh و روت کردن به سرور
انتقال بکاپ به پوشه مثلا home مثلا wget
ورود به whm و ترمینیت کردن اکانت قبلی
ریستور کردن بکاپ
خب حالا نظرتون در مود این چیه:
7589
mamali5
August 5th, 2012, 16:05
ما هم رایگان انجام میدیم و هزینه ای دریافت نمیکنیم.
mehrshad.ho
August 5th, 2012, 16:23
هزینه ای دریافت نمیکنیم
زمان ریستور هم به حجم بک آپ بستگی دارد یک سایت 2 دقیقه ریستور می شود یک سایت 15 دقیقه یا بیشتر
خیلی از دوستان برای ریستور یکاپ ها باید به مدیر سرور مراجعه کنند که دسترسی روت داره و پشتیبان whmcs که تیکت درخواست ریستور رو میبینه نمی تونه انجام بده و تا انتقال درخواست به مدیر سرور مشتری باید منتظر بماند. اما همانطور که در عکس های فوق می بینید پشتیبان whmcs هم می تواند restore را انجام دهد.
خیلی از دوستان برای ریستور یکاپ ها باید به مدیر سرور مراجعه کنند که دسترسی روت داره و پشتیبان whmcs که تیکت درخواست ریستور رو میبینه نمی تونه انجام بده و تا انتقال درخواست به مدیر سرور مشتری باید منتظر بماند. اما همانطور که در عکس های فوق می بینید پشتیبان whmcs هم می تواند restore را انجام دهد.
ممنون می شم بیشتر توضیح بدی .....
shivahost
August 5th, 2012, 17:06
ممنون می شم بیشتر توضیح بدی .....
فکر کنم کامل توضیح دادم. یک افزونه برای whmcs هست.
Amir.Mansoury
August 5th, 2012, 17:14
رایگان برای هکینگ و موارد امنیتی به شرطی که مشکل از ما باشه. ولی بطور معمول رایگان
sarwhost
August 5th, 2012, 17:17
این افزونه رایگانه
از کجا میتونیم تهیه کنیم؟
DVBBaz
August 5th, 2012, 17:20
فکر کنم کامل توضیح دادم. یک افزونه برای whmcs هست.
ممنون
متوجه شدم که یه افزونه ست ...
می شه اسم افزونه رو بگی.
رایگانه ؟؟
H0sseiN
August 5th, 2012, 17:27
رایگانه
Restore cPanel Account Backup - Community Addons - WHMCS (http://www.whmcs.com/members/communityaddons.php?action=viewmod&id=263)
Ashkankamangar.ir
August 5th, 2012, 17:47
بکاپ هر 24 ساعت یک بار برای یوزر ریستور میشه مدت زمان هم 5 دقیقه نیازه
شما نمیخواد اکانت ترمینیت کنید این دستور رو بزنید
cd /home
wget http://00000000000000/user.tar.gz
cd /
/scripts/restorepkg --force user
البته مرحله اول واسه حالتیه که از طریق آی پی یا لینک از سرور اف تی پی قصد دانلود دارید
ولی مرحله ی دوم مشترکه و force باعث میشه دیگه نیاز به terminate کردن نباشه
shahab-f
August 5th, 2012, 17:49
ما رایگان ریستور میکنیم. بیشتر هاستینگ ها برای رستور بک آپ پولی نمیگیرند
shivahost
August 5th, 2012, 21:59
رایگانه
Restore cPanel Account Backup - Community Addons - WHMCS (http://www.whmcs.com/members/communityaddons.php?action=viewmod&id=263)
بله، می تونید دانلود کنید. من هم نگفتم پولیه.
H0sseiN
August 5th, 2012, 22:08
بله، می تونید دانلود کنید. من هم نگفتم پولیه.
من هم جواب پست 15 و 16 رو دادم که سوال کردند. نگفتم شما میگی پولیه
shivahost
August 5th, 2012, 22:41
این افزونه روی ورژن 4.4.2 و 4.5 تست شده. اینکه روی نسخه های 5 هم کار بکنه یا نه را نمی دانم. ضمنا نمی دانم برای ریسلر ها هم می تونه کار کنه یا نه! اما فکر نکنم.
shivahost
August 6th, 2012, 02:18
دوستان استفاده کردید؟
shivahost
August 6th, 2012, 21:27
عجب همکاران بی ذوقی! افزونه به این باحالی براتون معرفی کردم دریغ از شور و اشتیاق و تشکر و ......
shivahost
August 8th, 2012, 12:32
جالبه! ظاهرا کسی استفاده نکرد....
sarwhost
August 8th, 2012, 12:39
اگه اموزش کامل استفاده ازاین افزونه رو هم میزاشتید واقعا عالی میشد
shivahost
August 8th, 2012, 12:40
اگه اموزش کامل استفاده ازاین افزونه رو هم میزاشتید واقعا عالی میشد
آموزشی نداره، دانلود و نصب می کنید و استفاده می کنید. خیلی ساده هم در صفحه دانلود روش نصب و استفاده را گفته.
shivahost
August 8th, 2012, 12:49
Restore cPanel Account Backup - Community Addons - WHMCS (http://www.whmcs.com/appstore/263/Restore-cPanel-Account-Backup.html)
-- INSTALL INSTRUCTIONS --
Download the zip file and extract the restore_cpanel_account folder
Upload folder to whmcs_install_dir -> modules -> admin
Log into your whmcs admin and go to Setup -> Addon Modules
Click "Activate" and select which group you want to be able to access the module
To use the module, go to "Addons" and click on "Restore cPanel Account"
sarwhost
August 8th, 2012, 13:05
من اینجا موندم مثلا ما تنظیم کردیم بماب رو سرور جدا گرفته بشه و بکاب داخلی گرفته نشه حالا باید چه کنیم اون بکابهارو چطور به این پلاگین معرفی کنیم
shivahost
August 8th, 2012, 13:09
فکر کنم از دسترسی ftp که خود cpanel داره استفاده می کنه. می تونید امتحان کنید و نتیجه را ببینید. ما هم بکاپ داخلی می گیریم و هم خارجی برای همین به این مشکل نخوردم چون هر هفته یکبار بکاپ را روی ftp تنظیم می کنیم و بکاپ روزانه داخلی هست.
H0sseiN
August 9th, 2012, 13:20
کسی این افزونه را روی نسخه 5 تست کرده؟
shivahost
August 9th, 2012, 13:23
کسی این افزونه را روی نسخه 5 تست کرده؟
من معرفیش کردم و خودمون هم روی 4.4.2 استفاده می کنیم. اینجا دوستان ظاهرا زیاد استقبال نکردند و لذتش را نبردند!
shivahost
August 9th, 2012, 13:27
چیزای دیگه ای هم هست! مثلا افزونه نمایش موجودی پنل نمایندگی ریسلر کلاب در مدیریت whmcs با امکاناتی مثل ایمپورت و اکسپورت یوزرهای ریسلرکلاب و whmcs به هم و.... که پارسال معرفی کردم و از آن هم استقبالی نشد:
http://www.webhostingtalk.ir/f176/41550/
shivahost
August 9th, 2012, 18:27
این ها هم هست در همان سایت می توانید پیدا کنید:
Upcoming Domain RenewalsUpcoming Hosting Renewals
که در محیط مدیریت whmcs همان صفحه اول لیستس از دامین ها و هاست هایی که قراره در چند روز آینده (مثلا 10 روز ) تمدید بشوند را نمایش می دهد.....