ا سلام
خدمت تمامی دوستان عزیز و کاربران محترم انجمن
بنده با توجه به اینکه خیلی از دوستان سوالاتی در مورد قدرت و توانای های یک سرور برای انجام فعالیت یا ارئه وی پی اس داشتند چه کسانی که تازه می خواخند به این کسب و کار روی بیاورند چه دوستانی که برای افزایش اطلاعات تصمیم دارند این مطالب را دنبال کنند تصمیم به آموزش و گفتن قابلیت های سرور اختصاصی را در این انجمن دارم
لذا تمای دوستانی که مایل هستد در مورد سرور اختصاصی یا مجازی خود که از شرکت یا موسسه ای خرید نموده اند و میخواهند در مورد آن اطلاعات کامل داشته باشند لینک سایت ارئه دهنده سرور و شرکت را اعلام نمایند در ( پ خ ) تا تمامی مشخصات و توانای های ان بحث و گفتگو شود
تا تمامی دوستان معانی اورسل و ... را در یک سرور درک و آشنایی پیدا کنند
آولین آموزش از دیتا سنتر هتزنر بوده و مربوط به سرور جدید :
سرور فوق قدرت و برتر EX10 خواهد بود که مشخصات آن بزودی قرار خواهد گرفت .
سرور دارای یک عدد سی پی یو ای سون با قدرت 3.2 گیگاهرتز هست که در مجموع 19.2 گیگاهرتز توان هزتر سی پی یو می باشد
رم ان 64 گیگ از نوع دی دی ار3 می باشد از نوع معمولی
2 عدد هارد از نوع باراکادا که میزان بافر ان برای خواندن و نوشتن 156 مگ بطور میانگین می باشد که در نوع خود بی نظیر است
دوستانی که قصد خرید وی پی اس دارند از فروشندهای این موارد رو در نظر بگیرند
1-مقدار سی پی یو اختصاص داده شده به هر یوزر
2- مقدار هسته برای هر وی پی اس
3-مقدار پورت برای هر وی پی اس تضمین شده و لیمیت شده برای هر یوزر
4- مقدار رم و سی پی اختصاص شده بصورت رزرو شده برای هر وی پی اس
با یک مثال ساده
سرور فوق بدون اوور سل کردن(عدم فروش بیش از حد از توانای سرور )
19.2گیگا سی پی یو دارد
با 64 گیگ رم
در اینجا هارد مهم نیست برای مقدار اختصاص داده شده اما بافر ان برای سرعت نوشتن و خواندن مهم هست
19.2 گیگا هرتز سی پی یو را تقسیم برا 40 گیگ رم برای فروش کنید که برابر میشود با 480 مگاهرتر از کل سرور برای یک وی پی اس با رم یک که فروشنده میگوید اما
از فروشنده بپرسید مقدار تعداد وی پ ی اس ارائه شده بر روی سرور چقدر خواهد بود در نهایت فروش
که پورت سرور هم یک باشد برای 40 وی پی اس برابر میشود با 25مگابیت که یک پورت خوب داشته باشد سرور و همون 1000 مگابیت پورت رو ارائه بدهد
حال انکه :-w
اگر بگوید 50 عدد و مقدار سی پی هم برای مثال 1000 یا 2000 چه فکر میکنید شما ؟ 50*1000 = سیپی یو سرور این مقدار سی پی یو دارد ؟ آیا ؟ به این می گویند اوور سل = فروش بیش از حد = و بنوعی کلاه برداری و سو استفاده از عدم علم داشتن مشتری این پست جنبه اطلاع رسانی دارد دوستان نظر خودشون رو بگن لطفا .
در این حال این روز ها می بینیم سرورهای پر قدرت ارائه میشوند بدون توجه به این مطالب برای مثال سرور با رم 128 و سی پی کل 26.4 گیگاهرتز و فروشنده اعلام میکند 80-90 وی پی اس رو این سرور ارائه می شود
26.4 تقسیم برا 90 وی پی اس = سی پی هر وی پی اس 294 مگاهرتز این یعنی از پینتیو م1 هم کمتر یک طورهای.
و میزان محاسبه پورت هم به عهده خودتان :65:
دوستانی که اطلاعات می خواهند در مورد سرور از طریق زیر می توانند درخواست خود را ارسال کنند
شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد
(4329173 0937 )
حسینی
تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005
تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005
ارسال ایمیلSahosseini2005@gmail.com
این اطلاعات رو از تجربه و علم میگویم برای دوستانی که علم کافی ندارند
با تشکر
mariean
November 24th, 2012, 11:22
اپدیت شد پست
danitfk
November 24th, 2012, 11:45
سلام ؛ علاوه بر کلاک ریت پردازنده که شما خیلی بهش تاکید کردید کش هم مهمه .
سروری که 64 گیگابایت رم داره و بعضا دیده شده افراد توقع دارند حداقل 50-60 سرورمجازی روی این سرور مِیک کنن اما با کش 12 مگابایت
همین کش پایین برای 50-60 سرور باعث کندی سرعت سرورها میشه.
پورت هم که بماند .. اگر بخواید تضمینی پورت بدید باید روی کمتر از 50Mbps حساب کنید ! ( اگر پورت خودتون 1Gbps باشه )
پردازنده این به اصطلاح سرور هم که از نوع دسکتاپ هست.
EX10 فقط از لحاظ رم سرور قوی بنظر میاد
info@sjk.ir
November 24th, 2012, 11:54
سلام
دقیقا همینطور هست.
من خودم بارها گیر اورسل افتادم و وی پی اس به طور کامل هنگ میکنه یا خیلی خیلی کند عمل میکنه به طوری بیخیال وی پی اس شدن عاقلانه میشه.
کلا سرور هایی که رم بالایی داند اگر فقط با رم های بالا مجازی سازی کنند مشکلی ندارند وگرنه شک نکنید اورسل اتفاق می افته.
باز الان یکم محدودیت آی پی پیش اومده و همین باعث میشه اورسل کمتر پیش بیاد و روی یک سرور آی پی خیلی زیادی نمیدند.
از نظر من رم سرور اصلی بین باید زیر 32 باشه و اگر زیر 16 باشه خیلی بهتر هستش. حد اقل کیفیتش خوبه حتی اگر یکم قیمت وی پی اس هاش بالا بره.
danitfk
November 24th, 2012, 12:05
سلام
دقیقا همینطور هست.
من خودم بارها گیر اورسل افتادم و وی پی اس به طور کامل هنگ میکنه یا خیلی خیلی کند عمل میکنه به طوری بیخیال وی پی اس شدن عاقلانه میشه.
کلا سرور هایی که رم بالایی داند اگر فقط با رم های بالا مجازی سازی کنند مشکلی ندارند وگرنه شک نکنید اورسل اتفاق می افته.
باز الان یکم محدودیت آی پی پیش اومده و همین باعث میشه اورسل کمتر پیش بیاد و روی یک سرور آی پی خیلی زیادی نمیدند.
از نظر من رم سرور اصلی بین باید زیر 32 باشه و اگر زیر 16 باشه خیلی بهتر هستش. حد اقل کیفیتش خوبه حتی اگر یکم قیمت وی پی اس هاش بالا بره.
روی یک سرور با رم 96 گیگابایت میشه Dual E7-4870 بست. در مجموع 60مگابایت کش و 20 هسته پردازنده + 48گیگاهرتز قدرت و دو پورت 1 گیگابیتی.
چند هارد ساس 15000 دور در دقیقه
بدون اورسل و کیفیت بالا میشه VPS ارائه داد ؛ رم پایین سرور دلیل نمیشه سرور با کیفیت باشه.
serverstar.ir
November 24th, 2012, 12:13
روی یک سرور با رم 96 گیگابایت میشه Dual E7-4870 بست. در مجموع 60مگابایت کش و 20 هسته پردازنده + 48گیگاهرتز قدرت و دو پورت 1 گیگابیتی.
بدون اورسل و کیفیت بالا میشه VPS ارائه داد ؛ رم پایین سرور دلیل نمیشه سرور با کیفیت باشه.
درسته ولی بازهم همه موارد در نظر گرفته نشده
danitfk
November 24th, 2012, 13:10
درسته ولی بازهم همه موارد در نظر گرفته نشده
بقیه مواردُ ذکر کنید
mariean
November 25th, 2012, 19:30
سلام ؛ علاوه بر کلاک ریت پردازنده که شما خیلی بهش تاکید کردید کش هم مهمه .
سروری که 64 گیگابایت رم داره و بعضا دیده شده افراد توقع دارند حداقل 50-60 سرورمجازی روی این سرور مِیک کنن اما با کش 12 مگابایت
همین کش پایین برای 50-60 سرور باعث کندی سرعت سرورها میشه.
پورت هم که بماند .. اگر بخواید تضمینی پورت بدید باید روی کمتر از 50Mbps حساب کنید ! ( اگر پورت خودتون 1Gbps باشه )
پردازنده این به اصطلاح سرور هم که از نوع دسکتاپ هست.
EX10 فقط از لحاظ رم سرور قوی بنظر میاد
سلام
بله کش هم مهمه اما میشه کاری کرد که کش پاین هم جواب گو باشد به کمک رید هارد یا بالا بردن تعداد هارد های یک سرور و تقسیم وی پی اس ها بر روی چند هارد
ایکسی ده از لحاظ استاندارد بله دسکتاپ محسوب میشه اما بدلیل نوع سخت افزار خوب اون با توجه به شرایط کنونی بازار از همه لحاظ بنده می پسندم برای استفاده وی پی اس نه هاستینگ برای چندین سایت بزرگ
اما دوستی دارم با این سرور هاستینگی دارد که حدود 2000 سایت پربازدید بر روی ان دارد
ویک سرور دیگر از این نوع 90 وی پی اس میدهد بدون مشکل تا این لحظه اما از لحاظ پورت برای مثال روی یک وی پی اس حداکثر 10مگابیت پورت میدهد به مشتری یعنی 1مگ
اما اگر مشری مقدار سرعت مهم نباشد و با مقدار سی پی یو کم راضی باشد مثل این سرورهای که دوستان جدیدا میدهن رو هر سرور 90-80 وی پی اس بدون رید و راضی باشند با یک وی پی اس کمتر از پنتیوم 1 و با قیمت مثلا رم 2 دیدم جدیدا 15 -20 هم قیمت بازار رو خراب میکنن هم کیفیت پاینی مطمئنا خواهند داشت خوب انتخاب مشتری هست و خودش میداند
علاوه بر رم از لحاظ سی پی یو هم واقعا عالی هست و بنظر شخص بنده در مقایسه با بعضی از سی پی یو های حتی زئون هم بهتر هست بدلیل تعداد هسته بالا و ترید بالا و کلاک بالای اون با توجه با نوع ایسون بودن ان
سلام
دقیقا همینطور هست.
رم پایین یا متوسط مهم نیست بیشتر موارد بالا مهم هستن برای داشتن کیفیت و فکر کننم شما از مشتریان بنده باشید ؟ ؟؟ اگر بله نظرتون چیست در مدتی که وی پی اس دارید از این سرور ؟
بنظر من درصورتی که اور سل انجام نشود تا زمانی که به اندازه کل سرور از سی پی یو می توان فروش کرد حال انکه نوع هارد و پورت هم مهم هستن در این سرور اما ابتدا سی پی یو تعداد هسته و تعداد ترید ان و کش مهم هستن بعد نوع هارد و تعداد و رید هارد ها و بعد پورت چون پورت را میشه محدود کرد اما کش و سی پی یو ثابت هستن در تمام دوره یک سرور.
majidisaloo1
November 25th, 2012, 19:56
توی این ماه محرمی همه مون کم کار شدیم و میشینیم این بحث های طولانی رو راه میندازیم
من با همه موافقم اما این رو هم در نظر بگیرین که الآن کسی که پول میده آش میخوره کسی هم که نمیده خوب نمیخوره
MUV
November 25th, 2012, 20:01
اگه میشه راهنمایی کنید که این سیستم چند تا وی پی اس خوب جواب میده
Redstation
D7-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 192GB RAM; 10Gbps
mariean
November 25th, 2012, 20:28
اگه میشه راهنمایی کنید که این سیستم چند تا وی پی اس خوب جواب میده
Redstation
D7-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 192GB RAM; 10Gbps
سلام
اگر رویای فکر نکنیم
ابتدا به اندازه فروش تا میزان مقدار سی پی یو یعنی 26.4 گیگاهرتز سی پی یو
بعد به اندازه هارد +پورت
شما اینو در نظر بگیرید 25 یوزر پرمصرف از سی پی یو برای دل و اپلود + کانورت + اشغال بودن مداوم سی پی یو گیرتون بیاد و برای مثال هر یوزر 1000 مگاهرتز سی پی یو بدین مثل یوزرهای من تعداد حداکثر یوزر روی این سرور 25 نفر هست به همین سادگی بعد از این تعداد سرور شروع به کراش کردن افت سرعت در هارد و ریبولدینگ در برنامه های مثل ای ام دی بی و .....
ابتدا مقدار سی پی یو برای تعدا د مشتری در نظر بگیرین بعد تعداد وی پی اس روی هر هارد مثلا هارد ساتا 3 از نوع اینترپرایس با بافر 64 مگ و ماکزیمم اون 150 تا 180 هست برای 20 تا 25 یوزر معمولی براحتی جوابگو هست نه یوزرهای که پدر هارد در میارن و دل و اپلود میکنن و روزی 30-60 گیگ انتقال دیتا دارند
mariean
November 25th, 2012, 20:34
توی این ماه محرمی همه مون کم کار شدیم و میشینیم این بحث های طولانی رو راه میندازیم
من با همه موافقم اما این رو هم در نظر بگیرین که الآن کسی که پول میده آش میخوره کسی هم که نمیده خوب نمیخوره
سلام
فکر نکنم دوست عزیز این بحث الکی باشه یا بی فایده برای کسانی که علمی ندارند واقعا مفید هست و
نظر بنده از این بحث اینکه
ای یوزرهای که پول میدین برای یک وی پی اس همون قدر انتظار داشته باشین با توجه به این اطلاعات :دی نه بیشتر
و یکم اطلاعاتشون زیاد بشه در مورد توانای یک سرور و از چه سروری وی پی اس بگیرن و انتظاراتشون چی باشه از یک سرور
MUV
November 25th, 2012, 20:49
حالا فرض کنیم که به جای این 192 مگابایت رم از 96 مگابایت رم استفاده کنیم . بنظرتون می شه با این مقدار رم 48 تا وی پی اس با رم 2 داد که مشکلی هم واسشون پیش نیاد؟ چون 48 تا تقریبا دو برابر مقداری هست که شما ذکر کردید.
mariean
November 25th, 2012, 20:54
با توجه به تجربه بله دوست عزیز اما پست قبل رو کامل بخوانید مقدار سی پی یو به هر وی پی اس که میخاین اختصاص بدید مهمه 48تا وی پی اس یعنی کل سی پی یو سرور تقسیم بر 48 عدد وی پی اس یعنی هر وی پی اس 550 مگاهرتز یا 70 وی پی اس هر وی پی اس 377 مگاهرتزو ...
و اینکه من گفتم 20-25 بر روی یک هارد با یوزرهای معمولی برای مثال 25 وی پی اس اگر بخواهید فکر کنم راحت 50 میکروتیک رو ساپورت کند همان هارد .
danitfk
November 25th, 2012, 20:58
حالا فرض کنیم که به جای این 192 مگابایت رم از 96 مگابایت رم استفاده کنیم . بنظرتون می شه با این مقدار رم 48 تا وی پی اس با رم 2 داد که مشکلی هم واسشون پیش نیاد؟ چون 48 تا تقریبا دو برابر مقداری هست که شما ذکر کردید.
هارد ساتا نگیرید ! ( از روی تجربه عرض می کنم )
برای پورت 10 گیگ یا SSD یا SAS 15Krpm ( نه SAS 7.Krpm ) که به هارد فشار نیاد ؛ افت سرعت هم تجربه نکنید.
48 تا وی پی اس با منابع اختصاصی ( از لحاظ پردازنده ) نمیتونید بدید اما با کیفیت بله !
MUV
November 25th, 2012, 21:25
هارد ساتا نگیرید ! ( از روی تجربه عرض می کنم )
برای پورت 10 گیگ یا SSD یا SAS 15Krpm ( نه SAS 7.Krpm ) که به هارد فشار نیاد ؛ افت سرعت هم تجربه نکنید.
48 تا وی پی اس با منابع اختصاصی ( از لحاظ پردازنده ) نمیتونید بدید اما با کیفیت بله !
من قبلا یه سرور اختصاصی خرید کردم که raid 1 داشته و دو تا دو ترابایت هستش. اما وقتی سرور رو تحویل گرفتم فقط دو ترابایت قابل استفاده بود. می خوام یه جوری سفارش جدید رو بدم که تونم از کل حجم استفاده کنم. کدوم راید رو باید انتخاب کنم. (برای ssd یا sas 15K)
mariean
November 25th, 2012, 22:30
کلا بدون ریدباید باشید بعضی رید 1 بعضی هم ری0 را مبدا میدانند و می توان از تمامی میزان هارد استفاده کرد و هارد های اس اس دی با توجه به تجربه نیاز به رید ندارند
برای دوستومن که هارد ساتا میگن استفاده نکنید اگر منظور ساتا 2 باشه بله اما ساتا 3 با پورت 6گیگابیت بر ثانیه و با رید کردن مشکل حل میشه برای دادن تعداد وی پی اس بالا اگر اینترپرایس باشه دیگه بهتر
و واسه اطلاع ساتا3 هارد سیگیت باراکادا همون ساس جدید هست که هم از 15کا و 7.2 کا بهتر هست که جند هفته ای هست که هارد جدید کنستیلیشند ای اس 3 جدید رو بیرون داد با بافر 128 مگ که بسیار عالی هست برای وی پی اس دادن و رید کردن و .... با نسل جدید سی پی یو های دوال و چند گانه جدید اینتل بر روی یک سرور که کش بسیار بلای دارند و مناسب هاستینگ هستش برای هاست های که از ابر سرورهای 70 یا 80 هسته استفاده میکنن .
danitfk
November 25th, 2012, 22:36
برای دوستومن که هارد ساتا میگن استفاده نکنید اگر منظور ساتا 2 باشه بله اما ساتا 3 با پورت 6گیگابیت بر ثانیه و با رید کردن مشکل حل میشه برای دادن تعداد وی پی اس بالا اگر اینترپرایس باشه دیگه بهتر
برای پورت 10 گیگابیت و میزبانی بیش از 20 سرور روی یک هارد ؛ SATA 2 / SATA 3 / SAS 7200Rpm هیچکدوم تامین کننده نیاز نیست حتی با رید ؛ فقط SAS 15Krpm و Solid State Disk
MUV
November 25th, 2012, 22:42
برای پورت 10 گیگابیت و میزبانی بیش از 20 سرور روی یک هارد ؛ SATA 2 / SATA 3 / SAS 7200Rpm هیچکدوم تامین کننده نیاز نیست حتی با رید ؛ فقط SAS 15Krpm و Solid State Disk
الان 4 تا گزینه دارم برای ساس 15k بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟؟
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free)
اولین گزینه ؛ که بتونین از تمامی هارد ها استفاده کنین
MUV
November 25th, 2012, 22:46
خیلی حال دادید. ممنونم بازم . تشکر هم زدم اما خوب فکر کردم شاید کافی نباشه:65:
mariean
November 25th, 2012, 22:51
معذرت
در مطلب قبل منظور از پورت بعد از هارد کلمه ساتا3 منظور سرعت خود هارد بود وقتی هاردی رید میشه دیگ یک هارد محسوب نمیشه برای استفاده باید بیش از یک هارد داشت
, و هاردهای ساس 15کا از نظر اقتصادی بصرفه نیستند چون ماکس 600 گیگ و همینطور از لحاظ سرعت بافر انها که 16مگ بافر هست اما هاردهای اس اس دی کارای بیسار بالای دارند
MUV
November 25th, 2012, 23:42
معذرت
در مطلب قبل منظور از پورت بعد از هارد کلمه ساتا3 منظور سرعت خود هارد بود وقتی هاردی رید میشه دیگ یک هارد محسوب نمیشه برای استفاده باید بیش از یک هارد داشت
, و هاردهای ساس 15کا از نظر اقتصادی بصرفه نیستند چون ماکس 600 گیگ و همینطور از لحاظ سرعت بافر انها که 16مگ بافر هست اما هاردهای اس اس دی کارای بیسار بالای دارند
به جاش 2 تا 512 ssd میگیرم. اینجوری بهتر هستش.
locki
November 30th, 2012, 21:35
سلام.
چه جوری میزان cpu محاسبه میشه مثلا یک core E5-2430 2.20Ghz چه جوری محاسبه میشه که میشه 26.4گیگا... ؟!
itmseven_gmail_com
November 30th, 2012, 21:46
فرکانس رم را در سطح DDR3 با مقدار 32gb و مارک گیگا ، بفرماييد.
mariean
December 5th, 2012, 01:05
سلام
بستگی به مقدار ویپی اس که می خواهید دارد و این که چه مقدار سی پی یو به هر وی پی اس بدهید
مثلا 20 وی پی اس و کلا 10000 هرتز و هر وی پی اس 500 مگا هرتز
mariean
December 5th, 2012, 01:09
سلام.
چه جوری میزان cpu محاسبه میشه مثلا یک core E5-2430 2.20Ghz چه جوری محاسبه میشه که میشه 26.4گیگا... ؟!
2 عدد سی پی یو دارد و هر سی پی یو6 هسنه و هر هسته 2.2 گیگا هرتز = ====== هسته 6*عدد سی پی یو 2* 2.2گیگا هرتز ========26.4
itmseven_gmail_com
December 5th, 2012, 02:27
در vdsها رم مهمتره يا سی پی یو
mariean
December 5th, 2012, 10:28
سلام
بستگی به نوع کاربرد دارد
مثال
شخص میخاد فایل را زیپ و انزیپ کند و حال کاری بحجم نداریم سرعت مهم هست پس سی پی یو مهم هست در همین حال برای زیپ فایل اما حجم 2-3 گیگ ؟ هر دو مهم می باشند
nabinin
December 26th, 2012, 12:38
سلام
ممنون میشم بنده رو هم در خرید یه سرور مناسب برای سایتم راهنمایی کنید در این تاپیک :: http://www.webhostingtalk.ir/f13/67270/
mariean
December 27th, 2012, 15:19
سلام
ممنون میشم بنده رو هم در خرید یه سرور مناسب برای سایتم راهنمایی کنید در این تاپیک :: http://www.webhostingtalk.ir/f13/67270/
با سلام
جواب شما در ایمیل داده شد
با تشکر از سوالات شما
javadezati
January 6th, 2013, 21:18
دوستان یه سرور مناسب می خوام هم از لحاظ قیمت و به شدت کیفیت بالا داشته باشه
یا 65 تا آی پی
انگلستان نباشه که داشتم..هزینش سنگین هست
یا آلمان یا فرانسه
با آی پی انگلستان که باشه بهتر
لطفا مشخصات کامل سرور لطف کنید با هزینه کامل که به دست من می رسه
خودم تو قسمت فروش و درخواست پست نزدم
یا حق
mariean
January 6th, 2013, 21:24
سلام
درخواست سرور میکنید یا مشخصات سروری که بتونه بکشه 65 ای پی ؟
اگر مشخصات میخاین
پست اول روبخونید متوجه میشد پی لازم دارید
قیمت هم
در المان از هتزنر تعداد بااین ای پی ارائه نمیشه و لی بزودی دیتاسنتری معرفی میکنم که قابلیتهای زیادی داره و ...