PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه ثبت پسوند

taranoome
August 5th, 2012, 10:44
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یک پسوند ثبت کنم حالا موندم چه جوری میشه راهنمایی کنید
مثال :
.com
.ir
.tk
.org
ممنون میشم

taranoome
August 5th, 2012, 11:08
کسی نبود کمک کنه

Milad-H
August 5th, 2012, 11:11
کجا میخواید ثبت کنید دوست عزیز ؟

Saati
August 5th, 2012, 11:12
از سایت های ثبت دامنه ثبت کنید خب :-b

taranoome
August 5th, 2012, 11:27
دوست عزیز انگار متوجه عرض بنده نشدید من خودم میخوام اون پسونده رو ثبت کنم

taranoome
August 5th, 2012, 11:28
مثلا .rtc من اون rtc رو میخوام ثبت کنم فکر کنم گرفتین چی میگم

akbari
August 5th, 2012, 11:32
Home | ICANN New gTLDs (http://newgtlds.icann.org/en/)

shivahost
August 5th, 2012, 11:32
اصلا فکرشم نکن... تا 4-5 ماه پیش می تونستی ثبت نام کنی براش! البته حداقل 4 میلیارد تومان یعنی 2 میلیون دلار باید براش پرداخت می کردی. فکر کنم ایران tehran. را گرفته باشه! من اولش که خبرش رو خوندم برای mp3. اقدام هم کردم اما رسید به مراحل پولی که در رفتم...

Metalik
August 5th, 2012, 11:33
ثبت پسوند یه سری مراحل داره:
icann یک دوره خاص تعیین می کنه و اعلام می کنه افراد آفرهای خودشون رو به همراه مستندات و واریز مبلغ قابل توجه (بالای 15000 دلار می باشد) به مرکز ارسال کنند
این دوره خاص چند ماه پیش بود و تمام شد دیگه آفر قبول نمی کنه
بعد آفرها رو بررسی می کنند و یه سری رو در مرحله اول رد می کنند و پولی هم بازگشت داده نمی شه
در مرحله دوم برای هر پسوند اجلاس برگزار می کنند و در صورتی که در اجلاس مشکلی وجود نداشته باشه پسوند تائید می شه و می بایست یه مبلغ دیگه واریز بشه. اگر هم در مرحله دوم تائید نشه باز هم مبلغی بازگشت داده نمی شه.
دریافت آفر مستقیما از افراد ایرانی ممنوع می باشد و فقط دولت یا موسساتی که از دولت این مجوز را دارند می تواند آفر ارسال کنند

taranoome
August 5th, 2012, 11:39
Home | ICANN New gTLDs (http://newgtlds.icann.org/en/)
ممنون

اصلا فکرشم نکن... تا 4-5 ماه پیش می تونستی ثبت نام کنی براش! البته حداقل 4 میلیارد تومان یعنی 2 میلیون دلار باید براش پرداخت می کردی. فکر کنم ایران tehran. را گرفته باشه! من اولش که خبرش رو خوندم برای mp3. اقدام هم کردم اما رسید به مراحل پولی که در رفتم...
کلا مغزم هنگ کرد

ثبت پسوند یه سری مراحل داره:
icann یک دوره خاص تعیین می کنه و اعلام می کنه افراد آفرهای خودشون رو به همراه مستندات و واریز مبلغ قابل توجه (بالای 15000 دلار می باشد) به مرکز ارسال کنند
این دوره خاص چند ماه پیش بود و تمام شد دیگه آفر قبول نمی کنه
بعد آفرها رو بررسی می کنند و یه سری رو در مرحله اول رد می کنند و پولی هم بازگشت داده نمی شه
در مرحله دوم برای هر پسوند اجلاس برگزار می کنند و در صورتی که در اجلاس مشکلی وجود نداشته باشه پسوند تائید می شه و می بایست یه مبلغ دیگه واریز بشه. اگر هم در مرحله دوم تائید نشه باز هم مبلغی بازگشت داده نمی شه.
دریافت آفر مستقیما از افراد ایرانی ممنوع می باشد و فقط دولت یا موسساتی که از دولت این مجوز را دارند می تواند آفر ارسال کنند

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنماییت