توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل انتقال دامنه
shazo
August 5th, 2012, 00:05
سلام دوستان من دارم يه سايت مي خرم
الان بايد دامنه انتقال پيدا كنه بايد چه كارايي صورت بگيره ؟
مراحل انتقال دامنه چه طوريه ؟
com
shazo
August 5th, 2012, 00:53
چه طوري ميشه چك كرد كه دامنه لاك هست يا نه ؟
اگر بخوام بدونم كه دامنه كجا ثبت شده بايد چي كار كنم ؟
مرسي
shazo
August 5th, 2012, 09:41
منتظريم..
f.etemadian
August 5th, 2012, 10:31
اول بايد كنترل كنيد دامنه لاك نباشه بعد نياز به يه كد انتقال دارين (Authorization code) كه از اون كسي كه دامنه رو ازش خريديد بايد بگيريد بعدش بايد توي بخش ترانسفر customer id و ايميلتونو بزنيد تا منتقل بشه
دوست عزیز این مطلبی که شما گفتید اشتباهه. در حقیقت قسمتیش مربوط به انتقال دامنه از یک رجیسترر به رجیسترر دیگه هست و قسمتیش مربوط به انتقال دامنه داخل یک رجیسترر به کنترل پنل دیگه از همون رجیسترر.
f.etemadian
August 5th, 2012, 10:34
چه طوري ميشه چك كرد كه دامنه لاك هست يا نه ؟
اگر بخوام بدونم كه دامنه كجا ثبت شده بايد چي كار كنم ؟
مرسي
داخل کنترل پنل دامنه مشخص هستش که دامنه قفل هست یا خیر.
می توانید به who.is مراجعه کنید و از دامنه خود whois بگیرید و ببینید دامنه در کجا ثبت شده. و به جایی که دامنه رو می خواید منتقل کنید بگید که دامنه تون کجا ثبت شده. شاید اونها هم همون رجیسترر باشن در این صورت بابت انتقال هزینه ای نباید پرداخت کنید. اما اگر به یک رجیسترر دیگه منتقل شه باید هزینه یکسال تمدید دامنه رو پرداخت کنید.
موفق باشید.
shazo
August 5th, 2012, 11:02
Registrar: GODADDY.COM, LLC
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials (http://registrar.godaddy.com)
Status: clientDeleteProhibited, clientRenewProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited
هويز مي گيرم اين ها رو ميده اين الان كجا ثبت شده ؟
f.etemadian
August 5th, 2012, 11:10
Registrar: GODADDY.COM, LLC
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials (http://registrar.godaddy.com)
Status: clientDeleteProhibited, clientRenewProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited
هويز مي گيرم اين ها رو ميده اين الان كجا ثبت شده ؟
رجیسترر Godady هستش. از اونجایی که godady ***** هستش و ایران رو هم تحریم کرده. به نظرم بهتر هستش دامنه رو منتقل کنید به رجیسترر دیگه.
موفق باشید.
shazo
August 5th, 2012, 11:12
ممنون
ميشه بپرسم بايد از كجا اين كار رو انجام بدم ؟
بهترين جا كجاست ؟ مراحلش چه طوريه ؟ و اين كه چقدر هزينه داره ؟ مرسي
f.etemadian
August 5th, 2012, 11:32
ممنون
ميشه بپرسم بايد از كجا اين كار رو انجام بدم ؟
بهترين جا كجاست ؟ مراحلش چه طوريه ؟ و اين كه چقدر هزينه داره ؟ مرسي
باید داخل کنترل پنل دامنه رو از حالت قفل آزاد کنید و کد دامنه را در بیارید، ایمیل ادمین رو هم به ایمیلی که بهش دسترسی دارید تغییر بدید.
به نظرم Directi رجیسترر خوبی هست و خیلی ها هم باهاش کار می کنن. فقط باید نام دامنه و کد دامنه رو به جایی که می خواید دامنه رو منتقل کنید، ارسال کنید. با این انتقال دامنه شما یکسال هم تمدید میشه.
اما در خصوص هزینه، باید بگم جاهای مختلف متفاوت هست و قیمت ها بالا و پایین هستن.
هزینه این کار در شرکت ما 28500 تومان هست. که بعضی ها میگن گرونه. اما این دیگه بستگی به نگاه مشتری داره.
موفق باشید.
shazo
August 5th, 2012, 14:04
×وب الان من بخوام اين اتفاق بيوفته بايد همه كار ها رو به شمار واگذار كنم ؟
f.etemadian
August 5th, 2012, 14:08
×وب الان من بخوام اين اتفاق بيوفته بايد همه كار ها رو به شمار واگذار كنم ؟
هیچ مشکلی نداره. من در خدمتم.
اگر می خواهید از طریق ما انجام بشه. لطفن با ما از طریق hosting@tanin.net در تماس باشید.
فقط اگر می تونید اطلاعات کنترل پنل رو و اطلاعات تماس خودتون رو از طریق همین ایمیل بالا ارسال نمایید.
shivahost
August 5th, 2012, 14:09
خواستی کمکت می کنم. انتقال به directi با هزینه 22500 ( که یکسال هم تمدید میشه ).
یا پنل go daddy رو به ما بده یا کارهایی که لازم هست رو می گیم انجام بدید در آن.
shazo
August 5th, 2012, 14:14
ممنون از دوستان من هنوز سايت رو نخريديم
بايد الان يوسر و پسورد كنترل پنل رو بگيرم و بعد به شما بدم ؟
shivahost
August 5th, 2012, 14:24
کنترل پنل دامین را لازم داریم.
f.etemadian
August 5th, 2012, 14:29