توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان down هاست اشتراکی
hossein535
August 4th, 2012, 15:27
سلام
دوستانی که هاست اشتراکی میفروشند و کسانی که هاست اشتراکی دارند میخواستم بپرسم ؟
- میزان down انها چقدر است ؟
- آیا همه ی هاست های اشتراکی down دارند یا اینکه احتمال down دارند؟
- امکان دارد هاست اشتراکی اصلا down نداشته باشد ؟
mehrshad.ho
August 4th, 2012, 15:31
معمولا اکثر مراکز 99.9 درصد آپ تایم رو تضمین میدن، اون 1 درصد هم بابت ریست شدن یا مشکلات احتمالی کنار می گذارند
فروشنده ای نمیتونه ادعای 100 درصد آپ تایم رو داشته باشه
hossein535
August 4th, 2012, 15:37
من الان یک هاست دارم روزانه حداقل یکبار داون دارد کلافه کرده ، حالا موندم چی بگم به مدیریت میگیم میگه هاست اشتراکی دارید و داون دارد .
اما مدت زمان داون تا حدودی ماهیانه 8 ساعت است .
الان دوستان من سوالم اینه این مدت زمان داون عادی است و همه هاست ها این مدت زمان داون را دارند یا این مشکل ماله این سرور است ؟؟
mohsen12
August 4th, 2012, 15:50
خیر دوست عزیز مشکل از ایشونه !!
hossein535
August 4th, 2012, 16:08
دوستان با توجه به اینکه امکان دارد از سرویس انصراف بدهم بدلیل این مشکل ، از دیگر دوستان نیز خواستارم نظر خودشان را بدهند راحب به اینکه :
این هاست روزانه حداقل یکبار داون دارد ولی در طول ماه جمع کل داون تایم حدود 8 ساعت است آیا تمام هاست اشتراکی این موضوع را دارند و این داون تایم عادی است یا مشکل از سرور است ؟
sardarn
August 4th, 2012, 16:26
سلام
اگر آپتایم هاست 99 باشه، هاست توی ماه حداکثر باید 7 ساعت دون بشه
این دون تایم نباید هر ماه پیش بیاد و نباید هر روز هم باشه.حتما سرور شون یه مشکلی داره
mehrshad.ho
August 4th, 2012, 16:43
دوستمون درست گفتند احتمالا یا سرور مشکل داره یا نمیتونند به خوبی مدیریت کنند
هر سروری ممکنه به هر دلیلی یه روز برای مشکلی پیش بیاد و دان بشه اما نباید همیشگی و روزانه باشه !
GOD
August 4th, 2012, 17:02
سرور مشکل داره برو یه جای دیگه برادر که ماندن جایز نیست
Ashkankamangar.ir
August 4th, 2012, 18:57
احتمالا یه سایت سنگین داره
یا آپاچیش کانفیگ نیست
و تا بازدید میره بالا سرور میخوابه این آقام سریع بالا میاره