PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان ردیابی ip وجود داره ؟

alfavps
August 4th, 2012, 05:01
سلام

بخشید دوستان سوال کلیه دیگه... اگر کسی با چیلترشکن حالا مثل s-o***k-s از هر نوعش توی نت بچرخه کلا میشه پیگیریش کرد یعنی میشه IP اصلیش رو بیرون اورد ؟

alfavps
August 4th, 2012, 11:43
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

0 1
August 4th, 2012, 11:46
بله میشه

sajad2745
August 4th, 2012, 11:57
بعضی از ****** ها ایپی اصلی رو به سرور میفرستن ولی خب بعضی وقتا هم سرور ها آیپی اصلی رو نمیدونن که شما باید از اون نوع پراکسی استفاده کنید میتونین از سایت زیر کمک بگیرید
What Is My IP - Shows Your IP Address (http://www.whatismyip.com/)
اگر تشخیص داد از ****** دارید استفاده میکنید که معلومه امنیت کمه و آیپی اصلیتون قابل تشخیص هست
البته اگر https استفاده میکنید به دلیل کد شدن و دیکد و سرعت پایینتر به همون دلیل امکان ردیابی خیلی کمتر هست

taghi.karimi
August 4th, 2012, 11:58
بله دوست عزیز از راه های مختلف مخص میشه کرد !
البته عمدتا تا جایی که بنده اطلاع دارم از رو مک کارت شبکه مشخص میشود!اما راه بسیار هست!

alfavps
August 4th, 2012, 12:28
بخشید دقیقا سوال من اینه
وقتی شما یه جایی فعالیت میکنی و از s-o***k-s استفاده میکنی ایا طرف مقابل با داشتن IP میتونه ایپی مخابراتیت رو بکشه بیرون ؟
اصلا اگر همچین چیزی باشه پس کلا ناامن هستش غیر اینه ؟

sajad2745
August 4th, 2012, 12:31
بخشید دقیقا سوال من اینه
وقتی شما یه جایی فعالیت میکنی و از s-o***k-s استفاده میکنی ایا طرف مقابل با داشتن ip میتونه ایپی مخابراتیت رو بکشه بیرون ؟

جناب شما یه زحمت بکش پستای بالایی رو بخون پاسخ داده شده
بعدشم اگر منظور از ip مخابراتی ای پی isp هست که بازم توضیح داده شده

بعضی از ****** ها ایپی اصلی رو به سرور میفرستن ولی خب بعضی وقتا هم سرور ها آیپی اصلی رو نمیدونن که شما باید از اون نوع پراکسی استفاده کنید میتونین از سایت زیر کمک بگیرید
what is my ip - shows your ip address (http://www.whatismyip.com/)
اگر تشخیص داد از ****** دارید استفاده میکنید که معلومه امنیت کمه و آیپی اصلیتون قابل تشخیص هست
البته اگر https استفاده میکنید به دلیل کد شدن و دیکد و سرعت پایینتر به همون دلیل امکان ردیابی خیلی کمتر هست

websazha
August 4th, 2012, 12:35
بخشید دقیقا سوال من اینه
وقتی شما یه جایی فعالیت میکنی و از s-o***k-s استفاده میکنی ایا طرف مقابل با داشتن IP میتونه ایپی مخابراتیت رو بکشه بیرون ؟

اتصال به و پ ی نمیشه گفت مخفی بودن و حفض هویت اصلی هست.
به راحتی تمامی اطلاعات مبادله شده با پروتکل P P Tp بر اساس گفته دوستی در آی اس پی پارس آنلاین کنترل شده هست.
بله کلا ناامن هست.
باز هم به گفته همون دوست من پروتکل SSt p باز دارای امنیت بیشتری در بستر مخابراتی ایران دارد.

AriyaDownload
August 4th, 2012, 13:44
تشخصی داده می شه
شما وقتی وارد سایت خدمات دهنده اینترنتت می شه بهت آی پی هایی رو که متصل شدی رو می ده
مگه در فلان تاریخ و فلان ساعت با این آی پی متصل بودی و اینقدر ترافیک مصرف کردی (مخابرات اینطوری هست بقیه رو نمی دونم)
حتی من یک بار زنگ زدم مخابرات از پایین بودن سرعت گلایه کردم پشتیبانی گفت پرو/ک/س/ی رو غیرفعال کن تست کن :d

sajad2745
August 4th, 2012, 13:54
تشخصی داده می شه
شما وقتی وارد سایت خدمات دهنده اینترنتت می شه بهت آی پی هایی رو که متصل شدی رو می ده
مگه در فلان تاریخ و فلان ساعت با این آی پی متصل بودی و اینقدر ترافیک مصرف کردی (مخابرات اینطوری هست بقیه رو نمی دونم)
حتی من یک بار زنگ زدم مخابرات از پایین بودن سرعت گلایه کردم پشتیبانی گفت پرو/ک/س/ی رو غیرفعال کن تست کن :d

درسته ولی ****** کارش اینه که فعالیت های اینترنتی شما رو کد کنه و غیر قابل ردیابی . نه این که ... :d

haftsepehr
August 4th, 2012, 14:03
عزیز من براحتی قابل تشخیصه... راهها هم به اندازه ی آسمونه

mehdisr
August 4th, 2012, 14:53
Mac ip = یک آدرس فیزیکی هست که هر وسیله ای که به دنیای مجازی ( اینترنت ) بخواهد متصل شود دارا است . این وسیله می تونه از موبایل و کامپیوتر باشه تا .............

Mac ip‌ بر روی سخت افزار شما هست و ادرسی نیست که تغییر کنه و یکتا هست . حالا به هر جا که متصل بشید با Mac ip‌متصل می شوید و mac ip ‌شما ذخیره میشه .

Mac ip‌بر روی برد شما هست و سخت افزاری هست و شماره ای که هر کارخانه تولید کننده قطعه روش قرار میده . البته بازم با برنامه هایی میشه Mac ip‌ رو نیز تغییر داد که این کار باعث میشه دیگه یه Mac ip جعلی درست بشه و پیدا کردن اون فقط سخت تر باشه .

این کار شدنی 100٪ هست و کار سختی نیست . چون لایه ها فرق میکنند به راحتی میشه به دست اورد اون رو . یه سرچی تو گوگل در مورد 7 لایه شبکه بکنی و یه خورده مطالعه کنید بد نیست .

سعی کردم به صورت روان و مفهومی توضیح بدم که دوستانی که اطلاعات کمی دارند هم متوجه شوند .

mohsen12
August 4th, 2012, 15:04
میشه پیدا کرد
واسه این کار از سرور سایت باز کنید ..

serverstar.ir
August 4th, 2012, 15:08
میشه اما نه توسط هر کسی ...
به این راحتی ها که این دوستان میگن نیست .

AriyaDownload
August 4th, 2012, 15:13
درسته ولی ****** کارش اینه که فعالیت های اینترنتی شما رو کد کنه و غیر قابل ردیابی . نه این که ... :d

سوال استارتر در مورد ردیابی بود دیگه :d

سلام

بخشید دوستان سوال کلیه دیگه... اگر کسی با چیلترشکن حالا مثل s-o***k-s از هر نوعش توی نت بچرخه کلا میشه پیگیریش کرد یعنی میشه IP اصلیش رو بیرون اورد ؟

alfavps
August 4th, 2012, 16:21
البته بذارید سوال رو دقیق تر بگم مثلا من به یک سایتی متصل میشم و آیپی من روی اون سایت ذخیره میشه به عنوان مثال آیپی من امریکا هستش که با s-o***k-s متصل شدم حالا منیجر اون سایت ایپی من رو داره ایا میتونه با استفاده از اون آیپی امریا ، ایپی مخابراتی منو بکشه بیرون ؟؟؟؟؟
دقیقا سوالم اینه

serverstar.ir
August 4th, 2012, 16:25
البته بذارید سوال رو دقیق تر بگم مثلا من به یک سایتی متصل میشم و آیپی من روی اون سایت ذخیره میشه به عنوان مثال آیپی من امریکا هستش که با s-o***k-s متصل شدم حالا منیجر اون سایت ایپی من رو داره ایا میتونه با استفاده از اون آیپی امریا ، ایپی مخابراتی منو بکشه بیرون ؟؟؟؟؟
دقیقا سوالم اینه

نگران نباش خیلی به سختی میتونه

da6276
August 4th, 2012, 16:49
نه بابا به این اسونی ها نیست !
یک بنده خدایی چند وقت پیش یه بلایی سر ما در اورد که هنوز که هنوزه پلیس فتا تووش مونده
از حساب بنده بصورت اینترنتی مبلغی برداشته بود و دقیقا نمیدونم چکار کرده بود که قابل پیگیری نبود
حسابی که بهش واریز کرده بود هم به نام یک فرد دیگه بود که حساب اونم هک کرده بود و از حساب اون مبلغ هنگفتی رو باز انتقال داده بود به یک حساب ارزی و از کشور خارج کرد و الان 6 ماه میگزره و هنوز خبری نشده

alfavps
August 4th, 2012, 17:08
نگران نباش خیلی به سختی میتونهیعنی پس میتونه حالا سخت مثلا چهر راه هایی داره ؟