ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت آی پی vps من به عنوان آی پی بازدیدکنندگان و خودم

bidari
August 3rd, 2012, 15:03
سلام..طاعاتتون قبول

یه مشکل خیلی بدی پیش اومده از وقتی وی پی اس گرفتم یعنی یه چند روزی میشه و سایتهامو روش سوار کردم (برای فروش هاست هم استفاده میشه) ، آی پی وی پی اس من به عنوان آی پی ورودی بازدید کنندگان سایتام و آی پی خودم ثبت میشه...
مثلا:
هنگام ورود به ادمین whmcs مینویسه IP logged : IP vps man
در لاگ whmcs ، آی پی تمام کاربرام رو که اخیرا وارد شدند رو زده آی پی وی پی اس من
در زیر تیکتهایی که ایجاد میشن آی پی مشتری رو زده آی پی وی پی اس من و همچنین آی پی خودمم همون زده
مورد دیگه در بقیه سایتهام هم همنیوطره...تمام ای پی های ورودی رو به حساب آی پی وی پی اس میذاره.چه وارد سایت بشن ، لاگین بشن ، لاگوت بشن . ایمیل بدن.هر کاری بکنن...آی پی وی پی اس من رو به عنوان آی پی اونا میشناسه

با استفاده سایت whoer.net من آی پیمو میبینم درسته و ای پی وایمکس رو میزنه منتها نمیدونم چرا اون آی پی وی پی اسو میشناسه

این مشکل از چیه؟

bidari
August 4th, 2012, 14:48
jوجدانا یکی کمک کنه مشکل از چیه؟

آی پی تمام بازدیدکننده ها و کاربران سایتهای روز سرور آی پی سرور هست و مشلات زیادی رو ممکنه به وجود بیاره...
هر کی هر راهی به ذهنش میرسه بگ لطفا