توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل ارسال ایمیل کاربران - دایرکت ادمین
succes
August 3rd, 2012, 11:03
سلام ...
من پنل دایرکت ادمین روی vps خودم نصب کردم ... حالا میخوام به کاربرایی که هاست دادم، ارسال ایمیلشون رو روزانه 500 عدد کنم. این از تنظیمات اصلی دایرکت ادمین امکان پذیر هست ولی مشکل اینجاست که من یه شبکه اجتماعی روی این vps گذاشتم که روزانه ازش نزدیک 10000 تا ایمیل ارسال میشه (ایمیل هدف دار! نه اسپم) - حالا اگه من از تنظیمات اصلی ، تعداد ایمیل رو محدود کنم، این سایت هم محدود میشه و نمی خوام اینجوری بشه...
من از کجا میتونم تعداد ایمیل های ارسال شده توسط هر کاربر رو روزانه ببینم ؟؟ یا میشه فقط کاربران خاصی رو محدود کنم!؟ (به همشون اعمال نشه )
atilnic
August 3rd, 2012, 11:08
توی تنظیمات کاربر فکر کنم بشه
خیلی وقت هست با دارکت ادمین کار نکردم
اما میتونید فکر کنم ریسیلر بسازید و برای یک ریسیلر محدود کنید و برای ریسلر بعدی که شبکه اجتماعی زیر مجموعه اون میشه محدود نکنید
بازم خواستید بیشتر میتونم با راههای دیگه راهنمایی کنم :x
succes
August 3rd, 2012, 11:17
توی تنظیمات کاربر فکر کنم بشه
خیلی وقت هست با دارکت ادمین کار نکردم
اما میتونید فکر کنم ریسیلر بسازید و برای یک ریسیلر محدود کنید و برای ریسلر بعدی که شبکه اجتماعی زیر مجموعه اون میشه محدود نکنید
بازم خواستید بیشتر میتونم با راههای دیگه راهنمایی کنم :x
ممنون از راهنماییات دوست خوبم:53:... ولی تو قسمت ریسیلر جایی نیس که ایمیلهارو محدود کنی یا تعداد بدی ... تو قسمت ساخت ریسلر، چیزای مربوط به ایمیل این ها هست :
Email Accounts
Email Forwarders
Mailing Lists
Auto Responders
که هیچ کدوم ربطی به تعداد ارسال روزانه ایمیل ندارند !!
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
irlogo
August 3rd, 2012, 13:40
در دایرکت ادمین به صورت استاندارد تنها می توانید تعریف کنید هر هاست چند ایمیل در روز ارسال کند و قابلیت تنظیم در ساعت را ندارد.
succes
August 3rd, 2012, 14:44
در دایرکت ادمین به صورت استاندارد تنها می توانید تعریف کنید هر هاست چند ایمیل در روز ارسال کند و قابلیت تنظیم در ساعت را ندارد.
دوست عزیز ، من حرفی از ارسال در ساعت زدم !؟ من گفتم چه جوری می تونم مثلا یه کاربر رو تنظیم کنم که روزی بیشتر از 500 تا ایمیل از پنلش ارسال نشه درحالیکه در همین vps به یه کاربر هم تنظیم کنم روزی بیشتر از 2000 تا ایمیل از پنلش ارسال نشه ...