PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین ف ی ل ت ر شده! نیاز به کمک فوری

saeedxwx
August 2nd, 2012, 19:14
با سلام

دامین بنده قبل از اینکه محتوایی در آن قرار داده شود ***** شده!

بنده هاستم رو از شرکت ixwebhosting.com خریداری کرده ام.

حال سوال من این هست که آیا دامین ***** شده یا IP های DNS هاست ***** میباشند؟؟؟

آدرس سایت Parsmedia.net (http://www.parsmedia.net) میباشد

چرا وقتی در whois.com هم آدرس سایت رو واردمیکنم و whois رو چک میکنم باز هم اون صفحه *****میشه
در واقع هرجا که دامین در آدرس url قرار بگیره اون صفحه ***** میشه!!!

آیا دامین ***** شده یا IP های DNS هاست ***** میباشند؟؟؟
اگه بجای آدرس سایت ip اون رو وارد کنم، سایت ***** نیست!

راه حل پیشنهادی شما چیست؟؟

با تشکر فراوان از کمک شما

هر جا ***** دیدین لغت (filter) جایگزین نمایید!

irihost
August 2nd, 2012, 21:07
درود

*****ینگ به هاستینگ ربطی ندارد دامین شما فقط ***** شده حالا دلایلی مثل محتویات خلاف و یا ثبت نکردن سایت در ساماندهی و..

در whois هم چون میخواهید اطلاعات یک دامین ***** شده را بگیرید در whois م مشکل پیدا میکنید.

ERfan.Taleghani
August 3rd, 2012, 00:40
ضمنا دامین شما از چند جای مختلف مثل کمیته مصادیق. *****ینگ. ارشاد ... مخابرات ! از هر کدوم از اینها میتونه ***** شده باشه :))

sina_mech
August 3rd, 2012, 00:43
راه حل پیشنهادی شما چیست؟؟!

دامنه دیگه ای تهیه کنید! مثلاً یک 1 در انتهای دامنه بذارید! دیگه همه عادت کردن! شیلتر! که میشه اتوماتیک ملت یه 1 اضافه میکنن :))

da6276
August 3rd, 2012, 02:31
اگر مطلب خلاف قوانین نداشته باشید میتونید پیگیری کنید و دومین رو از ***** در بیارید
ولی 2 روزی از کارت میوفتی

lived
August 3rd, 2012, 03:26
اگر واقعا موردی ندارید برای پیگیری میتونید در سایت ساماندهی ثبت نام کنید و تعدنامه رو چاپ کنید و تایید سایت رو بگیرید و تعدنامه رو ببرید خیابان سمیه و اونجا چهار تا انگشت و امضا میکنید و سایتتون رو رها میکنن

payahosting
August 3rd, 2012, 10:19
دوست عزیز اگه مشکلی نبوده پیگیری کن اگرم مشکل داشته دامینت میتونی با ایجاد ساب دامین و پارک کردن اون تو هاستت
یا اینکه دامین جدید بخری حالا یا .in یا .com و یا ... dns هاشو با هاستت ست کنی و دامین رو تو هاستت از قسمت parked domain پارک کنی رو هاستت اگه هاستت ssl داره کارت راحته و نیاز به **** شکن نداره اگه ندازه که باید با ****شکن هاست قبلیتو باز کنی دامین رو که پارک کنی بعد از اینکه این کارو کردی هاستت با دامین جدیدت باز میشه ولی پیشنهاد من اینه که اگه دامینت تا بینهایت ***تر نشده برو تو قسمت پارک دامین و تو کادر خالی بزن www.01.yourdomain.com اونوقت سایتت باز میشه جای yourdomain اسم دامین خودتو بنویس

shahmoradi
August 8th, 2012, 18:02
فکر کنم دامین شما قبلا یکی ثبت کرده بوده و بعد از مدتی چیلتر شده و دیگه تمدیدش نکرده حالا شما اومدی دوباره ثبتش کنی که این دامین در لیست چیلتر شده ها بوده
با توجه به اینکه دامین خوبی است این نکته رو عرض کردم چون این کلاس دامنه ها آزاد بودنش برای ثبت کمی عجیب نیست؟(یعنی واقعا تا حالا کسی ثبتش نکرده بوده بعید می دونم)

shahmoradi
August 8th, 2012, 18:03
فکر کنم بتونی آزادش کنی میشه ولی نیاز به زمان و صبر و حوصله می خواد که بری دنبال کاراش
از اینجا شروع کن
صفحه اصلی | (http://www.samandehi.ir)