PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنطمات محصول نمایندگی در whmcs

deldar
August 2nd, 2012, 03:39
سلام. دوستان چطور میتونم پنل های نمایندگی را در whmcs تنظیم کنم برای فروش ؟ مثلا در موقع اضافه کردن محصول در تب تنظیمات ماژول چطور گزینه ها را تنظیم کنم؟ مرسی

deldar
August 2nd, 2012, 14:36
سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنید. مرسی

deldar
August 2nd, 2012, 15:36
ممنون ولی در مورد مشکل من توضیحی داده نشده بود و دوست خوبمون فرموده بودند در اون تاپیک ارسال نداشته باشید
من پلان هاست را مشکلی ندارم
مشکلم با تنظیمات پلان های ریسلر هست که می خوام اضافه کنم ولی نمی دونم چطوری تنظیم کنم که مثل هاست متصل بشه به سرور و بصورت آنلاین بعد از سفارش مشتری ساخته بشه و اطلاعاتش برسه به دست مشتری
در کل چطور در whmcs پلان های ریسلرم رو اضافه کنم با تحویل آنی ؟
مرسی

payahosting
August 2nd, 2012, 20:28
دوست عزیز این آموزشش هست
اول داخل پنل whm میری تو قسمت server پنل نمایندگیتو تنظیم میکنی
تنظیم کردنش کاری نداره add server رو میزنی آپی سرور رو میزنی dnshato وارد کن بعد برو تو پنل whm یا نمایندگی پلن هاستو تعریف کن بعد دوباره برگرد به whm برو تو سفارش محصول بعد از تعریف auto setup رو انتخاب کن وقتی این کارو کردی همون چیزایی که برای نمایندگی تعریف کردی رو اونجا هم تعریف کن و save کن در این صورت هر کس هاست بخره خودش آنلاین ثبت میشه

payahosting
August 2nd, 2012, 20:29
اگه بازم نیاز به راهنمایی داشتی به من پی ام بده اگرم دوست داشتی من برات رایگان تنظیم میکنم جمعه صبح به من پی ام بده هستم
hostingpaya

deldar
August 3rd, 2012, 02:53
ممنون من اکانت ریسلر دارم و با whmcs هاست میدم حالا میخوام از کسی اکانت نمایندگی بگیرم و با whmcs خودم به مشتری بدم با تحویل اتوماتیک
حالا چون whm من خودش ریسلر هست باز میتونم تنظیمات فروش ریسلر رو به غیر از whmcs در whm هم انجام بدم ؟ (مثل پنل های هاستی که قبلا ساختم؟)
مرسی از محبتتون

H0sseiN
August 3rd, 2012, 03:02
ممنون من اکانت ریسلر دارم و با whmcs هاست میدم حالا میخوام از کسی اکانت نمایندگی بگیرم و با whmcs خودم به مشتری بدم با تحویل اتوماتیک
حالا چون whm من خودش ریسلر هست باز میتونم تنظیمات فروش ریسلر رو به غیر از whmcs در whm هم انجام بدم ؟ (مثل پنل های هاستی که قبلا ساختم؟)
مرسی از محبتتون

خیر فکر نمیکنم بتونید.

deldar
August 3rd, 2012, 03:56
ممنون. پس چون پنل نمایندگی هست و من مدیر سرور نیستم تنظیمات رو در whm خود مدیر سرور باید انجام بده؟
حالا من برای اضافه کردن پنل های نمایندگی در whmcs باید دقیقا مثل اضافه کردن پنل های هاست انجام بدم؟
مرسی

payahosting
August 3rd, 2012, 09:59
دوست عزیز اگه نمایندگی باشه میتونید
فرقی نمیکنه سرور باشه یا پنل نمایندگی
اگه کمکی از دستم بر میاد به من پی ام بدید تا راهنمایی کنم یا براتون تنظیم کنیم